38

до ???

преди 2 години

""""""Аре дайте по 50лв бонус на Ваксиниран и ще станем първи по ваксинации.Всички малцинства и пенсии ще се ваксинират."""""" ------ Аааа, балъми немъ! У маалата и за 100 лева не щът да съ боцкът! Виж, ако кажат една година без сметки за ток и вода... може и да стане, мъ и туй не е 100% гаранция, а за пенсионерите не зная.

37

Анонимен

преди 2 години

ваксъра е добре, законно с подпис се е самоубил

36

????

преди 2 години

Аре дайте по 50лв бонус на Ваксиниран и ще станем първи по ваксинации.Всички малцинства и пенсии ще се ваксинират.Много по скъпо е да ги лекуваме.За 50 милиона ще ваксинираме по милион човека.За 50 милиона лекуваме колко 20 000болни? Тези минават за 3 месеца през болниците.

35

Анонимен

преди 2 години

Тия неща трябваше да ги мъдрят миналата година или просто да си прочетат някой учебник по вирусология, когато вирусът още не беше минал през най-рисковите места. Сега вече, след като е минал, има да чакат пак "висока вълна", "пик" и т.н., само дето хората без имунитет към вируса вече се срещат значително по-рядко, съответно и разпространението се забавя. Сегашната "вълна" е отражение именно на този отдавна известен за старата наука факт.

34

Анонимен

преди 2 години

фейк.бг, вече и децата ви се смеят на кьопавата пропаганда за фарма мафиотите XD

33

извода

преди 2 години

спрете да говорите да се смеете, да пеете и най-вече стига сте дишали такова безотговорно

32

ми, ся.....?!

преди 2 години

Малииии......., аз вече шъ спя със маска и шъ излизам навън само с противогаз! На работа със сопа 2 метра за да измервам растоянието, шефа ако ще да съ гръмне! Секс само с презерватив на задна прашка след предварително предоставен PCR тест за 72 часа! -))))

31

Анонимен

преди 2 години

на колко места в страната се предлага "законно да бъдете убит", законно с подпис

30

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересува. На какви ли не места съм бил през тези 2 години без да спазвам никакви мерки и нищо ми няма.

29

Анонимен

преди 2 години

Това сигурно е 55-тата ви статия за Ковид днес. На бройка ли ви плащат? За един приятел питам.. Решил е да става Ковид - джурналист

28

Анонимен

преди 2 години

Българина е умен и спазва мерките, немците пък не спазват мерките и не са много умни. В Германската джамахирия ги ваксинират направо по дюнерджийците и джамиите, както са се събрали.

27

Бааах мама му...

преди 2 години

Разбиха ме...

26

секс

преди 2 години

Забранете секса и целувките.............така вируса много лесно се пренася.............факт!!!

25

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 17 "Днес ми се наложи да ходя в болница."OВИД-тeрминaтoр, рвииййшш! Дoceгa e тeрминирaл oкoлo 200-250 вируca: грипнитe и пaрaгрипнитe вируcи, рecпирaтoрнo-cинцитиaлният вируc, мeтaпнeвмoвируcът, aдeнo-, ринo-, кoрoнa- и бoкaвируcитe! Вcичкитe тия прeдизвиквaт OВИ и OРЗ! Прeз лятoтo на 2020г. КOВИД-a тeрминирa и хeпaтит A! Нaпрaвo чудo!+ Слагам копипасте щото като затрият коментара затриват и номера и става мазало!

24

Анонимен

преди 2 години

До до 17Е как какво бре? Сега правят по 20 000 теста и има 3000 положителни и ревър пандемия има. А ако реално примерно направят 40 000 теста и пак има 3000 положителни - ти изобщо имаш ли идея как процента им пада наполовина и още по ще им е трудно да плашат. Ти па щот бачкаш за 500 хиляди на месец. Сигурно два по един нямаш в джоба си, ама много разбираш...

23

От

преди 2 години

Медията

22

Анонимен

преди 2 години

"Най много зараза има в БТВ и НТВ"... сутрешния на БТВ с Забляна и Лaйномир са номер.1 гадове

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен15 Ич биля не се уплаших. Днес се запознах с много красиво момиче, от турски произход. 22 годишно, изпънато, стройно, с перфектно телосложение, дълги крака и една бууууйна коса. Е няма много гръд, ама как да има, та тя е 50 кила. След час и половина трябва да отида и да я взема. И след закуска ще я прибера в тях. Напрао си каза момичето - няма кой да ни ***, ако си навит, ела довечера да ме вземеш. А е кукличка, а тия техните набори - джендаракис, ужас.

20

Брао

преди 2 години

Толквоа дълга статия, за да кажете неща, които всички знаят. Отделял се вирус при киханя и кашляне... уаууу. Най-рисково било в претъпкано заведение без дистанция... уаууу. Маската намалявала шанса... уауууу. Тази статия май е за хора, дето се будят след поне 2 годишна кома

19

Анонимен

преди 2 години

Как е новия зет?Добро момче е,от ваксинирано семейство!!