118

Анонимен

преди 2 години

"Произнесе се бившият сътрудник на ДС...." - бивши нема, както виждаш дрОгаря академик е доста активен. Всичките са слуги на световния интернационал, т.е. на дявола.

117

Светозар

преди 2 години

Ваксинаторите са поели определени ангажименти за боцкане на населението и избесняват, че населението неще. Усилват натиска до крайна степен, но повече никого не могат да примамят в капана. А поръчителите си искат парите, за неизпълнение на поръчката. Разбирам ги, но проблема си е техен. Просто са си направили сметката без кръчмаря.

116

славянин

преди 2 години

Израелски учени преди десетина дни установиха обратното - че имунитетът след преболедуване е много по-силен от този след набождане! Установиха го след най-голямото проучване досега в света на 600 хиляди израелци - преболедували и ваксинирани!

115

Анонимен

преди 2 години

Мозъкът на Петрунов работи на 10-12%Достатъчно да говори, но не и да разсъждава и да прави логически връзки.

114

...

преди 2 години

Простотия неземна. Тоя говори глупос след глупост в това интервю. Израелците нали излязоха с дългосрочно проучване дето показва ефективността на ваксините, че е около 60%. Отделно ефективността на защита от преболедуване е по-висока от каквата и да е друга. Какво говори тоя "академик", чул недочул от на баба си фатката седнал да носи инфо.

113

Анонимен

преди 2 години

До Anonymous Maximusкух си като гадулка, ти разбираш ли английски ? Whether protective immune memory can be maintained longer term and whether antibodies or T cells can confer lasting protection requires further investigation, and understanding of this area will also benefit vaccine development. Това изследване търси антитела и нямат информация за продължителността на клетъчния имунитет. Скривей се в дупката си, мишка. Заглупвай маската

112

До 137

преди 2 години

Тия лафчета тип селски бек сигурно много вървят в колхоза...

111

Anonymous Maximus

преди 2 години

За тези с килийно образование отдолу, ето ви малко литература, ако сте чели Шекспир:nature(точка)com / articles / s41467-021-25312-0 nature(точка)com / articles / s41467-021-25312-0. А тези, които са прочели "някъде в Интернет", за това че ествествения имунитет е N пъти по-предпазващ от ваксината, после да не се смеят на бабите, дето мятат пари от терасите, че са на същия хал. Предпазва толкова само боледували и след това ваксинирани(Израелско проучване) (s41586-021-03696-9)

110

да го питаме

преди 2 години

Нека попитаме академика за източника му на тази информация .... Може да има някъде медицинска обосновка на твърдението му, но няма как да знам, ако не го питаме САМИ. petrunov ( маймунка) ncipd.org petrunov***ncipd.org

109

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 125 Не ми я ясно как я четеш информацията за одобрение на ваксини на странциата на ЕС . Нека да те запозная. Клинични изпитвания се правят на брой хора, като всяка фаза е с различен брой а не на време !!! За някои болести или редки вируси, има невъзможност да се изпитат върху необходимия брой хора, за това отнема време или както е записано " може да отнеме време до 10г." Одобрението идва след приключване на изпитванията и постигане на резултати. Край!

108

пишман-докторите

преди 2 години

тия търговски представители няма ли кой да ги ваксинира по един път отзад?

107

Коприва

преди 2 години

"Иминунитетът, който създават ваксините е по-специфичен, антителата след ваксинация са много по-ефективни, много по-качествани, каза акад. Петрунов" Произнесе се бившият сътрудник на ДС, та помете не само медицината, ами и здравия разум!

106

язе да кажа

преди 2 години

До АнонимеН 125Малко уточнение - ковид-ваксите НЕ СА ОДОБРЕНИ, а само са разрешени за употреба щото било спешно и ползите надвишавали рисковете (каквото и да означава това).

105

Кал-Ел

преди 2 години

Какъв е този "разгар"? Все още не познавам болни от тъпнята. Може нашата улица да е с някакви специални заклинания, защото никой не боледува. Вълната разгаря ли се в Беларус, Тексас, Флорида, Ротердам и още доста места на които ковида не вирее и хората не са чували за маски, ограничения и кунчевци?

104

Колио

преди 2 години

Акъла му е 10-12%

103

АнонимеН

преди 2 години

До До 114/ НЯМА ДА СТАНЕ! ПРОЦЕСА ЗА ОДОБРЕНИЕ НА ВАКСИНА ОТНЕМА ОКОЛО 10 ГОДИНИ ЗА 3-ТЕ ФАЗИ, ТОВА ПИШЕ НА СТРАНИЦАТА ЗА ОДОБРЕНИЕ НА ВАКСИНИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! ЩОМ ТАМ ПИШЕ 10 ГОДИНИ ЗНАЧИ Е 10 ГОДИНИ! ОДОБРЕНИ СА ЗА ПОЛЗВАНЕ КОВИД ВАКСИНИТЕ НО САМО СЪС ИЗРИЧНОТО СЪГЛАСИЕ НА ПОЛЗВАТЕЛЯ ! КОЕТО ГИ ПОСТАВЯ В ГРАФА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ СПОРЕД БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!

102

Станишката

преди 2 години

Добре, че нивото на пропагандата е толкова ниско та лесно да се усетим за какъв цирк става въпрос! Благодарим ви Циркаджии!

101

Ранду

преди 2 години

Преди 10 дни..

100

язе да кажа

преди 2 години

Я, сложили са ми много инуси и то на пост базиреан на официална информация - явно ковид-маниаците са в действие :)) Ама да кажат кое не е вярно - не смеят, щото взеха да издишт отвсякъде...

99

ВАЖНО Е

преди 2 години

За да се развива медицината и науката изисква жертви и трябва да има ЕКСПЕРИМЕНТИ това е стандартна процедура при създаването на нещо ново. За експериментите трябва да участват от всички възрасти от бебета, деца до възрастни. За да е надеждно и качествено изследването и експеримента трябва да е в голям мащаб по брой хора. Когато Държавата призовава гражданите си за война всички са длъжни да се подчиняват войника няма право на отказ и страх от рискове за живота си. Така е устроен светът.