171

Диана

преди 2 години

До Анонимен176 Вие ли сте честните хора, БСП?..Ха-ха-ха...Вие окрадохте и разпродадохте за жълти стотинки страната, те били честните, значи! Не.год.ни.ци! Гешев ще го махнете само с пушките - има и честни хора у нас! Гешев е мъжко момче и БСПарите се на.си.ра.те от страх пред него, но лай.ня.ни.те ви "обвинения" не работят при него. Гледайте да спазвате законите по-добре, друго спасение от него - НЯМА!

170

Анонимен

преди 2 години

Мутрата от СИК реве срещу първото нормално БГ правителство. Спират му кранчетата и мутрака мучи.

169

Анонимен

преди 2 години

Злобата, завистта , политическата простотия , лъжите и манипулациите срещу президент Радев нямат почивка за пожарникаря и бивш сикаджия Буда Борисов и обкръжаващите го измикяри. Жалки и долни озлобени човечета.

168

ЕМО

преди 2 години

СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ ЩЕ Е ПЪРВА СИЛА...... И АЗ БИХ ИМ КАЗАЛ ДА СКЛЮЧАТ ПОЛИТИЧЕСКО СПОРУЗОМЕНИЕ С ДПС И ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНОВО ДА ВЪРВИМ НАПРЕД.... ТОВА ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ И ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НИ С ЕС И САЩ.

167

Анонимен

преди 2 години

Тиквата говори за диктатори? Този, който, където седне и стане все повтаря "аз, аз,аз"? Този, който подчини НС, направи слуги министрите си и не търпи никаква критика? Този, който си затвори очите пред полицейския произвол? Който не позволи да се вземат мерки и да не се допусне това, което стана пред НС по време на протестите? Този, който за избран президент каза "И маг аре да бях предложил и него щяха да изберат!"?

166

Л.Иванов

преди 2 години

Има още много да подскачате като ощипани моми!Трудно ще преглътнете залъка, че не сте, / а вероятно и няма да бъдете/ на власт!И сега се чудите защо е така- просто хората искат нормално правителство, и най вече нормален премиер, а не самохвалко! За корупцията не си струва и да се говори- да си харчи от чекмеджетата!Ето това са реалностите!

165

До Диана

преди 2 години

Иначе това че една треторазрядна мутра, шофьор на Маргините, пълен селянин, про стак, злобар, интригант, нарцис и крадец ти се вижда нормално да управлява 12 години България ?!

164

Анонимен

преди 2 години

И ние очаквахме да подобрите стандарта на живот на хората да повишите заплатите и пенсиите отговарящи като за страна от ЕС. Сетихте се накрая когато разбрахте, че хората не ви искат и ненавиждат 12 години само лъгахте, крадохте и мазахте. Рекапитулацията от управлението на ОПГ ГЕРБ последни по всичко, първи по смъртност, кражби и корупция. Без нито една проведена реформа за 12 години е затова ви изритахме.

163

Анонимен

преди 2 години

Елементарни схеми на ГЕРБ, но работят. Огромни задължения,но са разсрочени и на практика се обслужват. И накрая балона се пука. Като банката за развитие , работеща за Пеевски и Булгартабак

162

Анонимен

преди 2 години

Черепа отправи сериозни обвинения срещу Тулупа, Горанчо и кака Севда. Миризливият Каскет все още се чуди дали да се самосезира или да се отдаде на копрофагия.

161

Диана

преди 2 години

До Даскала По себе си ли съдиш, БСП?! Герб не сборят за власт, а за държава, ако още не си го разбрал. Този, който се бори за власт с незаконни, неморални, непочтенни средства у нас е БСП с опита й за преврат засега...Вие дращите със зъби и нокти за властта, но говорите това за другите да не би те да се досетят случайно какво точно правите...

160

Анонимен

преди 2 години

Не са започнати разследвания само по една причина -- не е сменен главният прокурор.Назначаването на фигурант на този пост и юридическите пречки това да става по един нормален начин при установяване на нарушения са ключови -- мафията герб по този начин се е подсигурила. Освен това на смяната му се противопоставиха явно или скрито самите герб, дпс, бсп, итн -- партии на статуквото или зависими от него. Така че битката продължава до пълна победа. Всички честни хора трябва да се разграничат.

159

Анонимен

преди 2 години

Човек без семейство и принципи, доказан крадец, лъжец и антибългарин. Любими са му ромите, гледа ги като свои деца и йм се радва. Е тва е Бойко, шизофреничен дебелак готов да продаде и майка си за власт и пари.

158

Диана

преди 2 години

До герберасти! Без празни приказки, БСП! Като не те интересуванещо, не се интересувай от него...Кой има бъдеще и не ще определи народа, не такива под.логи като теб...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

157

Анонимен

преди 2 години

Магистралите ги построиха фирмите на Пеевски и Черепа (Трейс и Нове Холдинг) с пари от ЕС. А Тлъстия крадлив злобар и илитерат само обикаляше с Жипката, защото освен за шофьор за друго не става.Е и прибираше комисионните в Чекмеджето де.

156

Диана

преди 2 години

До Анонимен163 БСП направиха прехода към пазарна иконоу нас по проект на американците Ран и Ъп. Те явно се опират на тях още, защото поведението им се диктува от някъде и това някъде не е у нас доколкото е неприсъщо на нашата народопсихология и разбирания. От време на време това задкулисие идва пряко вероятно в медиите /анонимно!/ с някой убийствено антибългарски текст, унижаващ всички българи като диваци и варвари, какъвто имидж са ни създали гърците още от Освобождението ни...

155

Анонимен

преди 2 години

Каква къдрава Сю? Троловете на Радев, БОЕЦ, Слави Василев и на Кутев изтрещяха съвсем и живеят в измислена реалност. Инфлацията и кризата в енергетиката ще ви удари като мотика в носа.

154

ЕМО

преди 2 години

КОСТАДИН АНГЕЛОВ НАСЛЕДЯВА КАТО ДИРЕКТОР НА АЛ.БОЛНИЦА 30мл. ДЪРЖАВАТА КУПУВА ЗА 40мл. АПАРАТУРА...... А КАЦАРОВ КАЗВА НА НЕГРАМОТНИТЕ, ЧЕ К. АНГЕЛОВ ГИ ОТКРАДНАЛ...... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГО РЕКЕТИРАЛ ДА УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТАТА НА ЖЕНА МУ......

153

герберасти!

преди 2 години

Кой ли се интересува от вашето плещене на глупост след глупост!? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,че нямате място в бъдещето на България!!!

152

Диана

преди 2 години

До Анонимен161 Ако това служебно правителство беше открило дори едно-единствено провинение на Бойко, той щеше да отиде на съд направо в Брюксел - 100%! Единственото което откриха бяха голямите авансови плащания магистрала Хемус, но това не е никакво престъпление, но можеха да направят така,че да изглежда като такова в очите на хората, но в очите на съда такива номера не минават...Слушай ти БСП и им вярвай, значи, См.еш.ко! Пр.ост народ, слаба дъ.рж.ава, значи, както са категорични предците ни