23

Анонимен

преди 2 години

Абсурдно е да не се научиш да работиш така, че да спазваш закона.

22

мак

преди 2 години

Защо актовете падат в съда? Нали мерките са обявени от държавата, те са като закон и който не го спазва, защото е тарикат като оня некъпан и клиентите му, носи последствия. Много отворени станаха, с какво ги държа т.лупа, че бяха по-ниски от тревата преди време.

21

Анонимен

преди 2 години

Когато е наложена заповед от държавата, требва да се спазва, това е Алибегов :))) Разбирам, че нема къде да се кълчотят тийновете, че ще имате загуби, ама така е решила държавата :) Правилно постъпвате, като завеждате съдебни искове а не се бунтувате като талибани, това е начина :)))

20

Столичанин от село

преди 2 години

Служебното правителство е ялово - докарват всичко само на думи. Не случайно масово се стачкува в държавата. Уж пари има, а не ги дават. Само обвиняват бившото управление, което говори за некадърност и слабост. За кораба с торовете да не говорим. Никаква компетентност и решителност цели 10 прекрасни дни. Корабът може да се пречупи всеки момент при влошаване на времето. Язък за хубавото ни море тогава.

19

Анонимен

преди 2 години

Направо ти се усеща миризмата....Алибегов, скрий се нЕкъде! Пълен локдаун за теб! Гледай колко хора умори! Ще ти тежат на съвестта, да знаеш!!! Я отивай в Гърция и там си размахвай мазната коса, да видим дали ще спазваш правилата. Демокрация било това! СВОБОДИЯ Е!!!

18

Стоян

преди 2 години

Ама за помощи за затворрните бизнеси всеки ден водят преговори. Вземат помощи и работят нелргално. Тоеа никъде го няма по света.

17

Анонимен

преди 2 години

Алибегов, ти си шампион. за отрицателно време събра толкова негатив. Направо не мога да повярвам, че има толкова нагли хора като теб! Не виждаш ли, че си дребна жалка мишка на Бойко! Не затваряте и ревете! Кобрата каза:"Бой на голо! хахаха

16

Анонимен

преди 2 години

Докога ще давате трибуна на тоя мазник?

15

Анонимен

преди 2 години

Алибегов какъв пост искаш и ти ? Готов си, отговаряш на условията! Не спазваш мерките, мърляв, нагъл, *** - идеален си!!!

14

Мухаха

преди 2 години

Алито си проси някой да му драсне клечката ама де да видим!Пишман ще стане!В тез изтъркани времена на хаос да не се чуди откъде му е дошло!Хаха!

13

рундио простака

преди 2 години

Алибегов президент, Луна вицепрезидент!

12

До Анонимен 8

преди 2 години

Не бе, Герджиков щял да вземе майка си за вице

11

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Абсурда идва от това , че такива като този герберски т0луп , вместо да спазват стриктно имерките , се правят на тарикати , ама се оказа , че тарикатите ги таковат по два пъти .Другите страни вече забравиха за мерките , защото там няма Алигберовци .

10

az

преди 2 години

ми щом работят да почват да връщат помощите дето и без това не заслужават , а и ДДС обратно на 20%

9

ФАКТ

преди 2 години

и да триете при радеф е така!!

8

Анонимен

преди 2 години

Този ли ще е вице на ГерБджиков?

7

не е

преди 2 години

Наркодилърите и магистралките се крият, за да работят.

6

Ямболски цървул

преди 2 години

Помня му интервю,на което каза,че в името на здравето на хората...ще затворят....Това беше при ГЕРБ...а сега е обратното.

5

Анонимен

преди 2 години

Абсурдно е да нарушаваш закони, правила и наредби, и да се оплакваш, че ти се налага да се криеш.

4

:D

преди 2 години

Щом Грабарят каза, че нощните заведения трабва да работят, значи трябва! Точка!