39

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе, руското Ленче здраво работи за развитието на комсомол в европарламента. Ама като й свърши мандата какво ще прави? Нкоя българска партия няма да я издигне за евродепутат, остава да разчита Станишев да я вземе за секретарка, ако все още е висш евросоциалист.

38

Анонимен

преди 2 години

Не съм се прибирал точно от 13 години в БГ. Ако някой ден е рекъл Господ ще се прибера да видя роднините и приятелите.Сигурно ще остан очарован от гледката която ще видя. Прашни улици и булеварди. Дупки кръпки и тук таме по малко асвалт. Точно от това избягах. Три коли счупих от красивите дупки и кръпки. Тук в бялата държава в най затънтеното селце пътищата ка като огледало. Първата година се чудех как може да има такива равни и гладки пътища. Колата не се чустваше че върви. Все едно съм спрял.

37

Ама па убаво се--

преди 2 години

Фалеше .... и бабаит....

36

Анонимен

преди 2 години

Дали са пропуснали между редовете,че няма държава и в момента е пълен хаос,и всеки момент ще стане воина.дано да не е пропуснала пропаста между бедните и богатите и че няма средна класа и че хората са експлоатирани като кучета.и още една подробност дали е видяла колко много талибани има в българия незаконно пребиваващи.само днеска видях на групи поне 100.иначе всичко е наред,ама тя воината ще се прехвърли после при тях.дали е видяла колко болни има неваксинирани.идва да види новия авганистан.

35

Ямболски цървул

преди 2 години

Какво правим в ЕС?

34

Анонимен

преди 2 години

Елена Йончева им е казала какво да "видят" - Вие какво искате? Бойко Чекмеджето да ги разведе да си покаже чекмеджетата ли? Или да ги разходжда с лъскавата си кола по магистралите и да им показва само палатите на мутрите?

33

Тука системата

преди 2 години

На управление 11 г беше--- напълни си шкафа па другите да го ,,,,,,хат !

32

Анонимен

преди 2 години

да бяха останали поне година с минималната заплата, щяха да разберат къде живеят българите и къде управляващите

31

Анонимен

преди 2 години

Тия си мислят че Европейския съюз навсякъде е еднакъв. Е не е. Сега видяха и сметището на Европа. Най-бедната и най-корумпирана част от ЕС.

30

Анонимен

преди 2 години

видяха истината такава каквото си е от десетилетия наред

29

Анонимен

преди 2 години

И Елена Йончева също е пример за нашата бедност, горката, едва свързва двата края. Вай, вай! Не ли? Не била бедна, ами напротив? Ако не е бедна в тази "корумпирана държава", значи и тя е от корумпираните, които забогатяват за сметка на бедните. Така излиза.

28

Кьоравци

преди 2 години

Не са гледали където трябва ! Да бяха погледнали чекмеджетата на толуппа, асансьорчето на цецко, виличката на росен пък после да ми говорят за бедност.

27

gosho

преди 2 години

yonceva bez bulgarsko grajdanstvo v budeshto vreme.raboti mnogo otdavna za rusiya,nali e polovin ruskinya

26

КойНескачаЕчервн

преди 2 години

Какво видяха ли? Ами каквото виждаме и ние - КоЧи На и новото си Европейско сметище.Това видяха.

25

Анонимен

преди 2 години

заключението е направено, ясна е обстановката

24

КойНескачаЕчервн

преди 2 години

Какво видяха ли? Ами каквото виждаме и ние - *** и новото си Европейско сметище.Това видяха.

23

Анонимен

преди 2 години

Само като видях милиончева е била част от тях и ми стана ясно, Джамбазки, Радан Кънев, Мииончева - вие сте небългари, стоите и сочите с пръст други докато ни крадете и злепоставяте, родотстъпници интересчии които не се връщайте изобщо тук, не сте желани.

22

Ямболски цървул

преди 2 години

ЕС е прикритие на марионетките на Рокфелер и компания.

21

анонимен

преди 2 години

И какво ново са казали-хем е така,хем е иначе.Тази делегация е по инициативата на Е.Йончева,така че предварително беше ясно какви ще са изводите.Тя е подобие на Рашков само че в женски вариант.Само бълва змии и гущери срещу герберите без да представи някакви солидни доказателства.Ей така просто вдига пушилка.

20

Ямболски цървул

преди 2 години

Те видяха себе си.Просто се погледнаха в огледалото.