70

Като ги

преди 2 години

Гледам тея как паразитират партии и се сещам за филма Мъже в черно дето извънземния беше се намъкнал в човешка обвивка .

69

Анонимен

преди 2 години

Продължава подмяната.

68

Анонимен

преди 2 години

Киро Лъжеца и Асен Крадеца даже и с Кире Либерало да се хванат все е тая. Всички нормални хора ги знаем какви измамници са!

67

Анонимен

преди 2 години

С ИТНататък кукловодите се объркаха. Ще за тупат топката с тези нови мишленца, докато си свършат работата и върнат партийното управление в държавата.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72Щом е момче на замаяния поглед, значи не става дори за боклуджия :))) Все се чудех защо са такива напрегнати, те били некакви на Плювню, сега съм сигурен, че дори 1% няма да хванат, благодаря ти :)))

65

Анонимен

преди 2 години

До Новото НДСВСъздава се новото НДСВ. Време е да се свърши работа на хора без да се поема политическа отговорност. Временно правителство от " волни пеперуди" е удобен проект. Василев, Петков, Боратино, Мики Маус и други подобни са супер удобни.

64

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 59 Какво стана с ИТН, още ли се кълнете в тях, или вече яко сте заръфали новата кукичка? Как е, какво стана с идола ви Славчо? Допреди една седмица се кълняхте в него, а сега горкия даже и като беквокалист не се споменава. Защо така?

63

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 59Асен Василев е момче на Плевнелиев. Не партията е водеща, а бизнес интереса. Чети внимателно и ще се заблудиш обезателно!

62

Анонимен

преди 2 години

До 65Не съм гербераст и никога нема да бъда, не съм комунист и никога нема да бъда......хахахахаха :)) Просто не бръсна никой мен, правиш ли разликата :) Откакто излъга с "Лайф", само за да си направи пиар Кирчо, за мен лично е измамник, все пак уточнявам, че това е МОЕТО лично мнение, не искам да обременявам някой :)))

61

РоРо

преди 2 години

И тия след три месеца ще са като чалгаря.Прелъстени и изоставени.жалкж че народа ще страда защото тези скакалци оглозгаха държавата

60

Новото НДСВ

преди 2 години

Асен Василев е доказателството, че в България нищо не се променя и няма да се промени. Той е служебен министър на двата полюса. При Плевнелиев и при Радев. Това е безспорно доказателство, че кукловодите са им едни и същи задкулисни фигури. Иначе момчето си пее в хора с Делян Добрев от ГЕРБ. Съученички са...

59

Анонимен

преди 2 години

Какво става с месията от учин дол,още ли стои с памперса на дивана

58

Анонимен

преди 2 години

Че то така излиза,че бившите двама министри са кураторите на тези две партии,кой коя обучавал и проверявал за нея ще отговаря както казаха и представиха обученията на представените кандидати подбрани управленци школувани по програми избрани,но удобрени как преквалификационни от кураторите с още някой с лиценз и тез групи ще предвижва напред през вратата на промяната,като методика позната за издигане в управленските среди в съдружие или в коалиция както са се обявили за проект,остава коя на кого.

57

До Анонимен 59

преди 2 години

"Герберугите пак налазиха сайта..." Че те никога не са го напускали. Просто, тъпите им кратууни не могат да схванат, че колкото и да пишат глупости и лъжи и да си слагат сами плюсове, а на всеки изразил различно мнение минуси, пак няма да помогне на залязващата им партия да бъде възкресена.

56

Асан

преди 2 години

Кви са тия измислени партии без електорат - Балдъзата, Атанас и Аз! :)))

55

Анонимен

преди 2 години

Ментета!!!

54

Зелен чорап-чалгар

преди 2 години

Народе не ти ли писна да те лъжат посноянно?Само за 2мес. чалгаря Славчо ви излъга два пъти.Сега тези ментета на фигуранта се самозабравиха ,а платените медии като тази постоянно ти ги натрапват

53

Дим

преди 2 години

Щом PR агенцията на Прокопиев и Златев ще правят постановката на тази партия, изобщо не се съмнявам в тяхната почтенност!!! Вярвайте им още стадо заслепено!

52

Андрей Колев ЕГН8206

преди 2 години

БРАВО..СМАЧКАЙТЕ ГЕРБ

51

Анонимен

преди 2 години

Култово лого. Тъмния облак бавно закрива слънцето.