38

преди 16 години

котката на снимкатаОт: неделяКотката на снимката (която ми се струва плюш) е поне 30 кила."Голямата новина" за 16 килограмова котка, не е нещо осоненно.Едно е явно - авторът на това съчинение хабер си няма от котки, техните пропорции и килограми.хахаха човек....кефиш ме как разсъждаваш :) как па го прецени 30 кг хахаха котката си е 16 това че изглежда обемиста не е от значение тук...това е котка :) ако сложим памук доста по обемен от котката ще кажеш ли че тежи 50кг заради обема си :) хаха

37

Аззз

преди 16 години

То и стопанката бая си хапва :)))

36

преди 16 години

*** патлака дето има тоз котарак, или тва е опашката ??? :))))

35

..

преди 16 години

искам да го гушкам !

34

martin

преди 16 години

taq kotyka nemoje da e tolkova golqma i da e samo 16 kg, na moi poznat kotkata mu teji 15 kg i e dosta golqma za kotka ama 4ak pak tolkova

33

Алф от Мелмак

преди 16 години

.tubcat.com

32

Catlover

преди 16 години

Bjah chuval che kotkite trjabva da se hranjat samo sus surova riba, no shtom sa reshili s lazanja ok, moje i hamburgeri da mu davat

31

неделя

преди 16 години

Котката на снимката (която ми се струва плюш) е поне 30 кила. "Голямата новина" за 16 килограмова котка, не е нещо осоненно.Едно е явно - авторът на това съчинение хабер си няма от котки, техните пропорции и килограми.

30

Тес

преди 16 години

Искам да ви кажа на тези от вас,които са гледали само от единия вид я котка ,я куче,че не сте правилно Усведомени(осведомявам е правилната форма)!Котката е толкова интелигентно животно,че веднъж яла от купичката втори път не иска да яде от същата храна.Ако ще да умре от глад не повтаря и трябва всеки път да и се слага нова чиста храна.Това не е лакомия мисля.Тази котка просто е с характера на чревоугодник навярно и не е норма за останалите.А кучето?!Кучето е толкова фина нагласа и едва ли би се поддало на подобни човешки слабости като преяждането примерно.Обожавам кучета и в повечето случаи превъзхождат като качества хората.Има и някои диванни кучета за хола,които хората умишлено превръщат в лоени топки.Но и там пак не е въпрос на лакомия,а щом на стопанина акъла е толкова кучето го приема за заповед.

29

dolikd

преди 16 години

Това е истина,че стопанката е виновна донякъде за състоянието но горкото коте,все пак възможно е да болно от някаква болест,но ако не се погрижат да му свалят килограмите,едва ли ще живее много.

28

преди 16 години

Ако влезете в youtube ще видите, че всички освен на Аглийски си говорят само на собствения си език! Има една песен - унгарска в изпълнение на Невена Цонева, погледнете коментарите отдолу, само на унгарски! И няколко на Английски!

27

преди 16 години

И сладък!М-м-м!С картофки!И черно пиперче!

26

dolikd

преди 16 години

Това,за котките,че изяждат всичко,което им сложиш,няма грам истина,отнася се за кучетата! А в случая тази котка е изключение,по всяка вероятност има някаква болест! Не се изказвайте,като не сте до там усведомени,че е смешно!!!Кучетата са лакоми по природа,но не и котките!!!

25

преди 16 години

да го заведат при др емилова да му направи диета с мед и лимони!

24

Тес

преди 16 години

Естествено,че в Бг трябва да се пише на български,мързеливците от сорта- така съм свикнал!... просто се чудя в спестеното от труд време за научаване на кирилица на какво ли са го посветили...А относно кирилизатора в чужбина има хора,които не могат да си го позволят защото пишат от служебен компютър като моето дете примерно.За тях както и да,важното е да се чувстват българи дори пишейки на латиница.А колко пък пишещи на кирилица пък правят недопустими правописни грешки,не говоря за технически защото те са плод на бързането?!Въпросът е не да наблъскаш само думи тук,колкото да се освободиш от тях,а да ги поднесеш по максимално разбираем начин,защото тук все пак е форум за някакъв диалог,а не плац за надскачане.

23

преди 16 години

Аре, бе, в чужбина, все едно няма кирилизатори! Въпросът е да искаш, щото като искаш, начин винаги намираш, ама вас ви мързи и по-голямата част са неграмотници, които пишат на маймуница, защото ги е срам колко грешки правят на родния си език. Ми то си е за срам, да ви кажа.

22

преди 16 години

Аз не говоря за хората в чужбина, а за хората в България!Защото те пишат на български с латински букви, което само по себе си е много смешно! Все едно японец да пиши японски с латински букви или англичанин да пише английски с български букви!

21

преди 16 години

mi sigurno ima hora v 4ujbina, koito niamat vyzmojnost da pi6at na kirilicaama ti iavno ne si se zamislial za tva....

20

Hris

преди 16 години

kotkite sa s naglasa da izqjdat vsi4ko, koeto im se sipe...prosto tova im e refleks za zadurjane na pove4e hranitelni ve6testva v slu4ai na glad posle...mnogo qsno, 4e 6tom taq rusa *** mu sloji 1 kilo lazanq,koteto 6te qde do prusvane...a i ako tq e tupa(koeto e o4evidno) 6te mu sipva vseki put,kogato mquka...a kotacite(kato moq persiiski primerno) mqukat, za da budat galeni,6toto nqmat voda v kupi4kata i t.n. slu4aq na tova kote e ujasen kolkoto Bonsai kittens...kotki v burkani...bolni hora kolkoto 6te6....

19

преди 16 години

Super Gotino Kote :P