96

Анонимен

преди 2 години

До До 134/146 "А България отдавна върви по препоръките на мангърчето, защото нито мерки се спазват, нито ваксинация има и ефекта е на лице! 10% полижителни на ден и първо място по смъртност в Европа!!!" Тия дни бях в един голям европейски град: за музеи, ресторанти, обществени събития - само със негативен тест или ваксинация: дето се вика, сега маргиналите ще бъдат маргинализирани още повече. А най-ме радват тия с фалшивите сертификати - хем ще ги пердашат с глоби, хем ***.

95

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Ти самият не си ваксиниран, клoун! А моята сметка не я мисли! Аз го прекарах ОПАСНИЯ ви вирус по възможно най- лек начин." Аз съм ваксиниран с Пфайзер и то още преди 3 месеца, въпреки, че и аз го карах. Времето за празните ти приказки свърши: ти загуби и в момента грачиш само за да изпълняваш волята на тези, които са те изманипулирали да го правиш. Даже и Путин се смее на такива като теб.

94

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 142 "до 139 При другите 3 вълни имахме по 150 умрели на ден бе, кълвaч!" Това не означава, че не си в четвърта вълна, или че 70-85 човека не е ужасно много за страна като България. Само пълен мизантроп може да говори за "само" при такива числа. Станахме за смях на целия свят.

93

До 134

преди 2 години

Стаден имунитет е възможен при вас овцете!!! При хората се постига обществен имунитет!!! А България отдавна върви по препоръките на мангърчето, защото нито мерки се спазват, нито ваксинация има и ефекта е на лице! 10% полижителни на ден и първо място по смъртност в Европа!!!

92

Анонимен

преди 2 години

До АнтиваксърМи кой ще остане да пише тъпoтии?

91

Антиваксър

преди 2 години

УТРЕ - 700 УМPEЛИ! ДА НИ ПИШАТ В ГИНЕС. НЯМА ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ, Я!

90

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 140 Времето на празните ти приказки свърши. Даже и любимите то диктатори се ваксинираха. Ти остана сред балъчетата които грачите в услуга на нечии интереси - за собствена сметка.

89

Анонимен

преди 2 години

Хора, спирайте с тревата! Не знам за ваксините, ама ... това ще ви довърши!

88

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър "Aлоооууу, Кунчо къде ти е четвъртата вълна, скaпaняко?" Ти не можеш да четеш явно. 70-85 души на ден починали от Ковид за малка страна като България са ГИГАНТСКА бройка. Това Е четвъртата вълна и то от доста време.

87

Анонимен

преди 2 години

До 130/132 "Сам си говориш, тука няма никой, под друга статия са всички." Кои са "всички" и откъде знаеш къде са, или антиваксърчетата платени руски *** си имате групи в които се уговаряте къде да се "хвърляте"? :)))

86

Анонимен

преди 2 години

Вече доста дни държим първенството в Европа по починали от Ковид-19 на човек от населението за седем поредни дни. Реално сме и първи в света сред държавите с над 600 хиляди население.

85

До 128

преди 2 години

"днес" тепърва предстои. Колко ще са починалите днес от Ковид-19, ще научим утре.

84

Анонимен

преди 2 години

Има някаква статистика по възрастови групи за ден, седем дни и 14 дни. За някакъв ден (би трябвало да е за вчера) пише, че починалите са Общо 85 (според мен това са неваксинираните) и има двама починали, които са ваксинирани - единия в групата на 70-79 годишните, другия от 80-89 годишните.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 "118, който вярва на стъкмената статистика .." Така, така, интелигентността ти личи отдалече ...

82

Aнонимен

преди 2 години

Пандемията свърши. Даже и Грета Тунберг се появи. У нас не е свършила, защото ние вървим с около 50 години зад другите, с видна табелка ***. На мен ми омръзна от "правата на антиваксърите". И мое право е да получа лечение, да не се притеснявам за децата в училище, и да не чета за поредния умрял. Антиваксърите сте нахални спрямо останалите. Вие сте и същите, които не спазват мерки. Така страната харчи излишни пари и не става по-добро място за живот.

81

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите започнаха да *** като мухи геройски.

80

Бил Гейтс

преди 2 години

Вашата страна постоянно ми прави напук и не иска да се боде с моите инжекции каквото и да опитваме с моите партньори в България. С Румъния имам същия проблем. Ще умрете от глад, студ или болест когато сложим скенерите за чипа инжектиран с ваксината в супермаркети и бензиностанции, болници и банки тази зима. Колкото повече се бавите с ваксината толкова по-дълго ще отнема пландемията и по-екстремни ще стават мерките.

79

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Само дето ва пофалиф, че имате чувство за хумор, неблагодарници !

78

Анонимен

преди 2 години

Отново масивен брой починали. Станахме за смях на света с това колко сме неадекватни и проссссти.

77

на

преди 2 години

натурална селекция...слава богу *** измира