30

Не заслужаваме

преди 2 години

Това че всеки народ си заслужава управниците е истината. А ние не заслужаваме Кирил и Асен.Искаме и заслужаваме Хамид Хамид и Пеевски и Ахмед и Бойко и Корнелия, Вигенин, Станишев, Бареков.Явно сме още на това ниво. Заслужавахме и Слави с комбинация от горните.Кирил и Асен не сме ги заслужили още.. не сме разбрали за о те биха били по добри от Хамид Хамид. Както едно 5 годишно дете не разбира защо 50 е повече от 15 така и писателите във форума не разбират и няма как...и..такА

29

Анонимен

преди 2 години

Ами то тогава Носа и Гнома какво ще правят?

28

де бъ ваштъ

преди 2 години

де бъ се размечтаха за второ място и тяхно правителство :) ,даже вече назначават . нема лошо , мечтите са безплатни .

27

Анонимен

преди 2 години

а нещо за наказателна отговорност за подаване на декларация с невярно съдържание има ли? или ще събирате осъдени лица за лидери?

26

Анонимен

преди 2 години

Хората, които биха гласували за Петков и Василев, не биха гласували за ДБ. Факт!

25

Тодар Правешки

преди 2 години

Троловете на Кутев нямат почивка, като зомбита са. Щом вият толкова, значи Демократична България плаши цоциалистите - рублофили, плаши и Пасьолството!!!Явно има защо!!!

24

АнонимеН

преди 2 години

2-РАТА НАЙ-ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА СЛЕД ГЕРБ СА ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ! ОСНОВНАТА ИМ ЗАДАЧА Е ДА ЗАКРИЯТ КОМИСИЯТА ЗА КОНФИСКАЦИЯ НА НЕЗАКОННО ИМУЩЕСТВО И ДА ВЪРНАТ ЗАПОРИРАНОТО НА ШЕФОВЕТЕ ИМ ПРЕСТЪПНО ИМУЩЕСТВО!

23

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе конкурсите досега не се ли оганизираха на принципа търсят се кандидати за дадено работно място, щото този принцип сега май е обърнат на 180 градуса и в момента се търси кандидат-работно място за двама нарочени за министри и политически лидери ... ами тези двамата да идат на Орлов мост където е трудовата борса за такива работни места и там да си го пъръчат работното място, което да се нагоди към техните конкретни изисквания и спецификации ... !!!

22

А НИКОЙ ТУК НЕ ЗНАЕ.

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ..... РУСОФИЛ...... или....... НАТОВЕЦ... е...??............ НЕ МОЖЕ ДА Е И ДВЕТЕ..!!

21

бай ганю

преди 2 години

това е така но дали ако останат безпартийни не биха било по ефективни ?

20

Цецо Асансьора

преди 2 години

Изборите са две в едно. Ако на десните им е толкова акъла да си издигат техен кандидат президент значи изобщо не са в час. Високият рейтинг на Радев ще им дръпне от гласовете за парламент. По добре да преброят до три и тогава да скочат. Ако наистина искат да покажат разум най добре е да подкрепят Радев. Иначе ще се окажат в ситуацията на ИТН. Инфантилно поведение.

19

дребосък

преди 2 години

Най-страшното, ако тия управляват, ще е нахлузването на Зеления Хомот. Истанбулската, ЛГБТ, приемането на навлеци и Северна Македония ще са бонус.

18

АнонимеН

преди 2 години

КОСТОВИСТИТЕ БИВШИТЕ РЕФОРМАТОРИ АМА ВИНАГИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ С ГЕРБ СТИГА ДА ИМАТ МНОЗИНСТВО! КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ СИ Е ЧИСТ ИНТЕРЕСЧИЯ И СИ ГО ЗНАЕ!

17

Патриот

преди 2 години

Естествено. Те не са леви, не са цоциалисти, не са русофили, така, че Демократична България е естественият им избор!!

16

Анонимен

преди 2 години

Шок и ужас да не им вземат от гласовете. Жалки двуличници. И ако дойдат "на мястото си" в Да България, и след изборите Да България отново както преди два мандата седесарите въпреки пропагандата срещу Борисов се коалираха с Борисов, естествено в името на България, двамцата на какво място ще са попаднали?Естествено ще си направят друга партия, различна от ДСБ,СДС, и ДаБе да не са слабоумни?

15

АнонимеН

преди 2 години

НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ! НЕДЕМОКРАТИЧНА ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ ГИ Е СБРАЛА СИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НАЧЕЛО С КОСТОФ! БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ , КОСТОВИ, ПЕТКОВИ , ВАСИЛИВИ ВСИЧКО Е ТАМ!

14

Анонимен

преди 2 години

Иска им се на тия ***, дойдат ли на власт ще приемем и ИК и задължителното ваксиниране

13

ццццц

преди 2 години

не правете това ще ви погуби

12

анонимен

преди 2 години

Пинокио няма да търпи конкуренция от харвардски лъжец и кокорчо.Пинокио продължава борбата на бабаси. Говори се че е рускина и член на КПСС.

11

Анонимен

преди 2 години

В деня на изборите, Радев ще кръжи с дрона над плешивото теме на Боцката и ще му лази по нервите, а Боц че дигне кръвното и че скъса още некой менискус от яд.