88

Анонимен

преди 2 години

До ДиогенМного пъти писах, Кирчо не се е върнал сега от запада, той е тук отдавна, беше довлякъл и един американец, който беше инвеститор в терените на Хиполенд на АМ Хемус. Та въпросния Кирчо искаше какви ли не врътки да прави и подкупи да дава само и само да мине бързо преотреждането на терените. А аз съм този, който движеше цялата процедура и Кирчо ми е висял с месеци в офиса. Достатъчно добре го опознах за да кажа твърдо, че е абсолютен лъжец и мошенник.

87

До Диоген

преди 2 години

Или има да изкяри нещо .Иначе няма за какво да се връща.

86

Тралала

преди 2 години

Актуализираха бюджета, 650 лв. майчинство за техния електор

85

ТУРЧИН

преди 2 години

***

84

Петков

преди 2 години

е тук от 2007 г диогене.

83

Диоген

преди 2 години

Не вярвам на хора,с успешна кариера на Запад,да се завърнат, да пренебрегнат реализацията си и с фанфари да обявят себе си за Спасители! Просто защото НЯМА ТАКИВА БЪЛГАРИ! Спомнете си Велчев,Качакова,Шулева и техния ШЕФ...те са пример за индивидуално обогатяване,не за държавен просперитет. И с тези е така! БЪЛГАРИНЪТ ОТ ЧУЖБИНА СЕ СЕЩА ЗА БЪЛГАРИЯ,ЧАК КОГАТО ОБЕДНЕЕ,ОСТАРЕЕ ИЛИ Е НА УМИРАНЕ.

82

служебните

преди 2 години

кабинети на Радев се ползват с огромно доверие,следят ситуацията.КЕВР им е изтекъл мандата отдана,вън.

81

до 82

преди 2 години

Не партиите на статуквото, хората вече ги плюят и няма да им простим за ценовия шок! Няма да ми пука кой управлява, стига да съм добре! Дори няма да се интересувам кой е президент, стига държавата ни да е подредено и хубаво място за живеене!

80

Анонимен

преди 2 години

А албанските електромобили кога ще тръгнат?

79

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мислех, че вашия президент е от Канада?! Нали татко ти каза, че България нищо не ви е дала?

78

Хехе

преди 2 години

Ние не сме пос.рани но за всеки случай сме сложили памперси, защото нищо не се знае..

77

там е

преди 2 години

работата,че не уволняваха.

76

Анонимен

преди 2 години

Българите ще гласуваме за Радев, Василев и Петков. ФАКТ!! А Гербавите калинки могад да вдигат врява колкото си искат никой не ги чува. Промята Продължава..колкото и да ви боли Гербави крадци.

75

Анонимен

преди 2 години

Славуца - *** на Радев, господин обратен ефект и чалгаруб. Киро хардварда с двойното - *** на Радев, гелосан траферс. Това е рецепта за провал, не се научихте какво е да си мъж в живота и политиката, *** ченгета сте всички до един.

74

не трябва

преди 2 години

да има повече от два мандата на премиер.Бат Ваньо мълча 2 години като загуби изборите.Бат Петьо прие всичко с усмивка.Бил си,вече не си,това е .

73

Стига лъжи

преди 2 години

Почтени, с елитно образование, но докато уволняваха и чегъртаха по заповед на фигуранта изпуснаха цените! Факт! Тогава, толкова ли са елитни и способни?!

72

Моля ви

преди 2 години

Моля ви уредете ми живота, за да ми е добре и на мен ! Аз съм дикоративен човек ! Не мога да живея как да е ! Моля ви, помогнете ми !

71

анонимен

преди 2 години

Почтените смачкаха БСП, която издигна недоразумението Радев президент, смачка Ристе Бойкикев, Маямата, Слави, Тоше и Любче Станев! Всички обаче смачкани са зад Радев! Такова падение на лидерите на партии не е имало! И като помислим, мачкащите са някакви по-моч-ков-ци в политиката, дошли от странство, уж с дипломи, с бизнес и просперитет на Запад! А, тук ги натвориха едни, но само те си знаят кой стои над тях! Сега е ред на ГЕРБ и електората да им го начука, заради хаоса с цените!

70

Анонимен

преди 2 години

Само как защитават Спецов, който дължи огромни данъци е гаранция, че тези са абсолютни мошеници.

69

Анонимен

преди 2 години

до :73 --- Да бе, ще гласувам след 12 пълни чекмеджета пак за твоя бандит от Банкя! Няма да стане !