106

Анонимен

преди 2 години

Израснах на парно, но в онези "лошите" години. Честно да ви кажа, няма да ставам банален, съвременен човек съм и мога да заявя, че имаше много *** неща, но това парно, ток, образование, здравеопазване, спорт и т.н.....си беше ок. Как се излъгах след това, че ще настане един европейски живот и скачах като луд с плакат СДС. Ето ми каквото си повиках, ми се случи. Нищо общо с обещанията.След всички тези години демокрация, не вярвах, че ще го кажа, но предпочитам онези години....

105

Анонимен

преди 2 години

Това не е проблем, това е решение. Това ще редуцира населението. Западната система може да се развива само ако постянно се увеличава производството, иначе се срива. Но вече няма ресурси за увелиаване на производството - ресурсите са в Русия, а Путин пуска анимационни филмчета. В същото време Русия има проблем с населението, за да се развива оптимално при тези ресурси и тази територия според изчисленията и трябват поне 1.5 милиарда население, а сега е 10 пъти по-малко.

104

Анонимен

преди 2 години

Връщайте парите или зимата със сметките в Банкя!!!!!

103

кескьосе

преди 2 години

Не е лъжа.

102

Анонимен

преди 2 години

Тези, които не влизате в бройката от администрацията и купените, много хубаво си помислете пред урните!

101

Анонимен

преди 2 години

Говорим за студуването до сега, нали? Защото някой е объркал имената и е написал, че Румен Радев е виновен, а правилното име е Бойко Борисов и Герб! Затова повече няма да бъдат единствен монопол!!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Не само че не ползваме централно парно от години, ами желаем и да си вземат тръбите през апартамента ни и завинаги спрат с топлинния си мутренски рекет на нереални цени

99

пияница мистик

преди 2 години

Абе гледайте какво каза пророчески навремето в "История на света" Мел Брукс: - Бедните да го дyхaт" :))) Aми така е и сега, комунистите чакат Фигуранта на Черепа да им оправи живота и за всичко им виновен Бойко Борисов. Е, че почакат, докато ги погребат :)))))

98

Анонимен

преди 2 години

Това за Кипър може да го напише само такъв или такава които никога не са били в тази страна. В Кипър и по точно в Ларнака съм живял 10 години. Там зима няма. Най ниската температура която съм измерил е 13 градуса през януари и февруари. И това беше за една седмица. След това температурите скочиха до 23 градуса. Когато пишете нещо първо проверете нещата че иначе става излагация. В Кипър незнаят какво е СНЯГ. Все едно в Атина да вали Сняг. Голем майтап щее.

97

Анонимен

преди 2 години

Това е истинска трагедия. Хората работят и стоят на студено. Но има една малка част, която са доволни от управлението през последните 30 години. И тези същите в момента не спират да се опитват да внушават на хората, че Радев е виновен. Просто не искам да мисля, че някой въобще им чете платените глупости. Тези хора са студували при Бойко, а не при Радев, мръсни продажни човечета. Как БЪЛГАРИНА НЕ РАЗБРА, ЧЕ ЗА ДА СМЕ ДОБРЕ, ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СА ДОБРЕ ! Тези с малкия и среден бизнес, ме разбират.

96

1

преди 2 години

До Анонимен-125,прав си че сме 1,но не всички управници,ето последния управляващ,ката ден се хвалеше,че при неговото управление сме били,най-добре,ще ли сме да приемем еврото,бил се справил с Ковида,и още много приказки от 1001,нощ слушахме,даже тези дни пак ,обещава,ако вземе управлението,щял да ни управи.

95

Анонимен

преди 2 години

Енергийна криза има в цяла Европа, а Великобритания е много зле. Радев и Борисов ли я предизвикаха? Кризата започна преди година две, когато Путин прожектира анимационните филмчета. Тогава много им се смяха. Що не им се смеят сега?

94

Анонимен

преди 2 години

118: резултат от 12г поробване от ГЕРБ! офце, събудете се.

93

Анонимен

преди 2 години

Ние сме на първо място. В Кипър, в момента е 45 градуса. Там реално зима няма. Температурите падат до 20-22 зимата. Кво отопление ви гони? Ние пак сме номер едно, благодарение на всички управляващи в последните 30+ години. Работиш и нямаш пари да се отопляваш. Мизерия, дъно....

92

Анонимен

преди 2 години

Абе, "нглийските учени" да измислят хапче за Зимен сън!!!! Лягяш си на 1-ви Ноември и се сбуждаш на 1-ви Април! Хем, евтино, хем, екологично чисто!!!

91

Анонимен

преди 2 години

Не казвам, че в Северна Гърция не трябва да се топлиш зимата, ама едно е в Гърция навън да е 5 градуса, друго е в България навън да е минус 15 градуса. В Северна Гърция можеш да минеш и със завиване и обличане. Докато в България не можеш.

90

Анонимен

преди 2 години

България сравнена с Кипър, където практически няма зима...В Кипър зимно време вали дъжд... Минусови температури няма...

89

Абе

преди 2 години

Какво отопление в Кипър? Вие луди ли сте- те ще се пържат ли там? Айде малко мислете, реди да пишете.

88

до анонимен

преди 2 години

""""""новите сметки са с 50% по-високи, при по-ниска консумация. Още някой да ми обясни колко нямаме нужда от нов реактор в Белене или Козлодуй"""" ----- Аааа....., не съсипвай "детството" на Грета Тублерончето с "вредни емисии"!

87

Анонимен

преди 2 години

Тази радева зима, не всеки втори, а почти всеки ще стои на студено след като вдигнаха цената на тока и парното с по 40%