20

Анонимен

преди 2 години

абе направо да разменят персонала на тези нощни заведения с въпросните проверяващи, заедно с работното им време. хем никой няма да ходи на бар по нощите, хем поне ще има кой едно кафе да ви направи като влезете в държавна институция. то така или иначе друго полезно там няма как да свършите :)

19

Анонимен

преди 2 години

който лъгахте беше миналата година, вече само гарги плашите, за тва заведенията са препълнени, доценти, професори, вече само дето ги излъчват, но на празни приказки, никой не ги и отчита

18

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте гимназиите, ходят по заведенията, големи са и никого не слушат, после отиват в училищата, никакви маски не слагат само разнасят вируси на околните, че и в автобусите са без маски. За какво ги пускате присъствено, нека учат онлайн, поне да не разнасят бацили! И правете проверки по училищата, защо само по заведенията!!

17

Анонимен

преди 2 години

ако имахме нормална държава, тези 2 години бяха моментът да се направи истинско електронно правителство и да се намали излишната администрация с поне 80%. холандия е 10 милиона и имат 25.000 служители на публични длъжности. а ние горим по една голяма африканска гора на ден само от разпечатана хартия заради бюрокрация и изостаналост. и резултатът дори не е нула, а отрицателен.

16

Darth shadow

преди 2 години

Изцяло поддържам нарушения на всякакви мерки фашистки, майната на рзи и мвр

15

Всички

преди 2 години

трябва да работят....Така, че е нормално заведенията да са отворени .....Заповеди забраняващи на гражданите да се трудят и да си живеят живота, са в нарушение на Конституцията, според която всеки има право на труд и държавата трябва да му осигурява условия за полагането му, а не да го възпрепятства.....А дали човек ще ходи на заведения си е негов личен избор...

14

Анонимен

преди 2 години

Праскате минусчета, нали, чорапчета зелени. Изяжте се. Ваксини има. За какво затварят поголовно,чугунените глави. Да си пренапишат правилата и да не разсипват икономиката. А ако не могат да управляват, да си ходят

13

Анонимен

преди 2 години

половин милион паразитиращи чантаджии из администрациите защо не са в локдаун? тях не ги ли лови вирус?

12

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Браво на заведенията! Отдавна не съм ходил на дискотека, но тази вечер отивам да ги подкрепя.

11

Анонимен

преди 2 години

До 1Защо да плащат глоби?? Рундьо да ги плаща. Той агитираше срещу мерките миналата година. Сега какво иска,лицемерника.

10

Инспектор Дюдю

преди 2 години

И това ако е работа - да обслужват лентяите на обществото. Кой нормален човек виси цяла нощ в бара и после на сутринта отива на работа? И нощните заведения и посетителите им са нещо без което обществото би било по добро!

9

Анонимен

преди 2 години

Ало,Рундьо, нари вирОз нЬема. Какво затваряш.

8

Анонимен

преди 2 години

не се научиха, че вирусът обича да ходи на нощни заведения само след 23.00, ей :))))

7

Анонимен

преди 2 години

Чорапеното правителство се проваля. Нали Бойко беше лош. Нали Щабът беше лош. Вие много ли сте добри,като затваряте всичко. Лицемери.

6

Анонимен

преди 2 години

Хората искат да изкарат пари, нормално да работят на когото не му изнася да не ходи на заведение.

5

Анонимен

преди 2 години

Смешни глоби, 1000лв? В Булг аристан трябва сопа и яки глоби иначе нищо не се случва. Тези с бентлитат няма да ги уплашите с 1000лв, но за 10000лв може да си впрегнат 2-те сиви клетки.

4

Анонимен

преди 2 години

не се наядохте, не се напихте

3

Алекс

преди 2 години

Яки глоби и затваряне на заведения.

2

Размисли и Старсти

преди 2 години

ПРОВЕРЯВАЩИТЕ са на работа и съответно на заплатка и сладка службица, но защо ПРОВЕРЯВАНИТЕ да не работят и съответно да получават НОРМАКНА заплата?

1

Нарушител

преди 2 години

По-добре да нарушават забраната, да работят и да си плащат глобите, отколкото да протестират и да висят на врата на държавата за помощи!