450

Свиня

преди 2 години

Тоя се хваща за всяка сламка макар и нассрана...тоя не се гнуси от нищо само и само да хване пак властта...бокклулк///

449

защо не

преди 2 години

се кандидатираш срещу Радев---за да видиш нагледно народната любов?

448

ПОГЛЕДЪТ

преди 2 години

физиономията, мимика, жестове на ББ излъчват страх и злоба.

447

ХАХАХАХА

преди 2 години

И КАК ГИ ПОЗДРАВИ ??????ВИЕ ЛИ Г-ЖО МУ НАПИСАХТЕ ПОЗДРАВА ХАХАХАХА И КОЛКО ВЗЕХТЕ ЗА НАПИСАНОТО Г-ЖО??????????????

446

Шефа

преди 2 години

Само герберите са мразени , подгонени /все още леко/ и бойкотирани от всички!Но поголовтото преследване и трепане на гербери предстои!

445

Анонимен

преди 2 години

Борисов път потопи нацията в корупция, беззаконие, бедност и смърт! За 12 г., в който беше премиер населението на България намаля със 700 000 души. Страна ни е първенец, отличник както той обича да казва по корупция и бедност. Там сме винаги на 1 място в ЕС.

444

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Само 2 момента:1. Този защо не е в затвора или психото.2. Същият защо управляващ МПС по неоткрита магистрала в нарушение на ЗДП и ППЗДП и в качеството на какъв инспектира.

443

маде ин Булгари

преди 2 години

Погледът на пожарникаря излъчва животински страх.

442

Елен Пелин

преди 2 години

Чдна нощ. Улавото Радевче босо с вдигнатото юмруче и циркаджийски патос доведе цирк Глобус с следовател без едно разкрито убиство за прехода влачещ една камара олигифигуранти за министри,сбрани от кол и въже,всички влачени от Корнелийната повредена летално таратайка,която пред разпад вече с изметнати оси заскрибуца и стовари всичкото това фекаля пред МС и дотам .Така е спретнаха Комуняте,че Баце започна да изглежда като вежлив начетен академик пред шайката на РазбойкоРашковото Мешереспотника

441

Анонимен

преди 2 години

комунистите са изчадия от пъкала. трябва да ги изгоним пак там.

440

sd

преди 2 години

Гербаджиите трябва да бъдат съдени и тразстреляни. За това че предадоха България на Русия, на най-долната смрадлива империя.

439

Анонимен

преди 2 години

комунисти, вън от властта!

438

Анонимен

преди 2 години

тази медия - трибуна ли е на Боко?

437

Анонимен

преди 2 години

комунистите са талибани.

436

от село

преди 2 години

До ПроСоТо - Не съм *** и неук ,но се срамувам от резидента също излезнал от село ,аз и *** да обуя не се срамувам ,но пази Боже на *** зелени чорапи и власт да дадеш .....когато настъпи мотиката и го клопне по кратуната вече ще е късно.

435

izh

преди 2 години

Абе, комунист. Какво може и каква полза има държавата от такива като него. Излиза да размахва юмруци, сценаристите му да плащат на отпадъци от обществото, само и само утре да се реализира ГОЛЯМАТА цел - Троянския кон в Европа. Няма да говорим за морала на човек цял живот плюскал на държавна ясла. Като отидете утре в магазина и погледнете етикетите сетете се, че няма нищо случайно /Иначе ще се ограмотявате с "Хроника за една предисвестена смърт"/

434

Специалист

преди 2 години

*** пелтечи от злоба.

433

Реалист

преди 2 години

Няма такава злоба и простотия по света,като тази на Бай-*** точно в деня на Съединението. Срам и позор.Честит празник на всички честни и истински българи!

432

Анонимен

преди 2 години

Борисов е талибан

431

Анонимен

преди 2 години

Бойко, не се връзвай на проказките им да те подведат само да отговаряш и се цапаш. Това им целта. Почвай да вадиш доказателства. Време е. Това не го очакват от теб. Така ще ги удариш. Искам Ипон.