390

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджан да каже, къде са един милиард, подарени на КАПШ. Егати безочливото същество

389

ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА

преди 2 години

До 425, Уважаема/и Г - жо/Г - не, моля да целунете онази работа на Вашия лидер !!!

388

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ построил три магистрали!? Може би за тираджиите, дето Баце им уйдисва ГЕРБ са ок! Той така и не направи нищо, те да плащат адекватни такси задето съсипват пътищата, но всеки нормален шофьор това лято със сигурност е пътувал по морето Стара Загора - Сливен! Боце, това вие го строихте! Това не в магистрала, а път убиец! И всичко ви е направено така! И санирането, и пътищата и всичко! По селски, без качество! Но пък *** огромна цена! Правите, за да ремонтирате после!

387

Анонимен

преди 2 години

Кви магистрали кви метра бе гномове , България е най бедната държава в Европа с най голяма смъртност най ниска раждаемост най високи нива на корупция след 12 години гроб ТОЧКА

386

Анонимен

преди 2 години

Ех,защо не сме един Афганистан и Бойко да е нашия Мола Омар.

385

ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА

преди 2 години

Грух, грух, Уважаеми Г - н Бойко, Лойко Борисов, грух !!!

384

Анонимен

преди 2 години

Ане каква магистрала, кво 5 лева? Построили сте 59 км за четири години. Ти луд ли си бе? За половината път няма започната никаква процедура! Животът на хората мина в чакане и в ремонти! Погледнете София! Няма еона жилищен квартал с нормална вътрешна улица! Ама хората там живеят, а не по твойте магистрали, дето потънаха милиарди и нищо няма! Показвал една отсечка и казваш направихме магистрала Хемус! Ама това го говориш от 10 години!

383

Анонимен

преди 2 години

Боко, щом военни взимат властна, значи " демокрацията " ти не е наред.

382

Сата НАТО

преди 2 години

Министърката Аврамова си призна, че актуализация се прави всяка година, защото винаги работата е повече от заложеното в бюджета. Тоест, това е дългогодишна практика и сегашния бюджет е правен по същия модел. Но отказват да го актуализират. Това е простата истина - Борисов саботира държавата. Което се и очакваше де, все пак не ядем доматите с колците, знаем му номерата. Това "изпускане" на Аврамова потъна в архивите, вместо да го пляснат с огромни букви на първа страница.

381

до к.451

преди 2 години

Много добре знаеш отговора и затова питаш, герберски ***. За 2021 г. МС е отпуснал 380 млн.лв, а Боце, министърката на МРРБ Аврамова и шефът на АПИ са договорирали строежи за над 1,45 МЛРД.ЛВ!Тази сума не е включена в бюджета за 2021г, приет през есента м.г .Само НС може да разреши изплащането на тази сума, но ГЕРБ и ДПС парир-ат актуализацията на ДБ вече 5 месеци.Целта е организиран протест на ресторантьори, собственици на барове, дискотеки, на стр. фирми и сваляне на президента РР от Мутрата

380

Петко

преди 2 години

Виждам,че мошениците като чуят Борисов и ГЕРП,почват едно пенявене и непрекъснато набиване в главите на баламите,че Черно море е Бяло море,а Бяло море е Черно море.

379

Анонимен

преди 2 години

Без политически нюанс, в чисто технически аспект питам, защо спряха магистралите? Някой може ли да обясни?

378

Анонимен

преди 2 години

Нямаме магистрала до Сърбия,няма до Гърция, няма до Северна Македония, няма до Румъния. Големи строители на магистрали сме .Браво.

377

Анонимен

преди 2 години

Аз съм със завършен 8-ми клас,на 30г. възраст,неженен още чакам на родителите ми. Такива като мен ще оправят България.Поздрави пускам си кючека

376

Сата НАТО

преди 2 години

Магистралата до Сърбия си беше съвсем излишна. Много по-належащо беше да се довърши Е-79 , която и досега не е завършена, Шипка, Хемус, защо не и Черно море. Не знам защо Бойко толкова се влюби в тия сърби. Май много обича да го ласкаят, а те са майстори... Или комунистическата закалка даде резултат. В крайна сметка след като им обслужи интересите, те изобщо го забравиха, че съществува.

375

Анонимен

преди 2 години

Сърбия я построи с пари от ЕС.Герба уж сте за Европата, а все Русия, Китай.Към комунизма ви тегли.

374

До 443

преди 2 години

Ами Сърбия тегли заем от Китай и я построи, а ние я строим със собствени средства! Със заем най-лесно става! Що не попиташ ,как в София за 10 години построиха 40 километра метро, а Белград още има да мечтаят за това? Големи "родолюбци"се навъдихте!

373

Анонимен

преди 2 години

Чалга Ри... Събудихте ли се с кючек ха ха ха.Бас.и и про_+ото пле_ме

372

Анонимен

преди 2 години

Борисов е комунист милиционер

371

Анонимен

преди 2 години

Как Сърбия направи магистрала до българската граница ,а ние магистрала до сръбската граница още нямаме.