27

Анонимен

преди 2 години

Нали е много страшен вирусът с невиждана ярост коси и жъне човеците, сега да не изчаква в някой бокс на F1 ?! Чака човеците да дарят на по-бедните и да почне тях, чака зимата за северното полукълбо и си пие чая?!

26

Анонимен

преди 2 години

Е то много няма и да я дочакат.

25

до 33

преди 2 години

Не бе, Бай *** е най-умният, той ще преметне световната конспирация. Затова е и пръв по доходи в ЕС!

24

Патриот

преди 2 години

Аз вече съм развил наркозависимост към ваксината. Обирам жилища, магазини и ваксинационни пунктове, за да си набавя поредната доза ваксина. Тоя дето вика да не се бърза, що не помисли за такива като мен?

23

до 30

преди 2 години

Всъщност, нещата са точно обратните. Неваксинираните ще си заминат. Замисли се кой е неваксиниран. Ненужните, като тебе, на обществото бачкатори, които се борят вече по 1000 души за едно място и ги издържат точно ваксинираните умове. Просто е, ама няма да го разбереш. Банановите републики и те не са ваксинирани. И *** редом с тях. Това е и целта.

22

Анонимен

преди 2 години

аз чакам шестата доза

21

Анонимен

преди 2 години

Ние тук още за първата не сме се разбързали

20

Анонимен

преди 2 години

Населението на земята се увеличава неконтролируемо и искат да ни редуцират. За това създадоха вируса, а тия, дето не ги хваща вируса ще пукнат от тия чорби и бульони, дето си ги бият през ден в гъзовете, *** от шубе.

19

Леша

преди 2 години

Направо ще си счупим краката от бързане. Добре, че са експертите за да ни спират.

18

Анонимен

преди 2 години

Третата инжекция си беше живаконспирация. Сега същото се говори и за ваксинирането през 6 месеца - конпирацийка и това си е.

17

Идиокрация

преди 2 години

в Действие, КОВИДизъм - Естественото развитие на КОмунизъм!

16

Darth shadow

преди 2 години

какво все се сравняте с европа, по брой ковидо зомбита ваксинирани като не ви харесва как са нещата в България, че ние нормалните хора не желаем да имаме нещо общо с ковидо истерии, на който не му хареса да се изнася към прехвалената европа..

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 ами това са неваксинираните в Израел.

14

един

преди 2 години

Явно третата доза не се препоръчва не по медицински, а по политически причини и поради излишна хуманност. Да имало за изостаналите държави и за нашите "умни" антиваксъри.

13

По-скоро

преди 2 години

усилията на здравната система трябва да бъдат насочени към подобряване на условията в лечебните заведения и гражданите да се лекуват, от това от което боледуват реално, а не да ги принуждават да участват в "клинични изпитвания" без договор и обезщетение. Този Експертния консултативен съвет по надзор на имунопрофилактиката е паразитна структура, и не мисли въобще за здравето на хората!!!!!

12

антиваксъра

преди 2 години

Те вакснатите вече са избързали с първите две!

11

до антиваксърите

преди 2 години

Защо си губите времето, не мога да разбера. Нали виждате, че ваксинацията си върви във всички държави. В Европа почти не останаха държави с под 60% ваксинирани. Вижте в Гърция какво става. Глупостите, които пишите, олекват все повече с всеки изминат ден. Не е ли по-добре да си намерите по-полезно за вас и по-малко дразнещо за околните занимание?

10

Sd

преди 2 години

Не се жигосвайте, спасете се !

9

Анонимен

преди 2 години

Не бързайте и с първата.

8

Анонимен

преди 2 години

до 1, експеримент, още не са налучкали правилното съотношение, пък и нетрябва да е веднага че ще се усетят