241

корниту

преди 2 години

абе не ме занимавайте с глуп 0сти , за власт се борим .ако я земем хляба ше е без пари .

240

Анонимен

преди 2 години

Моделът Борисов започва да ми липсва !!!!

239

Забравих:

преди 2 години

Даниел Вълчев към тия образователните ... Мародери...Ама да те питам нещо Симеончо Мамин Белгийски - има ли един министър председател в ЕС дето да съди държавата на която е бил министър председател...? Един друг освен теб? И да не е в затвора?

238

Цитирайте ме:

преди 2 години

Айде Образованието - Игнатов, Дянков, Велчев, Василев, Кунева, Здравеопазването Гайдарски, Културата Абрашев, Рашидов, Икономиката пак твой хора се изсраха , обаче не си бил ти.... А ония имоти дето са само в юрисдикцията на Хага и тях ли не си ги искаш ти, а адвокатите ти?

237

Анонимен

преди 2 години

Филия с мас вече е деликатес. Специалитет за богаташи.

236

Анонимен

преди 2 години

Какъв хляб купувате?

235

Анонимен

преди 2 години

Ке се умира.

234

Анонимен

преди 2 години

Цената на хляба стигна тази на бананите. Ама то е нормално нали сме бананова република.Даже бананите по веригите поевтиняха с 20 ст. а ги носят с кораби чак от Еквадор. Като няма хляб яж банани.

233

Лъжци

преди 2 години

Стига лъгайте. България тази година има рекорден добив на пшеница. !

232

Цитирайте ме:

преди 2 години

Единственото, което има в България за Сакси 2 и министерския му съвет е 25 години лишаване от свобода при строг режим.Айде да видим дали ще разбере тая приказка!

231

Анонимен

преди 2 години

Партиите на "промяната" не ги интересува тази дребна подробност,че цените скачат.За краткото време т.е .за нула време подготвиха законопроект да закрият Бюрото за защита на свидетели,защото свидетелите са важни за организираната престъпност затова бюрото трябва да се закрие и формално да мине към министерството,груба намеса .Та за кого работят депутатите?Хляб,много важно!

230

Анонимен

преди 2 години

До 267: евала :))

229

Анонимен

преди 2 години

Абе щом хлеба нее 5 евро требе да си сви.ркате. Тук в германия хлеба минава 5 евро. Но на немците им е през оная работа. Те не ядът хлеб те набиват само наденички пържоли шишчета и всякакви месни гозби. Сутин обед вечер само месо набиват. И аз опитах да набивам месо без хлеб ама се отказах на вторият ден. Някак си не ми беше уютно без хлебец. Наблизо има един магазин в който месят и продават ръчен хляб на 2 евро за 1 кг. и вече се чуствам човек. Свикнал съм да ям хляб и немога да се откажа.

228

Цитирайте ме:

преди 2 години

С к'во имате - бухалки, варии, докарайте и машина със стоманена топка и сринете всеки един имот дето Сакскобурга си иска до земята , тухла върху тухла да не остане.

227

Цитирайте ме:

преди 2 години

Кога един човек не разбира от думата на закона си вика адвокат, но адвоката като му каже с това дето искаш да правиш нарушаваш международно и държавно право и той пак не разбира и налива много пари напук на всичко да си прибере "квото е негово", като не разбира от думата на науката-че квото са направили за наказание на тия непослушни учители уврежда и тях и ученици , но не той да си "вземе неговото" , кога не разбира юридическите думи "Ялта" Хага и държавна измяна аз казвам потрошете всеки имот

226

Сноб

преди 2 години

По скоро ме вълнува цената на whisky single malt, шам-фъстъка и шоколада Lindt.. Бедняците да му мислят за хляба.

225

Slayter

преди 2 години

Като го вдигнат, ще си месим...домашен хлебец.

224

Цитирам:

преди 2 години

"Разбирате ли това са едни хора дето не разбират от приказка!" Това не е точно вярно - каква приказка ? Юридическа приказка? Защото ако е юридическа приказка той не разбира от приказка. Научна приказка - ако е научна ептен не разбира. Ако е приказка за Изкуство - не го търсете изпада в бяс, не е заради онзи "инцидент" дето нали умря един. А не е инцидент, а е възмездие, не съм сигурен защо първородния му замина , сигурно заради едни пари ама той спечели имиджа на страдалец загубил сина си.

223

Мъка градска

преди 2 години

Миналата година цената на Добруджа 830 грама скочи от 1,30 на 1,70 . Сега скок от 10 ст ще го преживеем . Ихлебарите искат да живеят . Ако не ви харесва хляба яжте пасти и протестирайте за повишаване на заплатите на държавните чиновници .

222

Неанонимен

преди 2 години

Браво на Румен Радев! Този човек ни видя сметката! Българите може да си направите по едно харакири в негова чест.