182

шофер

преди 2 години

Значи да не си купувам електрическа лека кола..Жалко, тъкмо започнах да събирам пари.

181

Handel

преди 2 години

Важното е зелените да трупат нови милиарди, какво значение има че раята няма да иам ток и отопление?

180

Анонимен

преди 2 години

Зелена енергия, спиране на АЕЦ и ТЕЦ... А ток няма...

179

До До 181

преди 2 години

С риск да те разочаровам, аз съм никой. Такъв, какъвто винаги съм бил. Не си въобразявам, нито се заблуждавам. Колкото до останалото, не правя забележка, не критикувам, а още по-малко завиждам или злобея. Само обръщам внимание на фактите. А кой разбрал, разбрал...

178

Анонимен

преди 2 години

Ако ще гласувате за двамата харвардски мошеника,първо се запасете с дебели юргани, газени лампи и печки от типа ромска любов.А на тия печки ще печете баници,кога дъщерите ви доведат снахи,а синовете зетьове.

177

Анонимен

преди 2 години

До 123Ние си имамее АЕЦ само дето енергията от него я продаваме навън, а ние ползваме скъпата. Недостигът на енергийни ресурси е изкуствено създаден и е с цел печалба, а не е толкова свързан със затварянето на АЕЦ. По-големият проблем е липсата на газ.

176

браво

преди 2 години

Само така ! Направо затваряйте Европа. То така и ще стане.

175

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата глупост която направи ЕС е, че се отказа от ядрената енергия. Вместо ударно да се инвестира в тази технология, в нейното развитие, което щеше да ни даде най-евтината енергия в света, ние я забранихме, защото се поддадохме на страха и простотията. Самоунищожението на ЕС върви с пълна сила, като че ли това е единствета цел преследват онези карикатури в Брюксел.

174

Анонимен

преди 2 години

Рестарт, премахване на парите и жените общи.

173

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Я имам 6 родопски одеяла и дузина козяци. Вечер като му удариме по 5 домашни ракии с комшийката - нема да и казвам името, и че си се топлиме под тях. Ток не ни требе, моеме и на тъмно да се чешаме....

172

Анонимен

преди 2 години

До ОбективноСинтетичен петрол има от преди ВСВ, но той много скъп за производство г-н мегаум. Никой нищо не крие, просто никой няма да купува 3 пъти по-скъпо гориво.

171

Обективно

преди 2 години

СТИГА СТЕ РЕВАЛИ! ИЗКУСТВЕНИЯТ ПЕТРОЛ ОТДАВНА Е СЪЗДАДЕН, НО ИМА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ГО КРИЯТ!!!

170

До 181

преди 2 години

А кой беше ти, че ще ми казваш какво ми е нужно и какво не? Ще си купя каквото искам, теб няма да те питам! Няма да се ограничавам, няма да понижавам стандарта си на живот, за да угодя на разни зелени сектанти и други червени вредни елементи. Аз искам да живея качествено, да се развивам, да градя и надграждам, а не да деградирам. Когато сметката е изкуствено надута, това е измама, това е престъпление, не се чувствам отговорен да се свия като мишка в ъгъла и да величая престъпника.

169

123

преди 2 години

Ние си имаме АЕЦ, все още...ЕС - ДГД!

168

Сашко

преди 2 години

Киберпандемия!!!Клаус Шваб-директор и създател на частният сатанинско-педофилски клуб Световен икономически Форум!!!

167

Анонимен

преди 2 години

В ръководните органи на държавната енергетика са все така назначения на ГЕРБ. Същите, които забавиха интерконектора с Гърция 12 години. Същите, които изгубиха пътната карта за развитие на газопреносната мрежа, подписана с Газпром. Същите, осигурили милионите за студен резерв за централите на Доган и Ковачки.

166

До еАкулозите

преди 2 години

Нали можехте да карате на вятърни мелници и соларни панелчета ? Спряхте ядрени реактори и ТЕЦове. Не желае те газ от Русия... щели сте да докарате газ от Юесей в кофи. А са се грейте с ...ями .

165

Комуне

преди 2 години

Всичко започва с дефицит на чипове. Следв режим на тока. След това ще има и опашки с купони за олио. Deja Vu.

164

Кольо Терориста

преди 2 години

до ромелина - абе едва ли може да го ползваш ама ако пъхнеш телефонния кажел в контакта ще им го върнеш тъпкано на БТК за това.

163

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм в едно - обръщам еврото в долари в първия удобен момент ! ЕС и ЕЗ са пътници !