97

Анонимен

преди 2 години

И аз нямам нищо против старите *** да се разредят малко в метрото, лидъла, билата, кауфланда...

96

Анонимен

преди 2 години

Това с ваксините е като някаква секта. Всички, които хванат докторите в лъжи за разтворите, биват заклеймени като антиваксъри и вярващи в конспиративни теории. И когато им се докаже, че това не са конспирации, те, за да вървят ваксините, продължават да казват, че хората са увлечени от конспирации и са антиваксъри. Истината се обявява за конспирация, а лъжите за истина!... Александър Оскар иска да имаме доверие във ваксини, които се бият 3 пъти за 8 месеца. Това е абсурдно!

95

Анонимен

преди 2 години

И понеже - възрастните хора били с предимство за ваксинация. Но моля ви, омръзна ми от тия изкуфели и закостенели пенсионери - все с привилегии, като че ли частен бизнес издържат. И ако обичат поне да поддържат минимална хигиена и да си слагат маските на лицата, а не на врата. В градския транспорт не можеш да дишаш от тях. Нито се обличат както трябва, нито пък се къпят. Да погледнат пенсионерите на Запад - ще кажеш, че са братовчеди на кралицата Елизабет.

94

Анонимен

преди 2 години

Йеее, щом почнахте да се стресирате и не може да ми отговорите.....значи съм прав че сте неандерталци.....хахахахаха :)))

93

Анонимен

преди 2 години

Как така ще живеем с вируса, след като е много опасен и смъртоносен. Нещо не разбирам или всичко отново е казано само за да се боцнем. Ееей, голям зор, света обърнахте за тия ваксини.

92

Анонимен

преди 2 години

Намери ли BGR мутацията от 2008 секвенцирана в Бон: "BM48-31/Bulgaria/2008"?Това е нашенска корона с много добри рецепторни качества...

91

Анонимен

преди 2 години

Оскар ли си, *** ли си, не знам, но ние живеем с коронавирусите от хиляди години. Що не земеш да се боцнеш и да се разкараш.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Путин е лидер от световна величина, но без руския народ не може нищо да направи. Представи си какво може да направи лидер като Путин ако се появи в България - нищо. Ще го оплюят.

89

Анонимен

преди 2 години

до 112 - да, да, прав си, извинявам се. Аз ти сложих плюса. Прав си. Спирам.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102Те пък анго-саксонците много умни, чак се пръскат от мозък......хахахахаха :))) Нали знаеш, че Англия е 51 щат на Америка :))) По-принцип са нежни китки англетата, даже гледах в тубата, как едно нежно бяло англе, обясняваше на сънародниците си, какви расисти сме били (заснел посещението за мача у нас в Софето), само не стана ясно кои са расистите, освен 30-те челяка дето ги показаха пред свето......хахахахаха :)))

87

Анонимен

преди 2 години

"За мен е голяма мистерия защо хората в България продължават да вярват на всякакви конспиративни теории и не се доверят на експертите, които се занимават с тази материя." ------ Кои са конспиративните теории, докторе? Лъжите на Пфайзер ли, че ваксината за деца ще бъде пусната есента, а се изметнаха и за пари я пуснаха още пролетта? Или е конспирация лъжата на Христова от пролетта, че ваксините предпазват на 100%? Или медийната реклама, че ваксините ще бутнат маските и мерките? Всичко ви е лъжа.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ваксина не може да се направи за две години, но всички тези учени разполагаха с потенциал да изучат вируса, да разработят медикаменти за превенция, програми за начин на живот и хранене - кои храни, кои вещества увеличават защитата, лекарство за грип няма но можеха да разработят медикаменти които помагат на болните да го изкарат по-леко. Вместо това започнаха бизнеса с ваксините, фарма компаниите спечелиха милиарди, а полза от ваксините нямаше, то си беше ясно от началото.

85

Анонимен

преди 2 години

Путин може да е всякакъв, сигурно и корупция има и какво ли не, обаче държи здраво и така и трябва. Понеже (нищо лично към хората с различни наклонности), но 150 милионна страна, заобиколена от врагове, не се управлява с мека китка. Още веднъж - извинявам се на хомосексуалистите, нищо не искам да кажа по тяхната част. Имаше там едни олигарси, които бяха решили, че ще разпродават Русия все едно им е бащиния. Е, разгониха им фамилията. Сега го критикуват Путин, само че Русия не е разпродадена.

84

Анонимен

преди 2 години

Е, добре, къде са нашите "превъзходни" биолози, химици, биохимици, вирусолози - член-кореспонденти и академици на БАН, които за 2 години една ваксина не можаха да съставят. Иначе много се пъчат с титлите си, недай си Боже да ги наречеш по име, ще те линчуват, но май си остават прости лаладжии.

83

Анонимен

преди 2 години

Не е приятно да се живее в пандемия,а питате ли дядовците за войната ? По добре да виждаме противника.

82

Анонимен

преди 2 години

94 Берлин, прав си. Има и още нещо. На Балканите е една от най-старите популации на прилепи. Даже и по блоковете си имаме прилепчета. Нашия генотип е свикнал на съвместен живот с микробите на прилепите. Забелязвате ли, че там където има най-много прилепи, хората са най-здрави. Вижте картата на България.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96Ако сравняваш англетата с друга нация......пфффффф....хахахахаха :))) Това са едни от най-ограничените хора на планетата, не се майтапя :)))

80

Анонимен

преди 2 години

След Студената война когато руснаците се наведоха на запада, както и ние, трябваше да не идва Путин, и западът да си вършее свободно ресурсите на Русия и руснаците да слугуват както днес българите, и тогава светът щеше да бъде едно по-спокойно и по-сугурно място, но Путин провали всичко. Сега го чакат да си отиде, за да стане света по-добро място.

79

Анонимен

преди 2 години

Току що прочетох, че в Англия дневните мъртви случаи от ковида са повече отколкото са били през март! А тия са набодени за световно. И въпросът е тогава защо въобще да си слагам ваксина, след като нито пази от заразяване, нито от разпрастраниление, а очевидна не пази и от тежко протичане и смърт. Безсмислица. Явно който има добър имунитет и е приспособим ще живее. Би ми се искало да са повечето българи. Ние сме жилави го ***. Поне нещо позитивно от това ни качество.

78

Анонимен

преди 2 години

Оскаре, кажи къде работиш, че да знаем, къде да не ходим да се лекуваме при теб! Провалила се е само мaйкa тu, когато те е uзcpaлa!