41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51Хахаха, малко приличие ако обичаш.....хахахаха :)))

40

явно не

преди 2 години

До Анонимен 39 Не усеща, то е от новите олита!

39

Как да ти го обясня?

преди 2 години

Честотата на трептене на естествената тъпота, неутрализира честотата на трептене на придобитата умнота!

38

УчудЕна

преди 2 години

До Анонимен 51 К'во общо има промяната с миризливите кренвирши, понеже тях си ги имаше и преди ПРОМЯНАТА?!

37

да знаете

преди 2 години

Lafka отдавна няма, това училищното е лаВка.

36

Виж сега:

преди 2 години

Некой много умен е спретнал цялата тая работа в тази държава,чух днеска голям лаф по телевизията "Нормалните да са навън!"Все едно тук е пълната лудница!И никога няма да стане нормално, значи някой е много умен или се прави на много умен, като психиатърът с който доктор Лектър вечеря. Тоест някой го е сложил на тая длъжност.Аз имах план и той проработи.В противовес на някой много умен дето не прави грешки, защото много пъти е разорявал държави реших, че трябва да намеря някой достатъчно т.ъ.ъ.п!

35

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА промяна!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Още някоя друга година и край с България !

33

Анонимен

преди 2 години

До Не много отдавнаНе се доверявай, ама не си мисли, че само кремвиршите са вредни :)) Азсъм само 90 кила мускули, ям всичко, сега за жена като теб не знам.....хахахаха :)) Жените когато са естествени, са най-красиви, дали е дебела, слаба и т.н.....нали знаеш,за всеки влак си има пътник :)))

32

Анонимен

преди 2 години

лигло направи на детето си сандвич вместо да висиш в фейсбук

31

Виц

преди 2 години

Емигрира беден китаец в САЩ. Оглежда се около пристанището за храна. Всичко му е непознато, но и няма много пари. По едно време гледа будка, на която пише: Hot Dog -1$. Хот - топло, дог - куче. А, за мен работа. Дават му хот дога, а той го поглежда и си казва: Е, вярно, че е за долар, ама от цялото куче, баш на мен ли ми се пдна тая част.

30

шафьор на линейка

преди 2 години

До кога , министеро д-р Стою Кацаров , че го търпи нашио директор на " Бърза помощ " д-р Георги Гелев ? Оти д-р Гелев си е турнал парична награда "Ковид " и се праи на улав ? Тоа д-р Гелев що пари открадна , що далавери нарави , що гафове и престъпления направи , ама кьоравите от МЗ нищо не виждат и прилежно го укриват , даже и индулгенция че му дадат с медал !

29

Анонимен

преди 2 години

Майката: - Пpocтак, как можа да изядеш цяло кило кренвирши и то с обелките? Детето: - Ми я фанах един и они са повлекоа.

28

Анонимен

преди 2 години

така е кат се взима от "наще и ваще" на завишени цени, само в бг е тая шуробаджанащина, абсолютно никакъв контрол няма над храните, ядеме не само децата а всички, трето качество храна която и кучетата не ядат

27

Анонимен

преди 2 години

Детето ти не вижда ли и не усеща ли, че кренвирша е необелен, защо го яде с найлона?

26

Валерката

преди 2 години

Тая креслива майка, дет ревнала - проблема е при теб. Ти някога обясни ли на тая куха лeйкa (детето ти) че преди да яде подобна храна, трябва да махне опаковката (обелката)? Сметни колко *** тряа да си, че да изядеш кренвирша с обелката. Човек, на улично кyче ако дам кренвирш, то обелката я изплюва. Не знам, ама това е тотално малоyмие от страна на родителката и детето й. И ся тръгнала да врещи. Креслива майка.

25

Кико

преди 2 години

Под вола теле се търси!

24

АнонимеН

преди 2 години

АКО ГЛЕДАТЕ СЕРИАЛА И ПО БТВ И ПО БТВ КОМЕДИ ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО ИСТЕРИЧНИ ЖЕНИ ИМА В БЪЛГАРИЯ! НАЙ-ВЕРОЯТНО СА НАБАРАЛИ ХОТ -ДОГ СЪС НЕОБЕЛЕН КРЕНВИРШ И СА ВДИГНАЛИ ВРЯВАТА ДО НЕБЕСАТА! А ПОВРЪЩАНЕТО ТРАЕ С ДНИ САМО ПРИ НАТРАВЯНЕ ИЛИ НАСТИНКА

23

АнонимеН

преди 2 години

МАЛКО ТРУДНО ЩЕ ПОВЯРВАМ НА ИСТОРИЯТА С РАЗВАЛЕНИЯ КРЕНВИРШ, ЗАЩОТО ТЕ СА ТОЛКОВА ИЗКУСТВЕНИ , ЧЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МИ ЖИВОТ НЕ СЪМ ВИДЯЛ НИТО ВЕДНЪЖ ДА ПОЗЕЛЕНЕЯТ ИЛИ ПОСИНЕЯТ ! КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СТАБИЛИЗАТОРИ И ИЗКУСТВЕНИ СЪСТАВКИ ИМА В КРЕНВИРШИТЕ, ЧЕ БАШ ОТ ТЯХ ДА ТИ СТАНЕ НЕЩО! ЩЕ ПОВЯРВАМ, ЧЕ СЕ Е НАТРОВИЛО ОТ ДРУГО МЕСО НО БАШ ОТ КРЕНВИРШИ КАТЕГОРИЧНО НЕ!

22

Анонимен

преди 2 години

Нали има и контрол над храните, та време и като се тровим.