18

Недоволна

преди 2 години

от полицията. В Благоевград полицаите се мислят за богоизбрани и бъркат служебните права със задълженията си. Много пъти съм била свидетел на полицейска саморазправа над граждани. Не можаха да разберат, че са слуги на закона и обществото, а не на политическата мафия.

17

МВР е ОПГ ДУШМАНИ

преди 2 години

От сърце сам им пожелал едни неща на милицйонерите и ще се надявам и моля да им се случат. Всичко каде си заслужават да им се случи!

16

А така!

преди 2 години

Следващият път ще се замисли дали да хвърля фасове по улицата. Боят възпитава. Награда трябва за полицаят !

15

Анонимен

преди 2 години

Какво има да го проверяват? То е ясно, че е невинен ушакът. Кога на тая територия е бил виновен престъпникът в униформа?

14

Анонимен

преди 2 години

Специално в България полицай и мутра си е едно и също.

13

Асан

преди 2 години

Че къде да фърга фасовете данъци плаща и Чистотата чисти

12

Анонимен

преди 2 години

До някъде разбирам полицая. Замисляли ли сте защо джабчиите и хулиганите ги бият? Защото като ги заведът на съдсъдията ги пуска и кара полицая да пише рапорти, обяснение. Дори може накрая полцая да накажат.

11

Анонимен

преди 2 години

Споко, ве! Ше му окибичат 1-2 патрулки на младежа няколко семдици дела, показания ... всичко ще се забрави ;)

10

Анонимен

преди 2 години

Абе не че нещо, *** кат си фърга фасуувити тай, ко очаква? Жалко, че човек бил полицай, ако бях аз .. щях го направа, да не мой да ходи ... ПУ КEЛЕМЕ!

9

ръждата

преди 2 години

Това не ще да му е било за пръв път. Явно и преди това е пребивал хора използвайки служебното си положение, но този път милиционерчето се е "препънало" яко, щом дори колегите и шефовете му са му обърнали гръб. От тук нататък ще членува в клуба на "простосмъртните".

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

според психолози зад всеки полицай се крие потенсиален прпестъпник

7

Анонимен

преди 2 години

Ще има дисциплинално уволнение и още пари за вреди. Пич, това че си полицай не те прави Господ. Сега ще го ядеш квадратен.......И после ми кажи че поговорката 'Под кръгла шапка акъл не търси' е невярна! :)))))))))))))).....48 годишен *** милиционер с провинциално его, като по времето на правешкия шмекер! :)))))

6

Амии, кофти

преди 2 години

Ще има дисциплинално уволнение и още пари за вреди. Пич, това че си полицай не те прави Господ. Сега ще го ядеш квадратен.

5

Анонимен

преди 2 години

Другия път, така да направи, че да не го разберат кой е що е...

4

Анонимен

преди 2 години

GoPro и нещата бързичхо ще се оправят от самосебе си! Само камери навсякъде, това е!

3

Аре стига!

преди 2 години

Има си процедури. Тряскай му глоба. Ама да го пребиваш? Защо? Сега следва сбогом на ранна пенсия и пари на куп при пенсиониране. Колко объл трябва да си за да си прецакаш готиния трудов стаж.

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 - Те добре, че са много такива случаи. Във Франция беше същото преди 30 години - тук там набиит, всичко мълчи, полцияита взе да си позволява много и сега е ... Абе не е хубаво да си полицай и да си сам на улицата.

1

Анонимен

преди 2 години

Полицейски произвол. Трябва да се изкорени. Какво стана с биячите зад колоната? Ако не бъдат наказани строго, полицаите ще продължават с изв.ращенията си. Ама май ги покриха..