72

Хойо

преди 2 години

Споре мен в името на новия хит има една сгрешена буква ;)))

71

комитата

преди 2 години

лудницата продължав да се развива

70

До seven

преди 2 години

Напълно съм съгласен с мнението ви. В момента наемите са на дъно спрямо цената на имотите и това е напълно логично - хората се скъсаха да купуват инвестиционни жилища (30% от всички покупки), населението на София спадна с над 20 хил. души (платежоспособните ИТ-та се върнаха в провинцията) и в един момент се появиха много празни инвестиционни имоти чакащи първия си наемател плюс още толкова освободени жилища. Накрая ще стане - жилища има, хора не.

69

Едно време

преди 2 години

на "Младост 3" казвахме Пазарджишки окръг, а на "Люлин" - Девети картофен пояс.Нищо ново!

68

Анонимен

преди 2 години

Айде на къро, софиянци!

67

Anonimen

преди 2 години

Трагедията на България е, че ни управляват бивши селяни и шопи, наричащи се софияци.

66

До Johny

преди 2 години

Панелите имат поне още 30г живот и не е много сигурно дали те или новите тухлички ще са аут до тогава. А и много други неща не са много сигурни до тогава, демография, съществуване на държавата, столица и т.н. Времето ще покаже.

65

Анонимен

преди 2 години

Бех се притеснил, че вече не ви плащат брокерите, сега съм спокоен.....хахахаха :))) Отдавна немаше реклама за жилища, крайно време беше :)))

64

Johny

преди 2 години

Панелите в дългосрочен план са чао и ще отпаднат от пазара,така ,че нещата ще се саморегулират.

63

Доктор Сън

преди 2 години

Точно пък тези райони споменати в статията са ужас. в София има и хубави и лоши места, както е във всеки един град. Който не му харесва-не идва. Който пък идва АПЕЛИРАМ го да се съобразява и зачита града, да не му се ....бойната слава !

62

ПАЗАРЕН ПОГЛЕД

преди 2 години

Има 1-а азбучна истина, но малко хора я съзнават. Същностната идея на парите е недостигът и оттам социалното етажиране (на класи - бедни и богати). Има разлика в стандарта м/у отделните страни, но във всяка една има МНОЗИНА (!) бедни и МАЛЦИНА (!) богати. Не сравнявайте бедните в Швеция с тези тук, защото те живеят там и БГ не ги интересува. На въпроса - не жалете собствениците на жилища. Който има брада, има и пари за гребенче да си я реше. Неслучайно започнах с основния принцип на парите.

61

seven

преди 2 години

До АлексПарите за наем са хвърлени на вятъра ?! Зависи къде живееш. Аз живея в Лозенец близо до ВИАС. Наем 1000 лева, цена на апартамента 300 000 евро. Апартаментът се изплаща за 50 години. Бетер от държавите от третия свят. Та ако имах 300 000 евро и ги инвестирах в едно да речем С&П , който е със средна доходност 8 процента -> това са 4 хиляди лева на месец!. 1000 за наема и 3000 оставащи. Финансова култура ни липсва това е.

60

туск

преди 2 години

До НОМЕР 56 Ареее бе пичч тва пукане на балона вдигане на данъци опразване на сгради липса на сделки ЧАКАМЕ ГО 20 Е** ГОДИНИ КВО стана беее аха да падне и все не пада САМО си лаете тука ние си правиме сделките яката пачка смело вървиме напреде не ни пука от никого и от нищо а вие седите пред панелка с бира в ръка само плюнчите и псувате и се самозаблуждавате колко сте добре ареее у лево балона помага само за вдигане на самочувствието на панелния философ от кУхнето.

59

Бай Тошко

преди 2 години

Въздух под налягане е имотния сектор в София. Хората тикат пари в празни апартаменти с идеята, че са ги спестили. Просто защото не плащат никакъв данък имот реално. Данъка за гробницата, която имат вместо кола дори е по-висок. Това малоумие и абсурд ще продължи докато не почнат да търсят пари за бюджета на София. А както виждате ЦГМ фалира, Топлофикация и тя в дългове. Столична община има един основен начин да си набира приходи - данък сгради.

58

Анонимен

преди 2 години

Едно време имаше махали населявани от брадчеди и те не посмяваха много много да излизат от гетата си. Днес се строят затворени комплекси за малкото останали не брадчеди. Всичко друго е населено от брадчеди. Пък вие си купувайте оняестиционни жилища оградени с ограда под високо напрежение и въоръжена жива охрана.

57

Koko

преди 2 години

До SwapAA там не може - македонска собственост е ;)

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Нещо продава ли се на тоя етаж, че търся да купувам във Стара Загора? Сериозно.

55

Анонимен

преди 2 години

ЗА КОГО СТРОЯТ...ПРОВИНЦИЯТА ВЕЧЕ НЯМА ДЕМОГРАФСКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ КАКТО ПРЕДИ И Е ТОТАЛНО ОПРАЗНЕНА...ОСТАНАХА САМО РОМИТЕ ДА БЕЗЧИНСТВАТ...НА КОГО РАЗЧИТАТЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?НА МИГРАНТИТЕ ОТ АЗИЯ И АФРИКА МОЖЕ БИ...

54

Анонимен

преди 2 години

БАЛОНЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ НАДУВА!И КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМ СТАВА ТОЛКОВА ПО-ГРАНДИОЗНО ЩЕ Е НЕГОВОТО ПУКАНЕ!

53

Анонимен

преди 2 години

Нека купуват! Каква "тесла" им се готви на многоимотните ще се разбере по-късно. Данъка върху сградите ще се вдигне доста. Улици и всякаква инфраструктура ще се плаща от все по-малко хора. Така че купувайте! За да могат безброй общинари да живеят на чужд гръб. Този град отдавна е надскочил оптимума за разрастване. Град призрак няма да стане, но полупризрачни квартали ще има. Искам да кажа полу-празни! Хвърляйте си парите на вятъра.