44

от Стария Несебър

преди 2 години

Шопи тарикати, пак дойдохте със старите си номера!Елате с кемпери на паркинг "Северен".Първа линия за 8лв. на денонощие.

43

трите

преди 2 години

прасенца

42

Анонимен

преди 2 години

Тази година три пъти ходих на море. Връзвам караваната и съм там.Нося си кофичка домати и краставици от градината.Пържоли останали от прасето от зимата.В хотел и ресторант не стъпвам.От село съм,ама по плажовете беше пълно със ***.Дълги години не бях виждал такава надпревара за потен шезлонг.

41

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли карти за море за 21 дни със хранене в столова за 70лв за 21дни както беше в развитото социалистическо общество при другаря Тодор Живков?

40

Некой си...

преди 2 години

девет човека яли зеле, един човек ял сBинск0, средностатистически десет човека яли сBинск0 със зеле...

39

благотворителното

преди 2 години

дружество за теб ли никога

38

xaxsasб

преди 2 години

4:38 от клипа - "някак си сме против задължителното ваксиниране, тука, говорим за ваксиниране при онези, които искат да продължат да живеят" изказване на директор на нещо си, хахахахаха уважих го, искам да знам кой го е назначил, сигурно е много широкоскроен човек. :}

37

Мда зле е работата

преди 2 години

Политиката на служебното е: има мерки, но институциите не проверяват никого. Огромен късмет е, че пандемията не се разраства и някак си стои в ниските граници на заразени и починали. Ако беше като третата вълна, не на стълбите, по улиците щяха да измират хора, заради никаквият контрол на мерките. Абсолютно на никого не му дреме за здравето на хората и не се тревожи. Затова имахме добър сезон, защото рискуваха (не им пукаше) живота и здравето на избирателите си.

36

ако

преди 2 години

можехме да гледаме щяхме да сме

35

Анонимен

преди 2 години

да ама някой реваха - малко им било

34

Анонимен

преди 2 години

Този е същия като харвардските министри на Радев. Нищо чудно. С 2020г. нищо не би трябвало да се сравнява за генерални заключения. Камо ли БВП и данъчни постъпления. Тя не бе година с обичайна стопанска дейсност. Тази също в началото. Не знам сега какво ще предстои до края на годината. Ами кризите са за изчистване на некачественото бе доценте. Ако пак ги спасим напук на природните закони, пак ще тровят индустрията и ще доведат до по-големи диспропорци и още по-големи кризи в бъдеще!!!!

33

Чичо Пръчка

преди 2 години

Тея - ресторантьорите и хотеладжиите - първо щяха да умират, да затварят хотели, да ги бутат, щяха да фалират тая година. То не беше рев, то не бе чудо. Нямало пари. Край. Сезон Лято 2021 - к******. Сега пък ти да видиш - чудо на чудесата...оказва се, че такова нещо, никога не били виждали. Всичко препълнено. Невероятно. Обаче, пак пари нямало. Сега пример- Боровец:лифт за двама 40 лв. Порция пържени картофи със сирене 230 грама 7 ЛЕВА! Два чая и порция картофи-14 лева! Пари ли нямате, ваща...

32

Astarot

преди 2 години

Да сравняваш 2021 с 2020 е толкова тъпо, колкото да си мислиш, че туристическият продукт у нас е станал по-качествен само защото да отидеш на море в Гърция това лято е карантинен ад.Просто, стечението на обстоятелствата помогна на хората да излязат 0 на 0 с двата силни месеца.

31

спрямо О

преди 2 години

ВЕЛИКАТА ЛЪЖА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ПАНДЕМИЯ!

30

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ няма ли пак да активират Али Май мунов, любовника на тлъстюгата Сачева.

29

Анонимен

преди 2 години

Супер стъкмистика за балъци! през 2109 г. примерно 5 млн. турсти, през 2020 - почти нула и естествено през 2021 огромен ръст спрямо 0; същата съткмистика преди години за туристите от Дания - предната година били само 40, а на следващата имало ръст от 120 %, демек 100

28

Анонимен

преди 2 години

"директорът на Института за анализи и оценки в туризма доц. Румен Драганов." Този човек е директор?!? На институт за анализ и оценка?!? Логично и нищо чудно, че туризмът ни е на това ниво...

27

Атанас Велмазов

преди 2 години

Тази година специално , записахме безспорно най-силният летен сезон в историята особено на южното черноморие, рекорден брой туристи и настанявания , никога не е бил по-силен ! Адмирации и благодарности за подкрепата от държавата !

26

Дид

преди 2 години

50% намаление???Да ама точно обратното.Платихме за стая в Созопол 110 лв ,а на място ни казаха,че вече е 130.Типично по български.Поставиха ни в положение,че нямаше къде да отидем на друго място.Платихме.Условията бяха меко казано едвам поносими.Три дни издържахме и в колата за Гърция.За 60 евро в нов хотел на 50 метра от брега.Отношението съвсем различно за условията да не говорим.Храната на цени като в БГ само ,че пет нива нагоре!Почивайте си в БГ, ние направихме последен неуспешен опит.

25

Истината

преди 2 години

"Моето мнение е, че трябва да действаме по друг начин, дори ако трябва санкционно. Банкнотите могат да се маркират и светвате ако сте пипали пари, които не е трябвало. Светват и всички, които имат положителен PCR или антигенен тест. Те светват, когато влязат в болницата и елементарният въпрос е: Защо ти не се ваксинира, когато имаше тази възможност? Защо нанасяш 1 000 лева щета на обществото и щета на семейството и близките си? Защо го правиш? (доц. Драганов в Студио "Актуално", 30.06.2021).