22

хиперконспиратор

преди 2 години

на балканските ориенталски субекти все им се привиждат рептили които искат да ги направят послушни слуги с които да имат постоянна 5G връзка .

21

Бay

преди 2 години

До Stoyanov ама да не забравиш да стискаш палци. :D

20

Stoyanov

преди 2 години

До 20 До Stoyanov Благодаря за разяснението господин управлващ 1000+ , знаем че си васксниран и това ти пречи да мислиш нормално. Спокойно то сега се започва , след някоя и друга година съвсем ще се бъгнеш.

19

До Stoyanov

преди 2 години

Мисля, че ти обясних доста добре, но математиката ти куца и те можеш да пресметнеш, че дали 10% или 12% ще са отсъстващи всеки ден е все едно и също. Сметнато, че от тези 400 лекаря 50 постоянно няма да ги има заради отпуски, болнични или почивни дни, процентът дори спада до 11%. Като почнеш да управляваш 1000+ човека, ще разбереш, че 16% са ти постоянно в отпуска, болничен или почивен ден, а всичко си върви перфектно. Дори ще има възможност, лекари, които искат да правят пари да взимат екстра.

18

Бay

преди 2 години

"447 от общо 21 000" малииии :D

17

Кал-Ел

преди 2 години

Който се инжектира с неодобрени инжекции без официална информация за съдържанието, заради "вирус" с 0.2% смъртност, може да се сърди само на себе си ...е, и на жената от телевизора :))

16

Анонимен

преди 2 години

Междувременно в Израел, новата столица на ковигрипа, им казаха да се готвят за четвърти боц.

15

Stoyanov

преди 2 години

До До 6Ма ти си помисли че след като тия дето са в отпуск за дето не са се ваксинирали, на другите ще им спрат отпуските или почивните дни ли? Почивни дни и отпуски пак ще има , но сложи и тези който вече не са на работа и пак сметни ако обичш.

14

Кал-Ел

преди 2 години

Който се инжектира с военизираните коктейли, на практика се модифицира. Генномодифицирания индивид не може да претендира за наследство или да оставя такова, защото не е същия човек който е бил при раждането си. Сертификатите са временни (важат по 6 месеца), и след като отпаднат, модифицираните ще имат специални ГМО паспорти. Общо взето, това ще е всичко което притежават - ГМО паспорт. Радвайте се на това което имате, до нова година. Реално, никой не ви е карал на сила да се бодете, блъфираха ви.

13

Анонимен

преди 2 години

Това е от загриженост за зравето на гърците.

12

Анонимен

преди 2 години

Имат много доктори явно.

11

До 6

преди 2 години

Не се притеснявай. Както виждаш лекарите са 400 от 21 хиляди или с други думи около 2%. Имайки предвид, че всеки ден близо 10% от лекарите са отпуска или болнични или почивен ден, това няма да има никакво влияние върху здравната система. Ако искат тези 400 лекари могат да отидат в Англия да работят, но трябва да са ваксинирани. Могат да отидат обаче ако в Казахстан срещу 180 евро месечна заплата, но се съмнявам, че ще им стига само да си купят тениските, които носят.

10

Анонимен

преди 2 години

Иман много доктори явно. В България са кът докторите и сестрите. За това не им пука дали ще ги уволнят или съкратят. Просто няма да се случи защото има липса и няма кой да лекува болните. А при 6 000 постъпили в болница в България здравната система ще си счупи гръбнака и ще получи шок.

9

Анонимен

преди 2 години

Е, тея официално са по кухи и от нас!

8

Анонимен

преди 2 години

- Умирам, помощ, има ли доктор? - Съжаляваме, но докторите са опасни за вас, но ни е останала една ваксинирана санитарка, Кунчитакис елате

7

Анонимен

преди 2 години

А напусналите колко са?

6

Анонимен

преди 2 години

Сега принудете и граничарите да излязат в отпуск, преди миграндската вълна. Или пък охраната по затворите.....и после, някои се питат "Как изчезват империите?"

5

Останалите имат

преди 2 години

Фалшиво свидетелство.

4

Малоумие!!!

преди 2 години

Ееее, сега вече болните са наистина в безопасност! Браво!

3

Анонимен

преди 2 години

Време е за масови протести навсякъде срещу принудителната ваксинация. Един рептил като падне от власт ще стане ефекта на доминото и ще приключи агитацията и пропагандата за ваксиниране.