77

Анонимен

преди 2 години

Той кораба потъна те група ще да правят - некадърници

76

Управата на

преди 2 години

тая държава е сведена до нулата, тази случка е показателен пример. Трагикомично е !

75

Да, да, ама не

преди 2 години

Крайно време е някои властимащи да осъзнаят, че кораба е нарочно набутан там! Дано да не е вече късно, но ми се струва, че е! Собственика казва на екипаж и всички, които и да са да си е+++ камилите и си прибира застраховката! Нашите шматароци тук чакат не знам какво! Това се случва! Преди време потъна кораб с въглища от Донбас и какво?!

74

MaйMyнaтa

преди 2 години

Баце да го е дръпнал с джипката, ама му я вэеха и сега с тая шкодичка, не става

73

Анонимен

преди 2 години

Стефко Янев потъва барабар с кораба. Яне Янев беше с класи над тоясамо сравнявам имената да не помислите нещо друго.

72

Анонимен

преди 2 години

Каква група създавате? Отивате и го издърпвате или с два крана с подходящи кофи досега да бяхте го разтоварили, може и вътре багерче да се сложи и да гребе, толкова ли не намирате начини. Ей къде е Гърция, Турция досега да бяха го издърпали и да помогнат, ако няма техника.

71

Анонимен

преди 2 години

кораба глътна вода те координационна група за ситуацията правят а после група за оценка на координационната група за ситуацията ...

70

Анонимен

преди 2 години

Кораба потъна ва, ква бумащина, бюрокрация, кви координационни групи. Ще направят няколко заседания ще вземат хонорара а кораба вече ше ръждясва в морето. България дори не трябва да съществува каро държава, само малумници по върховете. По-добре част от Германия, Русия, Турция или САЩ. Хората искат да си починат от бг политици.

69

Изводи

преди 2 години

Истината е, че такива неща се решават с диалог и помощ от по-силни от теб. Освен ако не си велика сила, малко държави имат ресурс да правят операции. Разбира се, това е дребна работа, но на нас не ни стигат силите и за нея. Затова трябва диалог и разбирателство с шефовете. Колкото и да се смеехте на Бойко, той е разбрал, че живеем в такъв свят. Юмруците не водят доникъде. Инатът тип Путин доведе до трагедии като курск. Може на някои да им харесва такова поведение, но то струва животи на невинни!

68

Анонимен

преди 2 години

Как ще го спасяват като не е заседнал,а заорал връз скалите,бая бързо са карали,че там да се качат,като едва ли морските вълни с прилив са го качили на такова място,че още по всяка вероятност пренатоварен щом е азотен тор,като оня в Бейрут,а за тоя казват освен азотен тор и карбамид возил, нещо което дали е разрешено такова разнообразие на товари да транспортира,но да го вдигат с надуваеми възглавници обвит,като в сектор на пристанище обезводнен за ремонтни дейности,че да го вдигнат е трудоемко.

67

Анонимен

преди 2 години

Ще стане цацата - кит.

66

Анонимен

преди 2 години

Сега е въпроса: ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ С НЕКАДЪРНИЦИ ИЛИ БОЙКО С ПУСТИЯ ДЕФЕКТ ДА НЕ ВЛАДЕЕ АНГЛИЙСКИ, НО ДА РАБОТИ ПО 18 ЧАСА И ДА РЕШАВА КРИЗИ!ДА ОСВОБОЖДАВА ВСЕКИ ЗА КОЙТО ИМА И НАЙ-МАЛКО СЪМНЕНИЕ/ за съжаление и невинни станаха жертви на сплетни и зложелатели/

65

Анонимен

преди 2 години

Президента ако беше капотан на кораб сега щеше да каже какво да се прави, той пилот. Бойко пожарникар. Какво да помогнат?

64

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ време КАЗАХ, че този човек го величаеха незаслужено! ДОКАРА ВВС ДО ПЪЛЕН КРАХ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЙ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ А ПИЛОТИТЕ ЗАГИВАТ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ СМИСЪЛ И ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪЩО!В СЪЩОТО ВРЕМЕ дадохме милиони на РУСИЯ ЗА РЕМОНТ НА МОРАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ ОСТАРЯЛА ТЕХНИКА! ПРЕЗИДЕНТ -ЗЛОБЕН иОТМЪСТИТЕЛЕН ФИГУРАНТ, както чухме БОЖКОВ да го определя, самият той каза ,че повече вярвам на БОЖКОВ отколкото на ГЕШЕВ! САМ СЕ ИЗЛАГА! СЕГА ИСКА ДА ВЗЕМЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ С КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ И ТОЙ КАТО ПРЕЗИД

63

Кюспето

преди 2 години

Цацата ще мутира от изкуственият тор. Ще има побелели при вида на стокилограмови цаци.

62

Анонимен

преди 2 години

Както всички знаем комунистите могат само да лъжат и крадат. Две седмици само лъгаха и кораба потъна. Сега идва ред на кражбата. Мислят как да подпишат една корупционна сделка някоя фирма да разкара останките на кораба на 50 - кратно по виока цена.

61

Анонимен

преди 2 години

За да се намокри товара в трюма, значи вече има пробойна. Става лошо. Взривявайте скалата.

60

Анонимен

преди 2 години

Титаник потъна поне по достойно, в средата на атлантическия океан, насред пустошта. И пак има спасен екипаж. И до днес се вадят артефакти. Вера су ще потъне до брега, дано поне екипажа се спаси. А какви артефакти ще има с тази тор? Само избуяли водорасли след 2 години.

59

Анонимен

преди 2 години

Радев осеща ли колко се е вмирисал. На тор се е вмирисал.

58

Анонимен

преди 2 години

Това с тоя влекач ми прилича на провокация от самото начало и до сега не мога да разбера какво търси там и защо не се намира разбирателство.