87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99Защо да се отказва от жена си и децата си? Те могат да са с различно гражданство, както и с двойно такова. В много семейства сега има различни гражданства.

86

Анонимен

преди 2 години

"Комитетът е преди всичко знак към обществото затова, че президентът Радев продължава да бъде партийно необвързана фигура..."===Така ли? Хем ще го издига БСП, хем е партийно необвързан. Как така? Пък и нали вицето му Йотова му каза в прав текст да внимава в картинката преди изборите? До момента Радев беше верен слуга на БСП. Как стана така, че е партийно необвързан?

85

Анонимен

преди 2 години

Олеле, партийно акционерно дружество, което ще набира капитал. Това си е чиста пирамида, организирана от БСП. Накрая ще завлекат акционерите с парите и ще кажат "Ни нам ко стана, пийти инъ студйенъ вудъ!" Да даваш пари на комунист е наливане в каца без дъно.

84

Анонимен

преди 2 години

После пак ще клекнете да преговаряте за коалиция с хора, които сте оплювали. Спестете си този срам, дръжте се джентълменски, ако е възможно

83

Щерю

преди 2 години

БСП: - Злобата е с Нас! (или - Защо да е друг, а не ние на власт!) БСП - партия на промяната - друг път...

82

иво

преди 2 години

*** , ШУБЕТО ДА ИсПАДНЕТЕ ЗАД БОРДА , СИ Е ГОЛЕМ СТРАХ !

81

Анонимен

преди 2 години

Проекта ПП на Петков и Василев цели да скрие провала на Радев относно включванто на канадски гражданин като български министър. Чрез проекта се обяснява на простосмъртните защо Петков не е отново министър на Радев. Очаквам, че Петков няма да се кандидатира за дупутат, защото ще продължи да е канадски гражданин. Да се откаже от жена си и детето си ли искате?

80

Анонимен

преди 2 години

Че то Вигенин, и вие от БСП след втория ви преврат на 10 ноември 1989 г. се превърнахте в бизнес проект,акционерно дружество.Разпродадохте построеното от народа на свои хора за жълти стотинки за да ви спонсорират.Те са вашите акционери.

79

Стига лъжи

преди 2 години

Вигенин, лъжеш! Зад ПП стои Румен и Радев и вие от БСП го покрепяте, значи подкрепяте и ПП! Червени отреп-ки! Радев унижи Корнелия и тя мълчи и го подкрепя, ноистина сте отреп-кси и искате народа да гласува за вас и фигуранта!

78

Анонимен

преди 2 години

На тези избори летите към дъното другарю!-:) Заедно с ГЕРБ!

77

Пак по опорката?

преди 2 години

До пияница мистик: Ти си си объркал тотално понятията. Не правиш разлика между далавераджиите (като бат'ти Бойко) и комунистите, които отдавна ги няма или в пенсионерски клюбове. Тюрлюгювеч. И какво общо има с темата на статията? Сега сме 2021г. Да обясняваш днешният ни хал с това, че някой си строил вила по бай Тошово време не е ли малко неадекватно? Не вили, дворци се построиха и не само край плажа на Росенец. От кого? от "комунисти"? Стига г'лупости.

76

Реалист

преди 2 години

На Живко от Варна не му отива да бъди пират, а владетел !

75

Shark

преди 2 години

До пияница мистик. Слушай дрОгарю, тези сметки си ги заври някъде. Защо не сметнеш кражбите Боко за 12 години. *** продажен!

74

Мунчо

преди 2 години

ДА, ТРЯБВА ПРОМЯНА. ДА СЕ ПРОМЕНИ ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ НА МУТРА, КОЯТО СЕ ВОДИ ПРЕЗИДЕНТ!!!!

73

пияница мистик

преди 2 години

До Пак по опорката? === Комунистите веднага ще ти кажа по какво си приличат до един. Харесват социализма, че не работеха и взимаха заплати и крадяха цели самосвали материал за вилите си. Антиваксъри са. Вярват във всяка една теория на конспирацията - кемтрейлс, илюминати, евреи, 5G мрежи, чипове на Бил Гейтс във ваксините, мразят Запада, САЩ и демокрацията и се възхищават на диктатори като Пyтиk, Ким Грух, Мъдурчо и Лукашенко. Ето това са комунистите :))))

72

пияница мистик

преди 2 години

До Стига глупости === А ти преброи ли ги? Има снимки в нета. Вземи смятай колко точно има в едно отключено нощно шкафче (нищо че има метална каса на 2 метра от него) в подреденото и скалъпено от НСО на Фигуранта менте :))) А за Плевнелиев хич не ми говори, че държи половината Бизнес парк и 20% от немската Линднер. Лично знам от първа ръка, че е човек с изключително много пари, ама изкарани с акъл, не с кражба като вас, комунистите

71

Пак по опорката?

преди 2 години

До 123: Ами като е така, нека наричаме нещата с истинските им имена. Къде са "комунистите" тук? Нагли тунеядци по министерски и кметски канцеларии с лопата да ги ринеш. И никак не са намалели през трите мандата на Бойко.

70

Стига глупости

преди 2 години

До пияница мистик: Браво бе, ти си знаел и да смяташ. А за Росен Плевнелиев направи ли същата сметка? А чекмеджетата на бат'си Бойко преброи ли ги? Стани и ти президент, и на теб ще дадат президенстска заплата. Стига г'лупости.

69

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 77: Комунисти в България отдавна няма, освен в някой и друг пенсионерски клуб. Но виж, антикомунисти (преди избори) никога не липсват. Изборът пред България не е комунизъм-антикомунизъм, а еднолично корумпирано управление или нормално икономически развитие.

68

пияница мистик

преди 2 години

Фигуранта взима 20 000 лева на месец заплата. Плаща на джендъра Десо с широките рамене с който живее 2 заплати по 15 000 лева. Общо в джендърското фигурантско семейство влизат 50 000 лева на месец. Мандата на Фигуранта е 5 години. Сега, ако про0стия Гань0 му даде втори мандат ще са още 5 години. Това са 120 месеца държавна хранилка по 50 000 на месец. Това прави точно 6 000 000 (шест милиона) от легална държавна заплата. Това колко отключени нощни шкафчета с пачки прави, а дрогаре?