44

До Нещата 33,

преди 2 години

Дано си прав. Че е изкукуригала идеята - да, това е така. Но че и изкукуригали управници сме виждали и още ги има - и това е така.

43

xaxsasб

преди 2 години

До Строител - кво ще ограничим като затворим бардаците и кръчмите? Гъбичните инфекции ли? Хахахаха.

42

Строител

преди 2 години

Затворете кръчмите и бардаците, така ще ограничим разпространението. Дайте и бонус при ваксинаниране

41

До 44

преди 2 години

Деде, защо си напъваш това, дето го нямаш?

40

Дедо

преди 2 години

Значи статистиките ги правите математически !? Примерно в София днес са починали 1000 човека , слагате процента на смъртност , който е официално 3% и получавате 30 починали от Ковид , които са починали в къщи без да се регистрират , че имат симптоми !?!? Звучи логично , НО въпросът е : Щом има хора , които умират вкъщи без да са регистрирани като болни , КАК сте се здобили с точния % на смъртност , за да я правите таз математика???

39

Анонимен

преди 2 години

До 40, Руска Фашага си ти заедно с ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС другарчетата ти !!!

38

Анонимен

преди 2 години

ама че нещастен човечец е тоя витанов

37

Анонимен

преди 2 години

спокойно бе вече има чували боткса се беше притеснил чували има умрели няма

36

Анонимен

преди 2 години

В Софето се имат за много Ентелигентни и затова масово гласуват за фашиягите от демократична България,затова мисля че красная московска армия първо там трябва да влезнат,кат дойдат в БГ!!

35

Стойчо кацаря

преди 2 години

В София е пародия, а си представям какво е по села и паланки. Вчера минах покрай бирария Стамболов. Няма къде да хвърлиш игла. Наложи ми се да ползва автобус. Влизам вътре и какво да видя, бях единственият с поставена маска. Имаше няколко с такава на брадичката, а повечето бяха без. Изгледаха ме като извънземен и едва ли не, с поглед ме караха да сваля и моята. С присъственото обучение до две седмици ще сме с 5000 позитивни. То нямам как да е иначе.

34

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Караш ли вече неваксинираните на прасетата и в мините? А, забравих, това беше Професора!

33

Анонимен

преди 2 години

Аз дори не мога да си представя как така няма протести против тези фалшиви новини

32

Програмист

преди 2 години

До Горкият Витанов 31 : Ще се случи, драги, само изчакай да минат изборите. Иглата идваааааааааааааа :)

31

Нещата

преди 2 години

До Анонимен 30 "Чували ли сте за плана за тотално унищожение на основното човешко право на свобода на словото? Че прокуратурата щяла да преследва всеки, който изразява несъгласие с въвежданите мерки?" Има такъв таен законопроект, разработен от изкукуригалия Симидчиев, но няма да бъде приет, защото партията му приключи и никога няма да види власт след изказването на Радан не знам си кой си. Така че не го вземай навътре.

30

Анонимен

преди 2 години

Други много по малко населени градове и области са много преди София в червената зона. Ама София им е все като трън в очите.

29

Анонимен

преди 2 години

И как ще хване математиката нерегистрираните починали от Ковид? А има ли такива, откъде се знае? Ще им вземат посмъртно PCR проби за тестове? Или ще ги надпишат автоматично като починали от Ковид?

28

Анонимен

преди 2 години

На третата седмица след откриването на учебната година София ще бъде в кървавочервената зона. Настъпването на мотиката е любимото занятие на столичани, граждани в село раждани!

27

Горкият Витанов

преди 2 години

Витанов, не се радвай! Няма да се случи никога масова ваксинация в България. А иначе четеш ли новини? В САЩ в някои щати като Аризона, Южна Дакота, Южна Каролина и т.н. категорично губернаторите се противопоставиха на заплахите на Байдън и казаха, че там задължителна ваксинация няма да има. Четеш ли, мамин, тези новини? Едва ли. Ако там е така, сам си направи сметката дали в България ще има масова ваксинация?

26

Анонимен

преди 2 години

Чували ли сте за плана за тотално унищожение на основното човешко право на свобода на словото? Че прокуратурата щяла да преследва всеки, който изразява несъгласие с въвежданите мерки? Току-що ми донесоха такава информация и ако това е вярно, то лично за мен фашизмът е вече И тук. Чакаме лагерите на смъртта.

25

Витанов,

преди 2 години

кога облече скафандъра, бе?Сигурно хората те гонят по улицата и за това се криеш.Голяма аритметика е твойто.Как ги смяташ прогнозите, на надница или на ангро?