89

Асан

преди 2 години

СДС умря преди 20 години Няма как Пешо коня и Румен куция кон да са представят за партия :)))

88

Анонимен

преди 2 години

Герб нямат намерение да обединяват, а да превърнат България в слаба и обезлюдена територия, лесна за командване и превземане отвън. Това което правеха и сдс, а най-лесният начин е чрез насаждане на русофобия и сляпо слугуване на пиндостан.

87

Гешо....

преди 2 години

Се точи.....а да видим.

86

Требва да е некой

преди 2 години

Американски шпионин тоя път, стига вече руски .

85

Анонимен

преди 2 години

Ако слушате тоя смотльо Томато до никъде няма да я докарате. На бат Петьо му мина времето! Някой който вдъхва доверие ви трябва!

84

Анонимен

преди 2 години

На фигуранта Гешев нали?

83

Порков

преди 2 години

Споко! Нема да е Пешо коня! Спете спокойно! Друг ще е! Но той наистина ще ритне столчето на фигуранта!

82

Тъгуваме по

преди 2 години

Мутрафоний Банкянски...най - готината мутра на света. При Мутрафоний имаше стабилност, предвидимост, растеж на доходите. Сега има селяци, ***, диваци, чалгараци и МИЗЕРИЯ.

81

Анонимен

преди 2 години

Тая въртиопашка Биков и той ли се има за фактор в родната политика?

80

Анонимен

преди 2 години

СДС бе уродливо творение на Луканов, ДС и предателя на демокрацията марксиста Ж. Желев. СДС отдавна умря, но ГЕРБ предпочетоха да си закачат мумифирираното му тяло като своя значка. Сега може да издигнат и проваленият седесарски президент П. Стоянов, победен от преди 20 г. агента на ДС Гоце! 20 г. назад ли ще се връщаме. Ми да върнем и мадридският крадец за да направим "пълната промяна" и за да има за какво да ни се смеят в Европа!

79

Очевидец

преди 2 години

Абе боко т*пото не каза ли, че ако изборите са 2 в 1, за кандидат ще издигнат някоя партийна личност, че да "влачи" листите??? Да не би Pi Ar Sevi Boiko да е размислила, че така рЕзко наскочиха герберските *** да защитават Пешо... или пък под "партийна личност" да е имал предвид член, на която и да е партия, когато и да е било?

78

Радо

преди 2 години

Абе Биков,какво обясняваш на хора които не са с всичкия си,които не знаят какво правят.Оставете ги щом искат да изживеят ада на Виденовата зима.Аз ще се спасявам в чужбинапри детето си.

77

Анонимен

преди 2 години

Никакви седесaрски ***, които тичат на среща в американското посолство.

76

SS

преди 2 години

Иванееее кажи си ,те ща разберат ! Аз съм Седессаааар ! Тия фрази помните ли ги.А какво направи СДС и защо се разпадна като дойде царя ? И за него ли се носеха слухове,че е бил агент на ДС ? Ако това е вярно та ви пик-ам на демокрацията щом от 1989 ни управляват все кадри на службите и БКП!

75

Анонимен

преди 2 години

Червените усещат необясним страх и паника, същото е когато им кажат че земята не е плоска или че има вирус ) Да ви питам а това сега президент ли е гледаш го с панталони а отдолу зеления чорапогащник??? Това нормално ли е?

74

Анонимен

преди 2 години

"ефрейтора-генерал"ще го правим ли пак шеф на разузнаването?

73

Анонимен

преди 2 години

Ако това е личността която обединявала народа, требва да се прегледате......хахахаха :)) По хубаво предложете отново Цецка за кандидат-президент, само ще посрамите "конската усмивка", ако не сте е пратили в изгнание некаде в Сибир разбира се......хахахахаха :)))

72

Кой и де е

преди 2 години

Само това чудо да не е, че съсипа държавата.

71

Иван

преди 2 години

От трън та на глог че е по-висок.

70

Петър Стоянов

преди 2 години

Ще е достоен Президент, ерудиран, неселяк и обединител.