92

Анонимен

преди 2 години

И тоя ,,идва,,. Идват като аслани, връщат се като..

91

Анонимен

преди 2 години

Айде и тоя с амбиции сам да управлява. Абе,чичка. То Царят,че е цар и имаше огромна подкрепа, направи широка коалиция, ти с един богат сват зад гърба си, искаш цялата власт.

90

Анонимен

преди 2 години

Божков ще му плати на тоя да влезе пак в политиката. Само че ... Защо критикува сегашния парламент като цяло. Той също ли иска да управлава еднолично???

89

sa

преди 2 години

Ще успее да влезе, зад гърба си има известен сват

88

Анонимен

преди 2 години

Стефан Софиянски беше най-добрият кмет на София след Междуречки.Каквото е направено при него - не е мръднало.А не ремонтна ремонта на ремонта при Картофената крадла и некадърница.

87

Радо

преди 2 години

Само тоя Корумпиран тип липсва в политиката на БГ. Да се махне някъде завинаги.

86

Анонимен

преди 2 години

Да не свърши гепеното?

85

мхмхмхмх

преди 2 години

Стефчо,ти отдавна си бита карта и изпята песен !

84

неграмотни

преди 2 години

Абе тоя се връща да орпави бакийте на черепа не се е нахранил добре...ако можеш да мислиш най добре да ходих да си гледаш ПЕНСИЯТА -пуснете младите да оправят тая ДЪРЖАВА

83

Анонимен

преди 2 години

Стефчо е голяма лисица. Съветник на партия Българско лято.

82

Наблюдател

преди 2 години

МОЯТА ПРОГНОЗА НАПРАВЕНА НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 2021 ГОДИНА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ Ще са 2 в 1. Сегашния президент ще спечели на първи тур срещу когото и да е. ГЕРБ и има такъв народ ще получат още малък спад надолу. БСП съвсем малко ще увеличи преднината си но ще запази третата си позиция ДПС съвсем малко ще увеличи досегашния си резултат. Изправи се ще бъдат съвсем малко под 4%. Петков и Василев каквото и да направят ще останат извън парламента. Патриотите и Възраждане ще приближат плътно четирите процента но ще останат извън парламент а Предвиждам известен срив за демократ

81

боко

преди 2 години

как сладко пееш !!!а бе бегай си гледай бизнеса!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Софиенчовски, мамин, сладък пак ли ти се услади кокалчето? Забрави ли какви ги изяде последния път? Кой мислиш, че ще пусне гласче за теб? Айде въз при Алиса и да не си посмял повече да бъркаш гомненца.

79

Ангел

преди 2 години

Това ще бъде новата партия на Рундьо и Черепа-свато,Кире язовиро,ококорения Асенчо,Спецов и времето ще покаже още колко мошеници ще изплуват.

78

Мафиянски

преди 2 години

Щом обмисля завръщане, значи е закъсал с паричките!

77

Анонимен

преди 2 години

Общи приказки на кубици. Всички останали са глу пави, аз съм най-умния.

76

Асен

преди 2 години

Някой да има нужда от амбициите и познанията ти?Дръж си ги и не се самопредлагай ,Аман от навлеци .Абе тоя какво работи и ли е ,,беден"пенсионер и се чудите от къде да ***

75

Далаверата с Халите2

преди 2 години

....с общ номинал 12 500 лева.С това кметството доброволно се отказва от правото на решаващ глас при взимането на решения.Пазарната стойност на имотите,по които е трябвало да бъде сключена сделката,е 400 пъти по-голяма.Това показва още на 15 април 1998г. експертна оценка на фирма "Фопис консулт" ООД, поръчана за целта от общината. Експертите оценяват сградата за 2 442 036 щатски долара,а земята - за 930 хиляди долара.

74

Далаверата с Халите1

преди 2 години

През юни 1998г.Стефан Софиянски подписва договор с фирма "Ащром"-Кипър за създаване на смесено дружество "Централни хали" АД.Общината влиза в акционерното дружество със сградата на Халите с площ от 4014 квадратни метра и прилежащите й 7015 квадратни метра дворна земя.Имотите са апортирани в дружеството по балансовата им стойност за общо 9375 лева.Допълнително общината внася по сделката още 3125 лева.Така придобива 25% от акциите с общ номинал 12 500 лева.

73

Не се връщай ....

преди 2 години

След огромната корупционна схема със Софийските хали и няколко чекмеджета кинти дето тикна на съдиите да го оправдаят ..... тоя наистина ли мисли да се връща в политиката ? Ама пък, защо не . Народа е плиткоумен и с къса памет. Току виж гласуват за нго " да се пробвал" и да ни "оправял" щото е от старите политици ..... явно е свършил кинтите и готви нова далавера за да си оправи финансовото състояние ....