190

Анонимен

преди 2 години

A на доктора 100 тояги, че участва в такава схема.

189

Германец

преди 2 години

"вие какви по-точно сте" -- трябва ли задължително да се идентифицираме с някое племе? Аз мога и сам да стоя изправен, тенкюверимач.... Или с други думи -- пикaя на вашата идентичност (и на другите също)... "Пишете на български в български форум, а плюете българите." -- Плюем ганювете, не българите. Но при 80% наситеност, разбирам защо си се объркал :)

188

Давиго

преди 2 години

И много ми е интересно, тези, дето говорите на българите на "вие това, вие онова", вие какви по-точно сте? Някаква специална европейска раса, която се отличава с български цинизъм, ориенталско продажничество и алъш-вериш по отношение на род и държава, неясни принадлежности към недоразбрани европейски ценности? Що за мелeзи сте вие? Пишете на български в български форум, а плюете българите.

187

Давиго

преди 2 години

"Криворазбраната цивилизация" не е случайно произведение. Не е лошо "мошутата" и "авропейците" да го попрегледате и да си припомните.

186

Анонимен

преди 2 години

Кво сте се размучали срещу Европа бе?Всички карате немси коли или френски или италиански и тнт.Мечтаете за Европейски заплати и стандарт на живот.Без инвестициите от Европа - сте си гола вода и кал до колено.Земете млъкнете за малко!

185

Давиго

преди 2 години

До Германец -- Моите дефицити не променят факта, че си фалшив и можеш само да плюеш. Ето още нещо за битието ти от "форумния професор" с дефицитите: Всичко, което пишеш, показва несигурност и незнание как да се справиш със света в момента. Всички минаваме през това. Светът се превърна в много измекярско място само за няколко години. Просто не забравяй къде ти е коренът и бъди по-положителен.

184

до 193 давиго

преди 2 години

Българите генетично са азиатци.Така че твоята държава е някъде далеч на югоизток. Някъде от севрозападен афганистан са се довлекли българите в Европа. Тоест - просто бежанци , които като всеки бежанец не са се вписали в обществото което е благоволило да го приюти (Европа).

183

Давиго

преди 2 години

До Германец "А кога ще ни дават заплати като в Германия?" --- Показа ли се най-накрая? :) Германецът на българска заплата... Да, ***, Германия има много да научи от България. Всеки народ си губи пътя понякога. Нашият сега се буди, но германският в момента го приспиват. Между другото мизериите в Бългрия през последните около 10 години ставаха с удобното благоразположение на обичаната ви канцлерка.

182

Анонимен

преди 2 години

До 131, ако живеш в България си първия с ум и разбрал как функционира света! Това е точно така за съжаление! Искаше ми се да друго, но това са фактите! Поздрави от Швейцария!

181

Анонимен

преди 2 години

До Германец - ти не си Германец, щом искаш да ти ДАВАТ заплатата. Германецът РАБОТИ за заплатата си. Впрочем Българинът също. Има един червени комунисти. Те са свикнали всичко да го им ДАВАТ, но не са нито Българи нито Германци.

180

Безмилостна истина

преди 2 години

*** народ - слаба държава....Крайно време беше да се прочисти нацията от болни мозъци и този момент настъпи...

179

Германец

преди 2 години

"Никой не се интересува от битието ти." -- А кога ще ни дават заплати като в Германия? А кога магистралите ще станат като в Германия? А кога... Да продължавам ли? Или викаш у бастунстана всичко е мед и масло? Ние трябва да се учим от вас дори :)

178

Давиго

преди 2 години

До Германец - Никой не се интересува от битието ти.

177

Анонимен

преди 2 години

Чудесно, ние нали все гледаме да минем метър... Заслужаваме си го, честно казано, лошото е, че хора, които са съвестни, ще пострадат благодарение на тези хитреци.

176

От Германия

преди 2 години

В Мюнхен гръмна по новините че имало хванати със фалшиви ваксинационни книжки. На всякъде има измами. Това са обаче едно много малко малцинство. Основния процент от хората са си честни.

175

Германец

преди 2 години

"И два пъти годишно социален работник те проверява, как гледаш децата си, ако са родени в Германия." -- много неща за битието си научих от форумните професори днес :)

174

Давиго

преди 2 години

До Германец "също така си скромен :)" --- Това не е хвалба. Това е описанието ми. Ти като отидеш на интервю за работа в любимата си Германия и те попитат какво можеш, скромно мълчиш нали? Виждам те вече - нямаш аргументи. Обикновен провокатор.

173

Анонимен

преди 2 години

До 194 Съгласен съм с теб освен че България можело да са малко повече. Малко повече спрямо кого? Ако ни сравняваш с Германия сигурно си прав, но да се сравняваме с народите от нашата черга. В Гърция, в Румъния в Словения, Словакия в Унгария.

172

Препоръчвам ти

преди 2 години

До Германец ...да изгледаш един стар филм с Нино Манфреди. Казва се "Хляб и шоколад". Какъвто и щеш да се пишеш тук, ако наистина си в Германия, дойчовците не те бръснат за джанка. И два пъти годишно социален работник те проверява, как гледаш децата си, ако са родени в Германия.На германец ще се правиш само пред бабките в родното си Долно Нанагорнище.Чупен зи хаген, лапен зи мухен - ферщеен?

171

11

преди 2 години

Ам голям праз. Има сертификат, има фалшификат - няма сертификат, няма фалшификат. Толкова е просто ...