22

Анонимен

преди 2 години

В това не можеш да бъдеш сигурен, Каримански. Какво е в главата ми, само аз си зная. Едно е ясно, пенсионерите са хора дълго живяли, много видяли и мислещи трезво.

21

?!?!?!

преди 2 години

Която и партия да има намерения да подкупва БГ избирателите това няма с нищо да промени некъдарността на всички БГ политици и стари и нови ?!?!?!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Защо от 30 години. От 25 години се спря простотията от 1949-та, ако не се лъжа на всеки 31 декември всички пари от пенсионните фондове в републиканския бюджет. Не му е работа на президента чрез служебното си правителство да налага политики дето друг ще ги плаща и носи отговорност!! Този индивид е готов на всичко за да се докопа до властта. Помним как се държа здравния му министър с предишното правитество и какви оценки даваше за мерките. Сега прилага същите. Ами стани за да седна.

19

Майора

преди 2 години

Каримански вие от ИТН какво очаквате? Сле като провалихте един парламент , не направихте правителство , обввявате само вас за протестни партии, другите да стоят и да ви чакат! Видя се че нито имате кадри , нито потенциал да управлявате!

18

Пенсионер

преди 2 години

Изяще кюфтетата и изпийте бирата, и си гласувайте за който си искате.

17

Анонимен

преди 2 години

зо години подигравки с народа и пенсионерите. Днес ще преизчисляваме пенсиите , устре го отлагаме, днес преизчисляване нап старите пенсии, успре на всички като уравновиловка, всякакви врътки депутатски от всички партии. Омразен парламент с нискочели депутати.

16

Анонимен

преди 2 години

Каримански, ти си радева ***! Хубав урок ви дадоха нормалните партии, а сега квичите. Вие си издънихте принципно като залитнахте по акъла на пРезидента.

15

Даскала

преди 2 години

Хабер си нямате от немотията на старците !Болести , пандемия , все по- скъпа храна , все по-скъпи лекарства .......Но народа е казал :Сит на гладен вяра не хваща!Как Славчо забогатял с далаверки , на гърба на Ку-Ку бенд и връзкарство ще повярва , че най-спешното финансиране и орязване на всичко друго е повишението на пенсиите и подготовката за хиперинфлацията!Как?Как Борисов лежащ сред евра и злато ще повярва?нЯМАТЕ СИ НАПРЕДСТАВА ДО КЪДЕ ДОКАРАХТЕ НАРОДА НА бЪЛГАРИЯ!

14

Евроатлантик

преди 2 години

Че , 300 лв минимална пенсия,малко ли ви е? Че трябва да се вдигне?

13

Асан

преди 2 години

Тоз да не е братчед на Карамански :)))

12

?!?

преди 2 години

Ей, Керимански. През последните години за пенсионерите термина: Тоя купува гласовете на пенсионерите означава увеличение на пенсиите. Така, че в момента правиш реклама на ГЕРБ. Умник!

11

Анонимен

преди 2 години

завист или загриженост?

10

Деди

преди 2 години

Тая игра, когато са я играли системните, некои "протестери" са били още блясък в очите. Щото онези знаят, че от есента се връщат на власт, а другите отиват на едно тъмно място, пряко свързано с блясъка в очите.

9

Активист на БСП

преди 2 години

Ами Мика Зайкова предлага фалшиви ЕВРАКИС!!!

8

?!?

преди 2 години

Брей! Те ги купуват с120 лева, а вие с голи обещания печелите любовта им - вие станахте бетер комунисти! Щял да даде? Да бяхте дали!

7

Пламен

преди 2 години

Лъже тоя,на тях,първото им гласуване беше да си направят депутатските заплати по 10 хиляди.Дайте разпечатката от гласуването,всичките протестърски депутати са вътре.

6

пияница мистик

преди 2 години

И да добавя само, че пенсиите ги чакат с нетърпение тези 120 лева. Поне от разни познати тук в парка ги слушам какво си говорят. Тях не ги интересува купуват ли ги, популизъм ли е или нещо друго. Хората си чакат с нетърпение паричките и се радват, че ще ги получат. Поне лекарствата ще им легнат безплатно

5

пияница мистик

преди 2 години

Абе, тоя *** предлага нещо, което вчера ГЕРБ, БСП и ДПС вече са приели. 1:1 Обаче първо вика: "Тези 120лв са подигравка", а после допълва, че Славуцата щял да дава и той до края на годината по 120лв. Пенсията вчера вече я вдигнаха на 370лв, а тоя казва, че те щели да искат да я вдигнат от декември на 370лв :))) Пък после казва, че нямало пари и щели да се вземат от работещите, тоест не е добра идеята за качване на пенсиите....Тоя изобщо наред ли е с централния мозък :)))

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

редизборни трикове

3

Щрудел

преди 2 години

Много точно си го казва!