19

ти да видиш

преди 2 години

"Имунизирането трябва да се прави в период на ремисия, допълни д-р Великова."Доколлкото сме запознати,към днешна дата НЕ че не сме в ремисия,а в разгара на нова вълна.Така че нещо доФторите сами си противоречат и се оплитат като в пиле в кълчища като ни пропагандират по десетки пъти пъти на ден да се имунизираме в разгара на пандемия......

18

Анонимен

преди 2 години

До 18 ...а във ваксиниран Израел имат 736 в интензивните, почти всички "напълно ваксинирани". Скрийте се пропагандни тролчета, рекламната кампания е безнадеждна!

17

Анонимен

преди 2 години

До 16 като кажещ, че познаваш "много които умряха" - и моментално се идентифицираш като пропаганден ***. Понеже никой истински човек не познава много които са умрели от ковигрипа, понеже няма такива. Знам за един през цялата пландемия, над 90 годишен. И знам за доста случаи на възрастни хора, починали от друго, на които са предлагали да пишат кови в смъртния акт.

16

Анонимен

преди 2 години

Във ваксинирана Дания имат в момента 2 души в интензивните. Във ваксинирана Швеция имат 37 души в интензивните и х 2-3 умрели на седмица. Айде, скрий се *** ***!

15

Анонимен

преди 2 години

Всичка са ваксинирани край мен, никой не е имал тежка или каквато и да е реакция, освен болка в рамото. Не познавам ваксиниран болен, затова пък познавам много , които умряха, неваксинирани, защото тогава не можеха да се вредят за ваксини . Не знам от кое гето сте изпълзяли , та бълвате дезинформация тука , но аз не познавам антиваксъри. И слава на Бога!

14

АнонимеН

преди 2 години

ИМА МНОГО ДОЛНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ТАЯ МАРИЯ Е ЕДНА ОТ ТЯХ, ТЕЗИ ХОРА ИЗОБЩО НЕ ВИ МИСЛЯТ ДОБРОТО, ТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА И ВИЕ ДА СЕ ПРЕЗАКАТЕ СЛЕД КАТО ТЕ СА СЕ ПРЕЦАКАЛИ! ТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ И ХИЧ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ УМРЕТЕ ИЛИ НЕ АКО ТОВА Е В ТЕХЕН ИНТЕРЕС! ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ЧЕ БРОЯ НА ДОЛНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ Е ОГРОМЕН И НЕ Е САМО МАРИЯ1

13

Анонимен

преди 2 години

До ГАДОРЯНВируса става по лек.Ако това беше вирус със висока смъртност отдавна пандемията нямаше да я има понеже голяма част от приемниците щяха да са умрели.

12

Анонимен

преди 2 години

60% от починалите в Израел са след началото на "ваксинирането". А директори на техни болници казаха по Израелски телевизии че 85-90% от болните са "напълно ваксинирани", нключително тежките случаи. Бизнесът пропада.

11

алоо

преди 2 години

"Болестта се развива най-вече, където има неваксинирании".ДенеФ,ДенеФФФФ,в развитите страни,където вакснинираните са м/у 60 и 70%,да не би да се радват на свобода и болестта да е изчезнала?!?!?

10

Док

преди 2 години

Започнаха да си признават. След преболедуване, вероятността да се заразиш повторно е 7/1000. След ваксина - 50/1000. Аз, като преболедувал си дарявам ваксината на някой мераклия.

9

Анонимен

преди 2 години

97% от заболелите са неваксинирани в България. Казаха го! А Израел има 7000 починали за цялата пандемия, въпреки религиозните антиваксъри, които са 35%.

8

я пак

преди 2 години

Предупреждения и предпазни мерки Говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра, преди да Ви бъде поставена Spikevax, ако: - преди сте имали тежка, живото-застрашаваща алергична реакция след инжектиране на някаква друга ваксина или ако Ви е поставяна Spikevax в миналото. - имате много слаба или компрометирана (отслабена) имунна система- някога сте припадали след инжекция с игла- имате нарушение на кръвосъсирването- имате висока температура или тежка инфекция; но може да се ваксинирате, ако имате леко повишена температура или инфекция на горните дихателни пътища, подо

7

Анонимен

преди 2 години

В Израел имат 736 човека в интензивното, почти всичките "напълно ваксинирани". Вече има и десетки разболели са от "тройно ваксинираните". Израел издаде измамата.

6

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНА ЛЪЖКИНЯ Е ТАЗИ МАРИЯ НИКОЛОВА! САМИТЕ ПФРИЗЕР ОБЯВИХА, ЧЕ НАД 100 ДУШИ СА СЕ ЗАРАЗИЛИ С КОРОНА ВИРУС ПРИ ИЗПИТАНИЯТА ВЪРХУ ХОРА ПРЕДИ ДА ГО ПУСНАТ МАСОВО! ЛЪЖЕ СЕ И С ПРОЦЕНТА НА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ АНТИТЕЛА! ВЕЧЕ ОБЯВИХА , ЧЕ 2-*** ОТ 5-*** НЯМАТ АНТИТЕЛА А ТОВА НЕ Е 5%! НЕПРЕСТАННО ЛЪГАНЕ С ЦЕЛ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО НЯКОЙ ПОСТ ИЛИ ДА НЕ ГИ УВОЛНЯТ!

5

Анонимен

преди 2 години

"Учените питат защо все още здравните власти не публикуват информация колко от заболелите са ваксинирани."........ И ние това се питаме. Уж нация от IT - гении, а не могат да направят нормална информационна система и да свържат няколко бази данни.

4

Mdamm

преди 2 години

А неваксинитаните 100% без антитела, ама щото им слагат 5г, в израел са зле, и ни барват днк-то нема да им стъпим!

3

Анонимен

преди 2 години

НО В ИЗРАЕЛ имат по 7-10000 нови на ден, а смъртността им е същата, каквато е била и преди ваксините. ИЗРАЕЛ ПРЕЦАКА БИЗНЕСА

2

Анонимен

преди 2 години

Важното е хората да не се обезводняват за да боледуват леко.Послушах съветите на специалистите и не се обезводних и бързо ми мина.

1

Анонимен

преди 2 години

"ваксинираш ли се, боледуваш по-леко и по-малко заразяваш останалите хора, ако се разболееш"..............Аз го преболедувах леко и без да съм се ваксинирал, и си стоях 2 седмици вкъщи, така че това със заразяването на други е малко безпочвено.