223

Анонимен

преди 2 години

Мангъров успя да спаси много хора. Най големите човеконенавистни лекари искат хората да се ваксинират. Чудя се как са лекували хората. И колко изобщо са излекували.

222

Анонимен

преди 2 години

Един от виновниците за най- много починали от короната в България е Мангъров. Медиите също имат голяма вина защото допускат психопати да объркват хората като ги канят всеки ден в репортажите си. Не знам изобщо този кога работи с болни хора и дали е излекувал 1 човек.

221

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power: А ако дойде някой взел-дал в приемната, едва диша, тестът му за COVID е положителен, но заедно с това има и друга белодробна инфекция? Не знаеш на какво се дължи пневмонията в момента - на вируса ли, на бактерия ли... Да го примем ли такъв пациент или да не?....... От тук идва трудното да кажеш дали някой е починал ОТ или СЪС COVID. Ако има само COVID - всичко е ясно. Но ако има и друга паралелно протичаща белодробна инфекция, става тема на дисертация каква е причината за смърт.

220

Хемус

преди 2 години

Не знам дали е прав или крив,единствено Мангъров си отстоява позицията от 13.03.2020 година и нито веднъж не се представи като фурнаджийска лопата!Играя по-неговите правил,по-добре не съм се чувствал никога!Просто излоирах зомбитата от живота си и съм Ок отвсякъде

219

Solar Power

преди 2 години

Даже нека бъдем още по смели !!! Махаме всякакви ограничения и болни от ковид не се приемат в болниците. Всеки да се спасява :)

218

Solar Power

преди 2 години

Напълно те подкрепям Мангър ! Но когато казваме А да кажем и Б ! Просто да се спре всякакъв прием на болни от ковид в болниците без значение дали са ваксинирани или не са за да могат хората да ползват нормални грижи. Пък нека сабя покаже :) Който е смел да не се ваксинира ние ще пеем песни за тези герои :)

217

Хемус

преди 2 години

Докат сутрин се събуждам с изправен член,няма от какво да се притеснявам!Процес на кръвообращението,които показва,че всико ми е ОК

216

Анонимен

преди 2 години

До Една година---- Няма как да носиш правило маска която не помага с нищо срещу ковид.

215

Ford

преди 2 години

До user,Хайде да си премерите кръвното, че нещо сте се напрегнали.

214

Алекс

преди 2 години

На този му е изтекъл срока на годност.Скрийте го най-накрая.

213

епидемиолог

преди 2 години

До Обективно до 246= Маските не спират вируса. Научен факт. Образовайте се. Децата в училище с маски са обречени на липса на достатъчно кислород за много дълго . Това убива бавно. На места задъллжаващи служителите да са маски не става дума само за един час. И ако прибавим и пазаруване с маски в магазини и т.н. положението е критично. Всеки пипа и намества маската си ръка и после пипа всичко наред. Това разнася букет вируси, бактерии и болести, които после PCR тестовете отчитат като 'ковид'.

212

Рид

преди 2 години

До 44,Голямата бела вече е факт, но не е свързано с вирус.

211

Обективно до 246

преди 2 години

Първите 3 си ппав. Но маските НЕ се носят постоянно, а само когато трябва. Не повече от 1 час на ден е това.

210

Една година

преди 2 години

...НЕ се заразих, докато носех правилно маска! После ме зарази мой близък, който не носеше маска. Подведе го Мангъров . Впрочем, вирусът НЕ Е ЛЕК. Подценява се много от хората, защото първите дни има леки симптоми. Като цунами е, все повече се увеличава влошаването.

209

епидемиолог

преди 2 години

Toва за което е прав: А)Истински стаден имунитет при такъв тип вируси се създава само чрез преминаване през вируса, а ваксините са само за тези с компрометирана имунна с-***. Б)Естествения имунетет е 6 пъти по-надежден от ваксините-официалните изследвания в Израел го доказаха. В)Ваксинирането на здрави, млади и особено деца, носи по-голям здравен риск за тях, отколкото самия ковид. А маските спиращи чистия въздух само съсипват имунните им с-ми. А това за което го упреквам е че е до Р.Петкоб и АБВ

208

Анонимен

преди 2 години

Показателите ни през първата вълна бяха в десетки пъти по - добри от тези на цяла Европа.После постепенно се помангърчихме и резултатът е повече от видим, всеки ден едно село или жилищен блок си отива от този свят

207

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Абсурдистан България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт. Реалността в България е абсурдна: лекар, началник на Ковид отделение в държавна болница, води протест срещу противопандемичните мерки.

206

Анонимен

преди 2 години

Номер 239, ай разболей се с едно грипче, нищо, че прави тромби, само грипче е, даже по-лекичко, само щот те мързи да слагаш маска и искаш да се прайш на готин. . Толкова е просто да се предотврати заразата, пък сте големи тарикати. А Мангъров, с това изкаване " това информирано съгласие, с което се освобождават от отговорност фирмите, които са произвели ваксините и всички останали...", с тези думи, казва че и лекарите при всяка медицинска интервенциия, също се освобождат от отговорност.

205

Анонимен

преди 2 години

Този е абсолютен лукав тарикат. Гледа накъде духа вятъра и говори само неща които ще му носят девидент, будалка народа, много му се улавят на глупостите, а той пълни джоба и се подхилква. Ни за деца, ни за големи му пука, за него сме просто стадо за "стаден имунитет", без значение, че тоя имунитет след няколко месеца ще отслабне и всичко пак отново. *** от балшой театър, но вреден!!

204

Анонимен

преди 2 години

Всеки пети е пробив ввъв ваксинатаБлизо 20 процента от новите случаи на COVID-19 са ваксинирани индивидиДържавата съобщи за 5 879 случая на ваксинирани, заразени с Корона вирус от януари до края на юли. До края на август случаите на се увеличиха четири пъти до 26 339. Това се равнява на 22,2 % от всички нови случаи на COVID-19 в цялата страна през август. (20 460/92 285Clark County today