284

Анонимен

преди 2 години

Дискотеки?Превърнаха и опростачиха цялата страна в една огромна чалготека.Да гледаш млади хора в така наречения студентски град да се гърчат под звуците на ориенталска музика,хвърлящи салфетки е тотално падение.Млади момичета,мислещи за дж*ките си и някоя лъскава кола.

283

Сата НАТО

преди 2 години

Борисов е един прос игйотин, идол на най-тьпата част от населението. Не пропускайте да гледате изявите му в ютюб - там той вика по журналистите като чобанин, цвили като магаре, и най-общо говори взаимоизключващи се глу пости, които всеки начинаещ журналист може да изобличи. След него се включва деда КирЕ Ананиев от село лЕва рЕка, който се опитва да замаже глупостите на чорбаджията си, но те са толкова базови и колоритни, че само ги размазва още повече.

282

до 358

преди 2 години

За разлика от теб, гражданино, аз съм от провинцията. Тази тъжна провинция в която заплатите са наполовина по ниски от столицата. В която хората отиват на кръчма, на кола и супа. В която за два - два и половина месеца в годината кръчмите са пълни, но с хора от столицата и чужденци, или работещите в чужбина българи дошли да видят болните си родители и да им купят лекарства.В тази провинция в която населението намалява всяка година с хиляди----бягайки от родния край в търсене на по-добър живот.

281

Анонимен до Черния

преди 2 години

А мерките които бяха наложени от бандита Борисов и които се спазваха законни ли бяха? Не знаех, че когато бизнесът е затворен и спрян на 100% е добре за собствениците от колкото да работят с ограничено работно време. Такава странна логика могат да имат само представителите на ОПГ ГЕРБ.

280

Черния

преди 2 години

А така никви мерки няма да спазвате.Те са незаконни

279

Анонимен

преди 2 години

Алибегов, първо парите трябва да стигат от бизнеса до бюджета. Нещо дето вие го прескачате. И какви мерки няма 60/40, 80/20, 9% ДДС и то в периоди в които работехте. Айде стига. Трябваше май-септември да няма програми и ниско ДДС, защото работехте на 100% и сега щеше да има за нови такива, ама за зимните хотели и кръчми, че 90% от летните и без това затварят зимата.

278

Анонимен

преди 2 години

Протестирай в Банкя, пред къщата на Тиквата! Или Сачева не дава?

277

чалгар

преди 2 години

До Анонименза долара нищо не каза колко хиляди ще е специалисте виден,

276

чиба

преди 2 години

До Анонименпосмали *** цифрите пак си объркал нулите тролей 5-ца

275

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе бизнесът бил опрян до стената а къде беше опрян тогава когато имаше КПП-та и излизането от от вкъщи беше ограничено ? Ама колко сте жалки и смешни онова едноклетъчно от Банкя е толково некадърно, че не можа и един протест да ви организира.

274

джави

преди 2 години

Това са хора с много нисък морал-млади и прости

273

1-н

преди 2 години

Бегай ве титани на икономиката

272

Анонимен

преди 2 години

Тоя нещо се е накокържил?! Я да отива при наДеница Сачева да го отхлаби.

271

Зозо

преди 2 години

Рундю е пътник. В затворените бизнеси работят 800000 души.

270

До 349

преди 2 години

Кой не ходи на кръчма и ресторант бе? Ти в провинцията някога стъпвал ли си? Кафетата и кръчмите пръщят. Вечер маса не можеш да си намериш, а през деня има куп киби ци. Ричи може да не е крайно нуждаещ се и да има пари, ама защо не си дадете сметка, че не всички в този бранш са Ричи!? Има много обикновени хора, които въртят заведение и работи цялата рода в него. Толкова ли е ненормално човек да иска просто да работи!? Ако ще затварят всичко - да затварят веднага и веригите.

269

Пиян залян

преди 2 години

Само НАП да ви спука от проверки за данъци и осигуровки и сами ще затворите !

268

Анонимен

преди 2 години

еее Радев вдигна стандарта на живот за 3 месеца с 30% другари да ви е честит 9-ти септември а до пролетта 3 лева бензина 6 лева олио

267

9 септември

преди 2 години

Честит празник на всички достойни комунисти! Лично поздрави за Корнелия Нинова,Сергей Станишев,Иван Костов,Бойко Борисов и още много достойни последователи на другаря Живков! Бъдете здрави и все так водете България към просперитет!!!

266

Аман от мисирки!

преди 2 години

Абе стига сте им завиждали на кръчмарите бе! Оставете ги да работят хората и не им пречете!Аман от хипохондрици!

265

Анонимен

преди 2 години

Радееев оставаааа вън комунист долен