33

Анонимен

преди 3 години

Много здрави бегейците бе!

32

Анонимен

преди 3 години

22 от починалите са на възраст под 65 години. Един тук твърди, че им е дошло времето защото били дърти

31

Анонимен

преди 3 години

Страхуващите се да се ваксинират се мислят за безсмъртни.

30

Анонимен

преди 3 години

Изобилства от душевно нечистоплътни и заразни коментатори, които сеят отрова, за да покосяват невинни. Това е тяхната борба. Вариация на хитлеризъм.

29

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 21 Ако са с ковид са починали от него, ама ако са ваксинирани, не са починали от ваксината, нали :) Знаем го това "правило". 24 000 са официално,а в действителност кой знае. От ковид умират старите и болните, а от ваксините - млади и здрави. Освен това с ковид не всеки ще се срещне, може и да го избегне човек, а да ваксинирате искате много хора, та малък процент от повече може да бъде повече от голям процент от по-малко число, това също е математика.

28

Анонимен

преди 3 години

Депресирала се е че мъжа й си има 27 годишна любовница, която му прави би бит ки срещу заплащане. И се е споминала, лека й пръст. Съветвам жените да не четат коментарите в този сайт, за да си запазят здравето.

27

Lan

преди 3 години

Не е диагностицирано не е точно като да няма!

26

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 23 Антиваксърът го преболедува този вирус. Леко, между другото. Но антиваксърът си знае, че е смъртен и всеки ден може да му е последен, затова се вълнува повече за истината, отколкото за живота си, който ще приключи точно в деня, в който трябва да приключи. От нас зависи само с какво съдържание ще го изпълним - дали с истина или с лъжи. Да му мислят тро.ло.ве.те!

25

Анонимен

преди 3 години

До 23: Имаш желание да ваксинираш някого за здраве, или само ей така си к.в.ичиш? Действай, спасявай света, стига си висял по форумите. Кибиците не са полезни с нищо.

24

Анонимен

преди 3 години

Значиии...не съм стъпвала в болница през живота си, но не знам дали съм без заболявания. Не ми ляляйте тутки на тутурутки. Една съседка си мислеше, че е здрава като пън, *** се оказа с жесток диабет и това го разбра чак като постъпи в Пирогов.

23

Анонимен

преди 3 години

Искам информация тези дето са без заболявания здравноосигурени ли са или са се лекували сами и колко от тях са от малцинствата това вече го видяхме с бебето на 15дни

22

Анонимен

преди 3 години

Антиваксъра се мисли за безсмъртен и хитър тарикат. Ама вирусът хич не се интересува от фанатичните ти мисли. Нито пък от фалшиви ти сертификат. Има ли податлив, неимунен, атакува. Млади здрави също умират. Или остават инвалиди доживотно.

21

Опа

преди 3 години

А хората, които почиват от рак имат ли други заболявания?! Стига стресирахте хората с това нещо! Минаха близо две години! Знаете ли колко е 19 от 6 милиона? В процент ми го напишете ако обичате...

20

Анонимен

преди 3 години

До антиваксърИма официални данни за починали след (не от) ваксинация за САЩ + Канада. 14 500 при 240 милиона ваксинирани с по две дози. Нали ви е ясно, че ако имате 240 мил. таргет група, през следващите 7-8 месеца, така или иначе някои ще умрат, със или без ваксина. Хайде сега сравнете близо 20 хил. жертви на Ковид в БГ на 6.9 мил. население. Малко математика, а?

19

Анонимен

преди 3 години

Интубацията е последна надежда за спасение при умиращи от ковид. За съжаление 9 от 10 интубации завършват със смърт. Долу-горе така е по целия свят, не само у нас. Странно е, когато чуя, че интубацията е убила някого. Ами, не. Имаш 10% шанс да бъдеш спасен. Понякога повече. Все още не ви е ясно, че става дума за оцеляване.

18

антиваксър

преди 3 години

До панчо10 В САЩ по едно време бяха над 11 000 починалите от ваксината, но тук няма нито един, естествено.

17

Убийци!

преди 3 години

Една вече към 21:00ч. баба ми, която бе на 80 години и стана лошо, и ние я закарахме в болницата. Там ни казаха, че е с Ковид, да я оставим при тях да я лекуват. Тръгнахме си.В 22:30 ч. ни се обадиха, че е починала и да дойдем да си я закараме. Пъхнаха я в един черен чувал като някакъв ***!

16

Анонимен

преди 3 години

За да се разбере от какво са починали хората се прави аутопсия, иначе е като хвърляне на зарчета! Значи 19 аутопсии са направени за един ден в България! А бе вие за луди ли ни имате? Анализът на една аутопсия трае поне една седмица, ако се знае що годе причината на смъртта -блъснат, паднал, наръган итн., иначе е много по дълго когато трябва да се правят микроскопни анализи! 80% -те са повече от 100%!

15

Шопо

преди 3 години

А колко от тях са с ваксини???!!!

14

Ф20

преди 3 години

Неоказана адекватна медицинска помощ!