143

до 152 от славянин

преди 2 години

В израел вчера има 9515 заразени и 57 умрели при над 60 % НАБОДЕНИ С ДВЕ ДОЗИ!

142

до 150

преди 2 години

Ами медиините мас--ри, сещам се за огромните опашки, които ни пробутваха цяла седмица пред центровете за ваксинаци. И какъв е процента от тия опашки?

141

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

До Анонимен 147: "Затова за последните 14 дни в Дания имат 31 починали, а в България са 740." /////// - Да, ама в Дания ги лекуват в датски болници вместо български. Затова още преди ковид епидемията бяхме първи по смъртност в цяла Европа, вкл. пред всички източноевропейски страни.

140

Анонимен

преди 2 години

До славянин "по-тежко и от това в Израел" Само за справка колко неадекватен е коментара ти: в Израел има 7319 жертви на вируса. В България има 19387.

139

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

След два месеца пак ще ги заключат и маскират, а след още 3-4 ще почнат отново да ги заксинират за варианта "Mю". После пак ще се бият в гърдите какви са отличници и така до следващия вариант. А можеше просто да си я прекараме още миналата година и досега да сме забравили за тая простотия.

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "Изобщо не вервам в процента на ваксинираните." Какво те кара да се съмняваш?

137

славянин

преди 2 години

В Монголия където ваксинирани са 97,8 % от възрастонто население в момента тече най-тежката вълна на коронавирус откакто скалъпиха пандемията положението там е по-тежко и от това в Израел!

136

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не вервам в процента на ваксинираните.

135

Анонимен

преди 2 години

83% от населението над 12 години било напълно ваксинирано. Добре го дават в Дания. Затова за последните 14 дни в Дания имат 31 починали, а в България са 740.

134

славянин

преди 2 години

!!!???

133

Анонимен

преди 2 години

До До 139/142 Интересно, защо не коментираш опроверганите си "предположения" за "изолираността" на Дания, спрямо България. Вместо това се занимаваш с мъгляви "размишления", които дори не става ясно до какво се отнасят.

132

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

До Анонимен 137: Значи викаш - ще ни чипират, за да не мамим със сертификатите и така и последната "конспиративна теория" да се сбъдне! :D

131

Анонимен

преди 2 години

Година и половина затворени били но държавата им е плащала добре. България никога няма да настигне другите държави. Даже затъваме все повече...

130

До 139

преди 2 години

Какво е висока цифра? Както всички знаем, цифрите, които обикновено използваме са десет - нула, едно,...,девет. Коя от тези 10 цифри е висока?

129

Анонимен

преди 2 години

В етично отношение обосновката на масовата ваксинация се свежда до "Ти защо ми дишаш въздуха". Близко до скъла е, че дори и да има такъв вирус(а няма!), ваксинацията ще пази ден до пладне. Винаги може да излезе нов вариант и да занули ефекта от ваксината (така и става) Очевидно сбъркана концепция или умишлено насочена да раздели хората на две противоположни групи.

128

Анонимен

преди 2 години

Мутациите ги има при по-голямо разпространение на вируса, а това става при неваксинираните. Засега ваксинираните имат 23 пъти по-малък шанс да се заразят отново, отколкото неваксинираните. Имунитетът на преболедувалите (каквито са доста малко българи) е краткотраен, докато при ваксинираните може би е доживотен.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 "КОМЕНТАР ВЪРХУ НИСКИТЕ ЦИФРИ ЗА ДАНИЯ: ДОРИ ДА СА ВЕРНИ, ВСЕ ПАК ТОВА Е ИЗОЛИРАНА СЕВЕРНА ДЪРЖАВА" Всички скандинавци слизат в фериботи да къркат в Дания, тъй че не само, че не е изолирана, ами е доста натоварена. За 2018 България има 26.9 милиона преспивания от международни туристи. Дания има 27.4 милиона за същата година.

126

Има

преди 2 години

Нещо гнило в Дания и това е , че са много зомбирани от години !

125

Анонимен

преди 2 години

От медициннска гледна точка, ваксинирането срещу нещо, което мутира всеки месец, е безсмислено. Но от инженерна гледна точка смятам, че може да бъде повод и начин за масово инжектиране с някакъв вид контрастно вещество. Което дава възможност за локация и проследяване на всеки инжектиран от километри разстояние. Възможно е да е нещо на основата на графен, той е слабоактивен химически и с много добра електропроводимост.Принципът е като при магнитно-резонансната томография - ядрено-магнитен резона

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "Споко Бача ви *** с IQ на пещерен човек ги разбира нещата "хехеее ще ме ваксинират те мене как ли пък не"." Мда. Заменил е пещерата с къща в някое градче, в която също толкова успешно се крие от света. Единственото, което му позволява да демонстрира въпросното АйКю, е наличието на Интернет: това му дава възможност да се изявява, без да се налага да влиза във физически досег с други хора: той това го мрази, мрази и другите хора.