38

Анонимен

преди 2 години

Някои наясно ли е, знае ли как стои въпросът за хората които живеят постоянно във Великобритания. Там са преброени, в Бг идват за 3 седмици в годината но искат да си запазят адреса в Бг? Какво трябва да направят , като дори не са в Бг е момента?

37

Анонимен

преди 2 години

През 21-и век ще ми кибичат пред вратата. Век на комуникациите, а те с въпросник от 70-те години на миналия век. Какво преброяват, или ден 10 години храни. Родиш се дават ти ЕГН, умреш-зачертават те това е от общината и есграо -то. Данъчни, НАП, НОИ, полиция всичко знаят. Когато стане въпрос да ти вземат парите, те намират и докато не ти ги вземат не те оставят на мира, А сега ще броим. То докато ме броят, с този вирус може да се гътна и информацията отива на кино. Защо им купуват компютри.

36

вход парола

преди 2 години

Заключен дом и преброителя е вън.

35

Darth shadow

преди 2 години

да заповядат, посрещам с юмрук в лицето преброителите..

34

Пияница с Мастика

преди 2 години

Преброяването на дивите зайци.!.

33

Не не и пак не

преди 2 години

Не могат да ме глобят, когато не са ме намерили. А и да ме намерят ще им откажа. Преброителя няма доказателства за това, че съм отказал да му дам информация, защото ще е дума срещу дума. Всяка такава глоба ще падне в съда. Така, че споко.

32

Жо

преди 2 години

В СТАТИЯТА е пропуснато категорично да се отбележи, че тези които са се преброили електронно, може да не чакат преброителите и не са длъжни да им предоставят код или друга информация. Преброителите са получили служебно вашия код и намат работа с вас!

31

нси

преди 2 години

живеещите в чужбина не трябва да се преброяват, освен ако не са там само временно - за почивка или по работа. моля хора, които не живеят в България да не се опитват да се впишат, защото това изкривява статистиката, а има подобни опити.

30

Анонимен

преди 2 години

идете да видите как се брои населението в Англия , а там нямат лични карти и не са длъжни да притежават такива .

29

До 49

преди 2 години

Бележката на вратата е и за улеснение на крадците. Минават на оглед и през нощта действат необезпокоявани. Има майстори, дето отключват като у дома си, прибират каквото намерят и пак заключват и си заминават. Скоро изгоря съсед от входа. Входната врата с ключове, някои си направиха и чипове. И камерата не го е притеснила. Бил неразпознаваем и толкова.

28

Анонимен

преди 2 години

Ще обиколят ли гетата?

27

Алекс

преди 2 години

При увеличаващ се брой заразени,преброители у дома си не пускам.

26

До 41

преди 2 години

Ако не беше наказателния кодекс,да живеехме в 19 век,щеше да се увериш и ти от първо лице колко съм смел!!

25

Икономист

преди 2 години

Преброителите от НСИ си нямат собствени домове и щели да тръгват по домовете на хората. Ами, купете си собствени домове с порите, които ви дава държавата за да безпокоите хората. Не съм канил нито преброители, нито политици в имотите си ! Честито на държавните бюджетни служители, както и на финансистите им. Специални поздрави за Данчо Ментата, известен бивш депутат от ДПС и настоящ безработен !

24

до анонимно 39

преди 2 години

колко си смело зад монитора ха ха

23

Асан

преди 2 години

Всички гастарбайтери да им направят регистър и сметката излиза :)))Който излиза гастарбайтер задължително го пишат у регистъра!

22

Асан

преди 2 години

Долния под мене... Ти не си Асан а талибан :)))

21

Асан

преди 2 години

Да си броят само тия дето са у чужбина щом като туй им е зора ...Местните тука всички са известни :)))

20

Анонимен

преди 2 години

За по тъпите ще ги броят два пъти а накрая ше им шибнат и една глоба.

19

Анонимен

преди 2 години

Онлайн-монлайн... според сайта за преброяване - Няма такъв народ