82

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Повечето от тези медици са преболедували леко или тежко, за тях рискът от повторно заразяване, както и рискът да си заразят пациентите е по-нисък дори от риска при ваксинираните. Мицотакис обаче иска да ваксинира и преболедувалите - всички под ножа. Затова са и протестите. Всъщност почти няма лекари антиваксъри, но повечето лекари не са убедени в безопасността на ГМО ваксините. Много са си изкарали и сертификати по втория начин.

81

До 85

преди 2 години

Защото съм в отпуска. А ти защо си във форума?

80

някой

преди 2 години

До ПрограмистНе си съвсем прав относно незаменимите хора.От всяко магаре програмист може да стане,но лекар-едва ли.И не изключваш ли поне малка вероятност да си от неправилната страна?Или смяташ,че си абсолютно непогрешим?

79

хмм

преди 2 години

Браво на гърците. Пълен бойкот на фашистките правителства.

78

Анонимен

преди 2 години

Щом дори личната ми лекарка ми каза в никакъв случай не си и помисляй да се ваксинираш... то за какво говорим тогава ?

77

Анонимен

преди 2 години

10000 отказаха да участват в престъплението! Браво гърци!

76

Аз

преди 2 години

Свободната Гърция която всички *** я хвалеха хаха

75

Анонимен

преди 2 години

До Бay - "Разберете - не са лекари, а медицински лица. Сестри и санитари = медицински лица." Искаш да кажеш ,че болниците могат да функционират нормално без сестри и санитари ? Дори да е така и да няма лекари сред тях ,пак ще има колапс в Гръцкото здравеопазване .10 000 не е никак малка бройка.

74

Не ставайте смешни !

преди 2 години

Мене нашите Лекари ме направиха убеден антиваксър , тези които знам не са се ваксинирали ,други са направили номер ,че са ваксинирани ,а трети сигурно найстина са ваксинирани-- така че да казвате ,че лекарите били ваксинирани повечето важи за старите джипита и други по-възрастни....

73

Историята помни

преди 2 години

Шокиращо е как някой все още се учудва, че лекари отказват да се ваксинират с експериментални "ваксини" (дори не са ваксини това). Ами ако нещо се случи с тези хора след ваксинацията, кой ще им гледа децата и родителите? Гръцкия премиер ли? Или Файзер? *** работа... Нищо де, както след всяко emergency одобрение в историята досега, и след това ще има екшън. Само да сме живи и здрави да го гледаме.

72

Анонимен

преди 2 години

Do 83: Като си лекар, що не лекуваш умиращи в момента, с висиш по форумите? Ти си един ***.

71

Анонимен

преди 2 години

Странно решение на властите. Тези хора, ако не се ваксинират рискът е най- вече за тях, умрели пак не могат да лекуват, но 10 К здравни работници да бъдат ей така отстранени в тази пандемия, никак не ми се струва логично. Ще видим как ще се развият нещата при тях...

70

Анонимен

преди 2 години

Аз съм лекар в скандинавска държава. Колегите ми са ваксинирани на 99,9%. Доброволно! Ако има някъде "лекар-антиваксър ", значи или не е лекар или има психични проблеми. Все едно пожарникар, с фобия от огън.

69

И тези са много

преди 2 години

-- умни ! Толкова много персонал ли имат ? Народа не може ли да им влезе във техния парламент и да им излекуева мозъците ?

68

Анонимен

преди 2 години

Не са лекари. "Медици" - санитари и болногледачи. Първо -лекарите са ваксинирани . Второ - лекарите са най-дефицитната стока в целия свят. Никой няма да уволни 10 000 лекари.

67

Анонимен

преди 2 години

Колко време ще отнеме да хвърли топа и последния антиваксър и да се свършва с тая лудост?

66

Анонимен

преди 2 години

До 23. Че те умни деца в България на тази възраст останаха ли изобщо?

65

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 46 "Дали при една наистина смъртоносна пандемия, както Мутафчийски" Аз също не вярвам, че гърците ще се гръмнат сами в крака! Както при всяка случка от подобен тип в Гърция управниците клякат най-често между третия и седмия ден! Демонстрация като за пред евроканцеларките за да не им спрат субсидиите и грантовете - вижте какво сега ние слушкаме и изпълняваме, ама тия нашите твърдоглавци не щат и не се дават и ей го на!

64

Георги

преди 2 години

Хахаха изхвърлят антиваксъри кат кучета на улицата

63

Анонимен

преди 2 години

Много 'мъдро' решение на Мицотакис. Може част от тези медицински работници да запълнят щатовете по нашите болници. Ще доживеем май гърци да идват пак у нас на гурбет. Чудесно. Идеална възможност за България да си върне медиците избягали по френско последните 20 години. Да се продължава така.