52

Ухаааа!

преди 2 години

Много точно е определил Стойчо как се казва партийката на Манолова - ИБГВГЗ - точно ВГЗ на сестра Галева ще бъде на 14 ноември ! Дори няма да е в ПТКТА , а ВГЗ !

51

Анонимен

преди 2 години

*** на всяка цена,за да не е аут!

50

Хахахахххаха

преди 2 години

Иска да се промъкне и в следващия Парламент, но няма да стане. ИТН ще загубят 10%, а Майчето - всичките :) Дано Кирил Петков вземе тези проценти, а не гламарина от Банкя.

49

Анонимен

преди 2 години

Нали требва да сме толерантни....оставете е жената да се закопае, гледа до последно да оцелее, само дето не стана ясно, защо търси подкрепа от хора, дето само медийно ги подкрепят.....хахахахаха :)))

48

Асан

преди 2 години

Иска да го стиска :)))

47

Анонимен

преди 2 години

Май нямаш нищо между ушите, и двамата са абсолютни мошеници.

46

Анонимен

преди 2 години

Гнусло вън!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Ах Гербери, ще ви заболи самоооо! И Радев ще бъде преизбран,и Демократичните нови партии,ще са в голям подем! За Слави не гарантирам! Той е в застой! Още дреме пред фейса и се чуди какво се случва мисля!-:) Ами случва се това,че Кирил и Асен,ще лапнат голяма част от избирателите му на 2 пъти избори! 2 пъти гласувах за него лично! Ми куха лейка е в политиката Слави! Имат гласът ми Кирил и Асен! Разкрили далаверите на ГЕРБ и Борисов!!!-:)))

44

Анонимен

преди 2 години

И сега какво, Рашков не знаел че Спецов е заплашван, циркаджии и лъжци.

43

Анонимен

преди 2 години

Е, тогава всичко ще се изясни за "новите честни" спасители.

42

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикПреди 5-10 години си беше хубава жена, не че сега не е, но възраста си казва думата :))) Иначе оръжието й е големата уста, само дето не върши работа вече, само глупости излизат от устата й, вече не може да омагьосва мъжете......хахахаха :)))

41

mike

преди 2 години

Ша повърна .... "Почтенната МАЯ" !!!

40

Анонимен

преди 2 години

Борисов ще приключи когато народа реши, а не троловете на Прокопиев.

39

пияница мистик

преди 2 години

Усеща че ще е АУТ и гледа да се пришие към някоя партия, както СДС се събраха с ГЕРБ, защото иначе нямаше да ги има в НС. И за каква почтеност ми говори сестра Галева? Тя, дето ходеше при братя Галеви да си пие кафето и да им изпълнява поръчките по приемането на закони. Тя, която пробута Пеевски за шеф на ДАНС и дето е е снимана как ходи в НОВЕ Холдинг при Черепа на отчет и да слуша заповедите му какви закони да прокарва

38

Анонимен

преди 2 години

Борисов приключи с голямата " политика" бре хора! За какво " връщане" бълнуват от ГЕРБ? Самонавивате се едни други,сякаш нищо не се е променило? Напротив,много неща се промениха! И най важното ,съзнанието на хората! Много истини излязоха от кухнята на ГЕРБ ,как са ни " управлявали" 12 г и най нагло крали! Разбрахме и с какъв огромен паричен ресурс ГЕРБ си е купувала хора и влияние! Това няма как да е " коректно" " управление"! Борисов беше до ТУК! Новото го изхвърли!-:)))

37

Беновска пипа

преди 2 години

Мая и мнозинство на почтените? Това е някакъв виц! Ако тази дърта брантия подпише предизборно споразумение с новата партия на Василев и Петков, това ще отблъсне всички честни хора.

36

Хаха

преди 2 години

Хахахахах тази продължава да се бута, където свари, само и само да е част от властта... ама никой не я иска.

35

анонимен

преди 2 години

Как няма да иска?Защото по всичко изглежда,че с Танюшата,Хаджито и Бибиян през крив макарон ще види парламента.Къде иначе ще се изявява в "красноречието" и демонстрира тоалетите горката.

34

Анонимен

преди 2 години

Беше секси навремето Майче, ама явно с възраста и акъла ти намалява, не че си го имала някога.....хахахаха :))) Що за човек ще търси подкрепа от едни анонимници, разбирам част от народа да ги одобрява, да има поне малък интерес от простолюдието, то едно големо нищо......хахахаха :))

33

Анонимен

преди 2 години

Предизборното предложение на Маяма и *** го е писала Татяна Дончева. То е много кратко и просто. На листа пише: "500К". Точно и ясно..