406

ЧОВЕК

преди 3 години

ЗНАЧИ 23% СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В СТРАНАТА, Е ДРУГИТЕ СА ПОВЕЧЕ.

405

Анонимен

преди 3 години

между другото социолозите познаха горе долу миналите избори. Предричаха паритет между ГЕРБ и бай чалга. Значи и сега може да познаят, а за изборите март месец ще видим след радевата зима.

404

Анонимен

преди 3 години

Има време процентите се променят всеки ден

403

Леша

преди 3 години

До 430 Точно обратното е. Толкова сме важни, че който се опита да прави геноцид тук, ще бъде смачкан от господарите си за превишаване на правата и опит за самодейство. Ето я Сталинка, нали радваше милиарди подкупи за насилствено инжектиране на българите?

402

Анонимен

преди 3 години

До Герботол Ние пък Ви вярваме :)

401

До 424

преди 3 години

ГЕРБ-о троловете всъщност са *** "журналисти", или поне те така се наричат от всевъзможните Пеевски медии. Да не мислиш, че ГЕРП ще се минат да плащат специално на някой да коментира. Просто лъжата, интригата, фантазиите в главите на кауните от ПИК, Блиц, Епицентър и т.н. още дузина медийни клоаки са достатъчни за сеене на лъжи по форумите на нормалните медии като Днес, Вести, Дневник. Но няма кой да им ги чете. Правят го от злоба, че кранчетата секват.

400

Анонимен

преди 3 години

До Леша В случая добре, че сме малка и незначителна държава, че от баце ви по-голям продажник трудно може да се намери.

399

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 425 Пак Ви казвам, прочетете какво значи преврат :)

398

Леша

преди 3 години

Ако не беше Бойко, така щяха да ви наплашат с коронавирус измислицата, че щяхте половината да сте набодени. Вижте държавите с правителства от роби, направо ги смляха. Някои от тях няма да изкарат и година.

397

Герботол

преди 3 години

Никой не ми плаща. Мразя служебната хунта безплатно!

396

Магнитски

преди 3 години

Гроб били първа сила.Те са бита карта.Платили са ви за да пишете тези глупости.Жърналисти=музиканти.Кой поръчва музиката,естествено този който плаща.

395

Анонимен

преди 3 години

Баце няма да свали никакви цени, просто другарите на промяната и въстанията изтеглиха късата клечка. Направиха преврата в неподходящ момент и сега повтарят, че България била богата държава ама се крадяло. Е ще видим колко е богата като дойде радевата зима с непосилните сметки за ток и парно. Баце просто трябва да си вземе само пуканки и да им гледа сеира следващите месеци и пролетта ще му се молят да се върне.

394

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли какво ми направи впечатление, герботролове? Като написах, че вие първи ще го предадете, никой не засвидетелства преданост към вожда :) Тъжно за него. А години наред ви е плащал.

393

Никога повече

преди 3 години

ГЕРП и Пеевски и цялата шайка крадци и гАзоблизци от подопечените им медии с власт и достъп до държавен ресурс в България. Съд, затвор и конфискации и така до края на века.

392

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 420 Мислим, герботроле, мислим. Като изберете баце как ще свали цените, щом е световна тенденция :) Ще построи магистрала до АЕЦ-а :)

391

Анонимен

преди 3 години

Чалго и Африканчо не мажаха да Ви оправят сега гласувайте за Су льо и Пу льо да ви довършат.

390

Анонимен

преди 3 години

Мислете бе хора. Голямата част от българите не ги интересува , че в световен мащаб цените скочили, защото германеца е с 3 хиляди евро заплата и като му дойде 300 евро сметка за отопление ще мрънка и ще си я плати, ама българите с 1000 лева заплати , като им дойдат сметки за отопление по 300 лева ще ходят да търсят юмручето и канадците

389

Анонимен

преди 3 години

До до Пенсионер смачкан Защо така сте се изнервили :)

388

Анонимен

преди 3 години

Това абсолютно не е вярно. Манипулации за вота.

387

до Пенсионер смачкан

преди 3 години

Гласувай cмотаняко за когото искаш.