227

Анонимен

преди 2 години

Защо само математиците се изказват относно епидемиите и динамиката на епидемиите? Защо не попитаме и ВиК инженерите и маникюристките за тяхното мнение?

226

до244

преди 2 години

тя държавата и дреме за теб , по добре без теб. Ама като го лепнете сте първи дето искате да ви лекува държавата, щото видиш ли си плащал данъци.

225

Анонимен

преди 2 години

Три пъти по-заразен, но два пъти по-малко заразени спрямо предишната вълна ...

224

Анонимен

преди 2 години

и да цъкаш минуси това няма да възкреси умрелите които ви послушайа да не се ваксинират

223

Анонимен

преди 2 години

Когато една мутренско-*** държава като нашата, държава като от звънчо, се загрижила за моето здраве, нещо йм немам вяра.

222

Анонимен

преди 2 години

ако не бяхме шампиони по умрели, да вземе да се замисли човек за ваксините.

221

Анонимен

преди 2 години

каква била ползата от ваксините ли, ми виж че сме отличници по умрели, що така ваксинираните държави изостават от нас

220

Анонимен

преди 2 години

е хайде посмали малко. от 14 дни сме над 1000 дневно, тоест грубо 15000 . Излиза че от тях са се заразили още 150000.

219

до Противогаз

преди 2 години

пълни глуписти пишеш и си вярваш

218

Анонимен

преди 2 години

Виж Дания за ползата от ваксините. 85% ваксинирани, включително децата над 12 години. Двама души в интензивните . На 6 млн държава. Без мерки, маски и ограничения. Щвеция -84% ваксинирани над 18 години, 68% ваксинирани над 15 години. Има мерки-до 50 души за публика. Без събирания, конференции и пр. 40 души в интензивните на 11 млн държава. България- 17% ваксинирати над 18 години. 338 в интензивните на 5 млн държава. (Защото 2 млн живеят в чужбина. )

217

12

преди 2 години

Много ваксинирани усетиха, че са прецакани и повече няма да отидат.Затова е толкова голям зора колкото може повече да се боднат поне два пъти, после *** изкарвай това нещо от теб.

216

Анонимен

преди 2 години

И каква точно се оказа ползата от тия вакси? Милиардите за фармаумниците. Жертвите са в името на "науката".

215

налудничави причини

преди 2 години

А тези лекари и учени, които оспорват ваксината за ковида, колко години са учили?Власт и пари е основният двигател на днешните апологети на план демията!Не им пука за истината, не им пука за здравето на хората! Който иска и абокат да си сложи и при всяко излизане навън да се ваксинира!Който може да мисли и анализира фактите, да го прави - все още не е забранено...

214

До 229

преди 2 години

Изпитания с животни са направени. Резултатите са, че всички ваксинирани животни са умрели при първия контакт с вируса. Между другото Пфайзър и бионтек са унищожили информацията от контролните групи на ваксинирани с плацебо хора. Последните са били ваксинирани след това с истинска ваксина. При липса на контролна група е трудно да се докажат негативни последици от ваксината.

213

Анонимен

преди 2 години

Той даде пример със ситуацията в Русия - там вълната е започнала през юни, пикът е достигнат през юли, но тя продължава вече втори месец.........................Нищо подобно няма в Русия. Този лъже дори като дава данни, които са лесно проверими с два клика, какво остава колко са точни и коректни сметките му.

212

До 227

преди 2 години

Стига търсихте налудничави причини.Хора умират навсякъде-Пирогов,Военна,София мед и т.н. Да,прав си за нивото на здравеопазването ни,но не е това основната причина за смъртността от К19.Не търсете илюзорни следствия.Отворете си съзнанията и се опитайте да направите прехода от инстинктивното към рационалното.Не надценявайте собствените си познавателни способности,когато не сте квалифицирани и некомпетентни по темата.Хората призоваващи ваксинация са учили 10 години и са посветили живота си на това

211

Анонимен

преди 2 години

В дания го обявиха за вече не опасна за обществото инфекция, защото 85% от населението над 12 години е ваксинирано - затова!

210

Математик

преди 2 години

Хахахаха. Средно трябват 10-15 години, за да се одобри ваксина. Само минимум.2-4 години са изпитанията с животн. Този няма представа за какво говори. Да вземе да си бие вски възможни ваксини.

209

Анонимен

преди 2 години

В Дания Делтата официално е приравнен към сезонен летен грип. Факт!

208

Анонимен

преди 2 години

"Между 40 и 50%ваксинирани дават в пъти по-малко хоспитализации,а у нас имунизираните са едва 16%.".......какво значи "в пъти" в изчисленията на един математик? мислех, че математиците боравят с числа,а не залагат още в условието на задачата "в пъти". Освен това,нивото на хоспитализации не зависи само от процента ваксинирани,а и от много други фактори-организация и ниво на здравеопазването, качество на живот,общ здравен статус на населението и пр. Май стана твърде сложно за такъв учЕн като Томов