153

Анонимен

преди 2 години

до 166, ваксата ти се е отразила многа зле, нищо човешко не е останало в теб, превърнали са те в ГМО

152

Анонимен

преди 2 години

М да да, някой може да погледне Израел, къде вече са с по 12-16000 (16000 са им нов рекорд) случая на ден пък ги наблъскаха с вакса до шия, нищо не пази ми май помага за распространението и смъртните им случаи също растат

151

Бол

преди 2 години

До Анонимен 166,Болен сте!

150

Анонимен

преди 2 години

Държавата няма какво да се церемони с всякакви индивиди, които сеят омраза срещу ваксините. Трябва да се приеме закон за защита на държавата от всякакви вредни индивиди, които само утежняват държавния бюджет с простотиите си. В такима моменти се действа радикално каквото и да ти струва!!!

149

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА ВИ КАЗАХ ТОЗИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ФАКТ, КОЙТО КОНСТАТИРАТЕ ДНЕС. БРАВО,БРАВО!!! А КАКВО ЛИ ЩЕ КОНСТАТИРАТЕ УТРЕ?!!

148

Не!

преди 2 години

Задължителна ваксинация за пожарникари, но не и за полицаи... нито армията. Защо ли?

147

Анонимен

преди 2 години

До "До ЛЪЖА???" Добре бе, как сравнявате така? През цялото време сме първи по смъртност, ама сега се сетихте да изкарате ваксините причината другите да имат по-малко починали! А преди това кво беше? Отделно, че за нашата висока смъртност си има и други фактори, като например вписването като починали от ковид на всички, които може и чиито роднини не протестират!

146

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименЛеле, колко си зле :D

145

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3r Кои случаи бе, ония рекламните, снимани с актьори ли? Хич ли не правиш разлика между реклама и истинска история? Трябва да ти спрат телевизията на тебе! Много зле ти се отразява.

144

Kolio

преди 2 години

В наща фирма сме 425 души, Вчера павих тест на ваксаните, Джонсън ,Фаизер лепи магнита и клипове правих,Въпроса ми е защо магнита лепи,даже ваксаните ми казват че усещат дърпане на мястото на иглата като мина с магнита.

143

До ЛЪЖА???

преди 2 години

До ЛЪЖА????А видял ли си колко починали имат в Израел в сравнение с нас? Само 7 хиляди в сравнение с 19 хиляди при нас - при положение че имат 2 пъти повече случаи от началото на епидемията - хората там след 2-3 седмици им свършва пика и после ще си хвърлят маските отново - ние щот сме си юнаци ще я караме през носа ;-) Виж и Дания - 83% ваксинирани - затова спират ограниченията скоро - Ковида ще минава само като леко грип при тях.

142

Всеки както иска

преди 2 години

Всеки сам да си избира - или леко боледуване с ваксина или пълен пакет екстри в болница без - какъвто му е късмета - никой никого не може да задължи.В момента ковид отделението е пълно с неваксинирани.

141

Анонимен

преди 2 години

Е няма да стане да ни бодене всяка година, мошеник такъв.

140

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименНета е пълен също също с случаи на антиваксъри, които умират след ковид или като налапат тръбата почват да убеждават другите да се ваксинират. С това какво доказваш ? Абсолютно нищо, дори и в Корея, които плащат обещетения за доказан проблем с след ваксини(без нито един смъртен), доказаните проблеми са под 400, за разлика от това потвърдените смъртни след ковид са в пъти повече.

139

ъъъ

преди 2 години

Така е - това се знае много отдавна: Не е ли задължително, няма бизнес!

138

ЛЪЖА????

преди 2 години

'Имунолог: Ваксинираните са по-защитени от преболедувалите COVID-19'__ Нова звезда на хоризонта: акад. Богдан Петрунов. --- НЯМА КЛИНИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ, КОЕТО ДА ПОТВЪРЖДАВА ТАЗИ ТЕЗА! Точно обратното: за пръв път имаме представително клинично изследване, проведено в Израел от началото на мес. май до сега и предварителните резултати са, че вероятността преболедувал да се зарази с КОВИД е 6,72 ПЪТИ ПО-МАЛКА, отколкото ваксинаран с Файзер и Модерна! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ПРЕДСТАВИТЕЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ!

137

Анонимен

преди 2 години

Щом е безкраен процес еволюцията на вируса, значи и ваксинацията ще е безкраен процес. Гледай го ти - Айнщайн. Откъде ги намирате тези мегатъппанари, че и им публикувате глупостите да ги четат всички? Само питам. Как ги откривате? Уникати!

136

az

преди 2 години

Дъртьо ти се боцкай за оставащото ти време и не се гърчи!!! и слизай от екрана!

135

Анонимен

преди 2 години

Учените в БАН направете като японците,анализирайте какво има в тези глобалистки вакси,спасете живата на бг народ. Какво толкова има вътре,че искат да ни го инжектират,бг народ трябва да знае,с изследване направено от бг честни и почтени учени,а не от палачи.

134

Фашизъм

преди 2 години

Къде са свободата и правата на човека ?!