21

След дъжд качулка

преди 2 години

След като се ваксинирах имах болки в подмишниците и сърцето ми взе да работи на турбо режим.Мисля че прибързах с ваксината.

20

Анонимен

преди 2 години

До до 15/16 "Живеем в интересни времена, в които коремен хирург и математик се изживяват като вирусолози ръководейки НОЩ," Личи си ерудицията на интернет-професора: не си разбрал, че нито коремния хирург, нито математиците, се "изживяват като вирусолози". Те имаха/имат други функции в НОЩ и други подобни структури. Явно главата ти служи само за да си окачаш на нея шапката въпреки призивите ти да се "мисли".

19

Койчо

преди 2 години

Неуважаеми дОХторе, само в приятелското ми обкръжение имам вече два трупа след цитокинен щорм. И двамата след фазера.Та толкова за вятъра, който правиш с твойте словесни лак ърдии тип "престъпника Фаучи".

18

От Берлин

преди 2 години

Ако наистина се документираха последиците от,, ваксинацията", цифрите от Европа щяха да покажат един започващ нов Холокост( този път, предизвикан от политици и фарма-мафията!, а не от Фашистите)Да пазим децата ни! Бог с ВАС

17

Анонимен

преди 2 години

Професоре, възникват усложнения след ваксиниране! Не подминавай единичните случаи, защото стават десетки, ще станат и стотици! И тогава друго ще говориш, ако не си се скрил някъде! Всичко излиза наяве!

16

Анонимен

преди 2 години

в този сайт единственото което си струва четенето са коментарите

15

до 15

преди 2 години

Живеем в интересни времена, в които коремен хирург и математик се изживяват като вирусолози ръководейки НОЩ, а теб те притеснява това, че настоявам въпросният професор да подкрепи информацията си със солидни данни?

14

Анонимен

преди 2 години

До до 12/13 "....Никой не ти дава съвети тука, умнико." Напротив. Буквално написа какво трябвало и какво не трябвало да говори националния консултант по Кардиология за кардиологични проблеми предизвикани от Ковид. Съветите ти не са към мен, към проф Христов са, макар че е ясно, че и към него не са, а са просто начин да се показваш какъв си "умник", докато се опитваш да вкараш някой наивник в заблуждение.

13

Анонимен

преди 2 години

Иво Петров е платен пропагандатор на ваксините. Той преди няколко месеца врещеше: Ваксинирайте се! Делта иде! Никой не му вярва на данните, а и всички знаят, че истината за големия брой увредени от ваксини ще се крие.

12

до 12

преди 2 години

"Така е, трябва да разчитаме на съветите на интернет-професорите, а не на националния консултант по Кардиология.".......................Никой не ти дава съвети тука, умнико. Когато информацията изнесена от въпросните експерти си противоречи, тогава съвсем нормално хората са скептични. Започни да си използваш мозъка най-накрая вместо да се правиш на интересен по форумите.

11

Анонимен

преди 2 години

До до 7/11 Така е, трябва да разчитаме на съветите на интернет-професорите, а не на националния консултант по Кардиология. Това е добра стратегия ... ако искаш да си останеш *** и беден. Между другото, никой не те спира да си бъдеш и двете. Не пречиш на никого.

10

до 7

преди 2 години

След като първо лъснаха лъжите за "напълно безопасната" ваксина, преминавайки през "страничните ефекти нямат връзка с ваксината" до "имат връзка, но ползите надвишават рисковете" и стигнем до признанието за "техническата грешка" на националния информационен портал, след която броят на ваксинираните набъбна с 200 000 души, мисля, че тези мантри за достоверността на изнесената от "експертите" информация отдавна отече в канала.

9

Анонимен

преди 2 години

дооооообре

8

Анонимен

преди 2 години

До Амдромеда 8 Мхм. Една жена на ПазарЯ ми го каза.

7

Амдромеда

преди 2 години

Трима от нашият малък град починаха след ваксина!От това по-големи странични ефекти едва ли има, професорче

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "Това ще го твърдиш с такава увереност само ако сте изследвали абсолютно всички случаи." Ехааа, намери се и днес иинтернет-професор да дава акъл на националния консултант по Кардиология какво да тврди за кардиологичните проблеми при Ковид! :))))) Няма такава държава, защото има такъв народ!!!

5

11

преди 2 години

Мдааа, прав е тоя - при ваксиниране усложненията не са "след", а идват веднага.

4

Анонимен

преди 2 години

"Проф. Петров: Усложненията след COVID-19 са повече от онези след ваксиниране"................Това ще го твърдиш с такава увереност само ако сте изследвали абсолютно всички случаи. От Астра Зенека твърдяха, че ваксината им е напълно безопасна за възрастни над 60, на базата на експеримент с по-малко от 100 души в тази категория.

3

Анонимен

преди 2 години

Този за какви усложнения след ваксиниране говори нали ваксините бяха напълно безвредни и няма начин да увредят някой.

2

Анонимен

преди 2 години

"По думите му 17-20 процента от COVID болните имат сърдечно-съдови усложнения. "В една немалка част от случаите именно тези усложнения са причина за смърт", посочи кардиологът." Четете ли, анти-ваксърите?