60

Анонимен

преди 2 години

"""Кире- ТриВОЛТА.....ДАДЕ НА КЪСО....НЕ ФИГУРИРА У НИКАКВИ СПИСЪЦИ НА ХАРВАРД.....ГЕРОЙСКИ ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ!""" _______________________________ Георги Кадиев, завършил в Харвард, във Фейсбук пост съобщи, че е проверил и двамата. Да, има ги в регистъра, и те са завършили. Кадиев е снимал и приложил снимки към поста си. Ами, проверете преди да лъжете нагло, де!

59

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев - Очите е братовчед на бандита Митьо Очите от Бургас. Едни и също котило от измамници и рекетьори.

58

Ромче...

преди 2 години

"..елате ХАРВАРДСКИ пиленца при Батко..."--у ПАНДЕЛАТА се учисладко...

57

СМЕХ..

преди 2 години

"ХАРВАРДСКИТЕ МЕНТЕТА"....С ПРЕТЕНЦИИ ЗА МИНИСТРИ....СМЕХПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА--ЗАМЕНЯМЕ НАШИТЕ КДС-ри СРАФИНИРАНИ КАНАДСКИ МОШЕНИЦИ...ХАХАХА

56

ДА ПИТАМ САМО

преди 2 години

КЪДЕ ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ЗА МИНИСТРИ?

55

Анонимен

преди 2 години

54 Същите бяха уволнени от ГЕРБ поради зависимости от БСП/ДС и некадърност. Белчев е с руски корени, затова е добре дошъл при Радев. Познай, за чии интереси работят.

54

ГРОБ=ДПС

преди 2 години

До 53А, защо някой трябва да ти го каже? За всички е очевидно, че ГРОБ друг избор няма, а и не, че досега не бяха негласно подкрепяни от ДъПъСъ или ти това не си го видял?

53

хм

преди 2 години

Големи амбиции, ей. Ако тия спечелят то ще е с измами и подкупи, инъче невижам от къде тая 100% увереност в победата. Те виждат държавата като пирамида, от онези едно време, дето мамеха хората. А себе си виждат като фараони на върха.

52

Анонимен

преди 2 години

50 Че кой е казал, че ще се обедини с ДПС?

51

Червените фашисти...

преди 2 години

..ВИ ЛЪЖАТ--КИРЧО И КОКОРЧО СА ПРОДУКТИ НА РАДЕВ И ПРОКОПИЕВ...АБСОЛЮТНИ ЛЪЖЦИ И ХАРВАРДСКИ МЕНТЕТА....!

50

Анонимен

преди 2 години

45 Поживьом, увидем, казват руснаците. Не четеш и статистиките, дори и купените от Божков признават реалността. ИТН бе заменена от Радев, с ПП. Които ще имат същата съдба. Такава е участта на всички наемници. Дори няма утеха за излъганите.

49

ГРОБ=ДПС

преди 2 години

Мнозинството от хората няма да гласуват за вас и подкрепящите ви заптиета. И да се обедините пак няма да можете да направите правителство. Много ми е интересно какви ще ги бръщолеви вашия лидер след изборите, като преди това говореше, че няма да се обединява с ДъПъСъ-то.

48

Не е истина

преди 2 години

Двама измамници се канят да ни управляват. Единия е крадец а интелектуална собственост, а другия - лъжец и нарушител на конституцията. Това ли искате?

47

Анонимен

преди 2 години

41 Не можеш, да изчегърташ избирателите на ГЕРБ-СДС, ДПС, те са работещите българи, които създават блага и пълнят бюджета. Да искаш унищожение, изчегъртване...е фашистки и комунистически метод.

46

Кире- ТриВОЛТА...

преди 2 години

...ДАДЕ НА КЪСО....НЕ ФИГУРИРА У НИКАКВИ СПИСЪЦИ НА ХАРВАРД.....ГЕРОЙСКИ ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ!

45

Военно оръжие

преди 2 години

Манипулират ви дистанционно чрез Интерфейс компютър-Човек!Забравете за Демокрация и Човешки права!Чак биячи и роми ми пращаха за сплашване заради това което пиша!Мутрите си искат Борисов обратно на власт,правят всичко възможно да го върнат на Дондуков 1!

44

ГРОБ=ДПС

преди 2 години

До ГерберПочакай и ще видиш дали няма да ви изчегъркат. Това което идва няма да е служебно правителство и няма да е вашето. А ПЛАТЕНИТЕ социологическите проучвания няма за какво да ги следя, защото там резултатите са абсолютно фалшиви. Помпай си самочувствието, защото само това ще ти остане. С колкото и да влезете вие правителство няма да направите. Вие сте аут от политиката нищо, че все още присъствате в нея. Ще гледате събитията само отстрани и това е. Вашата свърши.

43

Кокорчо-парите

преди 2 години

Стана ли ви ясно, Кокорчо иска парите, другото не го интересува - парите, та парите. Хората, които стоят зад него искат той да им урежда пари от бюджета. Иначе ще го отсвирят. Спомнете си, че при разговорите с ИТН той не приемал никакъв друг пост, освен финансов министър. Досещате ли се защо?

42

Анонимен

преди 2 години

ДАЙТЕ ЕДНА ИСТИНСКА БГ ПАРТИЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ ДОТУК НЯМА ТАКАВА

41

Ангелов

преди 2 години

Тоя око корен нещасник първо ошета Европа излъга когото успя сабра парици разбраха що за мошеник е и сега доде в Родината да помогне с каквото може и най вече като финансов министър да натакми както си знае Евро проектите защото той знае а ние балъците мухи да лапаме. С асенчо много са добри в далаверите харвардски чалъми много ухилени и мазни.