31

23 часа и 27 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов.Амока и афекта на безумеца се изразяват в искам, искам, искам - не даваш ми - наказвам, наказвам, наказвам ....Амока и афекта на човека с логиката е - пръскам ти главата от упор с квото намеря!

30

23 часа и 28 минути

преди 2 години

Безумеца само повтаря в амок и ефект : Каквото е мое ще си го взема, ако ще да изпратя в гроба един милион човека, а ако го пратиш на висок пост верно ще прегази един милион човека.Лудия ще каже : Той си е взел каквото е негово.Човека с някъде мозък в главата ще каже: Погледни как сгази всеки закон от последните 80 години и ние 300 милиона човека да не можем да надделеем на един безумец.

29

23 часа и 30 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов"Защото лудост е да се поставя безумец на висок пост"Безумец и луд са две различни неща!

28

23 часа и 40 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов!Някой би казал така: Strasbourg are obviously out of their minds! Превод на български: Страсбург съвсем са се побъркали!Друг би казал:Не е достатъчно напълно побъркан колониален нацист, ами и напълно побъркан международен съд по правата на човека!Трети би казал:Сигурно предира невменяем, ама логиката показва, че не е!

27

24 часа и 15 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов.Биха казали някой хора, че на Ангелов са му празни банковите сметки, защото е мързелив, защото не си е свършил работата, Боян Радев би казал, че сметките му са празни, защото е купил някое акварелче .... То не малко акварелчета ... Да не би някой да се обиди авторски права ... Но не само това - банковите сметки на Ангелов са празни, заради Симеон 2 и Вежди Рашидов!

26

24 часа и 15 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов.Не аз искам да видя по 6 поправка и по 9 поправка дали има човек дето ще застане да свидетелства в полза на Симеон 2

25

24 часа и 20 минути

преди 2 години

До шестата поправка:Във всички наказателни дела обвиняемият се ползва с право на бърз и публичен процес от безпристрастни съдебни заседатели от щата и района, в който е извършено престъплението, коя област трябва да бъде установена предварително със закон и да бъде информирана за естеството и причината за обвинението; да се изправи срещу свидетели срещу него; да има задължителен процес за получаване на свидетели в негова полза и да има съдействието на адвокат за неговата защита.

24

24 часа и 30 минути

преди 2 години

До Деветата поправка - която както и първата така и втората са приложени при необходимост и превенция. Деветата поправка на конституцията на САЩ с едно изречение казва, че е недопустимо последващ закон или поправка да отменя права вече придобити от хората. We the people. На територията САЩ лицето Сакскобурготски и неговите законодатели ще бъдат екзекутирани със смъртоносна инжекция!

23

24 часа и 50 минути

преди 2 години

До всички онези, които ще кажат - Това не се отнася за мен!

22

24 часа и 55 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов.Пиши за народния съд през 1945 не гледа парите и всичките тия на тях неговото семейство ги е тормозили и убило, обаче взима тия кървави пари и тихо злорадства как на селянчетата някога са им избили интелигенцията. Не гледа Френската революция, не гледа Руската революция и избиването на Романови и казва: Това няма да ни се случи на нас!

21

25 часа и 10 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов!Описаните сцени всъщност са се случили в друго време друго място. Във Франция след цитата : "Като няма хляб да ядат пасти!"Каква е всъщност великата наглост на Мария Антоанета - тя израства в среда, където в кралския двор храната е богата и масите претрупани, като по Времето на Мултигруп и главния Мултак на Републиката, а отвън глад и мизерия и оскъдица. Гълъбите биват изяждани, че месото в магазина или го няма или струва две чанти с пари.

20

25 часа и 20 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов!Такова нагли същество написало закончета и сделчици дето тотално са осакатили не толкова държавата, колкото населението на страната. Съда не иска да го съди поради причини неизвестни. И след това най- нахално възтановявя състоянието по време на Третия райх и седи и се усмихва. Все едно гледам сериен убиец как гледа телата на гърчещите се все още жертви. Такова се стреля, разпарчетосва, главата му се забива на кол и се поставя пред парламента. Инжекциика в САЩ

19

25 часа и 40 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов.80 години колониално управление в България все още взимат жертви. Казах едно време, че Симеон 2 и аз в една стая е еквивалент на това да извърша брутално убийство започващо със шамари и викове от сорта на:Други хора на тоя свят освен вас има ли бе гад!Следват шамари.Други викове: ти мисли ли, че кашата дето си я направил 50 години ще я оправяме.Следва юмрук в главата. После финала на разговора:Пълна агония докато умреш бе гад!После вадя оборудване, квото намеря

18

Demonaz

преди 2 години

Мале-мале до кога ще ни занимавате с краварски щуротии?! Вие за тук няма да пишете толкова,бе като примерно за атентата на гара Буново. Закривай!

17

Анонимен

преди 2 години

dnes.bg, да не сме колония на САЩ вече? Общо 9 статии написахте за 11 септември! Кога сте писали толкова за някое българско събитие? Те си ги бутнаха кулите, да си оплакват те жертвите...

16

13 септември

преди 2 години

Стига с тези кули вече, много досадно стана. По-добре напишете нещо за позорното събаряне на мавзолея или за палежа на партийния дом.

15

абв

преди 2 години

Мисля ,че е време хората да си говорят сериозни теми (не тинтириминтири) ,например в какъв свят искат да живеят и да поемат отговорност.

14

Анонимен

преди 2 години

Мъжът, когото убиецът Джо Байдън уби в отмъщение за терористичната атака на Ислямса държава на летището в Кабул и заедно с когото загинаха няколко деца, се оказа служител на американска хуманитарна организация, съобщава Fox News, позовавайки се на The New York Times. Както се оказа, той е товарил в своята кола не бомби, а бутилки с вода.

13

Това

преди 2 години

Това ли е бъдещето на болестите и тяхното лечение ? Хора умират в мъки и преживяват страх който въоообще не е приятен и никой не пита какво се случва ? Все още искам да се говори публично и да се насърчи лечението на нелечимите болести по алтернативен начин.

12

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Альоууу,мисирките!!!Сопрете се малечко сос тоя фейк ФАЩ-аджийски бре!!!Кат не са искали гайлета-да не са обучавали камиларите!!!"С техните камъни-по техните глави"