477

Анонимен

преди 2 години

Ице Иванов прибирай десните гласоподаватели в ДБ и да закриваме това недоразумение. Сгъваме цирка на ГЕРБ

476

ИМЕНАТА ИМ

преди 2 години

МЕСТАТА И ПАРИТЕ ИМ ...

475

Казах НЕ!

преди 2 години

НЕ, НЕ, НЕ, НЕ, НЕ, НЕ, НЕ,НЕ ....НА АНГЛИЙСКИ NO, NO, NO, NO, NO , NO , NO ....НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ ... С КРЪВ ЗАПОЧНАХМЕ ТАЯ РАБОТА С КРЪВ ЩЕ ЗАВЪРШИМ ...КАТО ТИ Е ЗАШИТА УСТАТА ДА НЕ ЗНАЕШ ДА ПРИКАЗВАШ КАТО ЧОВЕК ШАХ И МАТ ....

474

Наблюдател

преди 2 години

Бойко Борисов-добър човек и Премиер-какво се промени като дойдоха хората на Резидента-СТАНА САМО ПО СКЪПО И ЩЕ НИ НАПЪЛНЯТ С АВГАНИСТАНЦИ!

473

ЙоцаАмстердама

преди 2 години

Азчезни,Ай дуко и Моше нико пладнешки!

472

Анонимен

преди 2 години

Има противопоставяне, което поражда лоша карма за всички. Радев не е смирен, не излъчва хармония. БСП са властолюбци, искат да определят ТЕ мислите и постъпките на ДРУГИТЕ. ББ пък е супер лаком. Трябва да се случи чудо за да спрем да пропадаме по спирала надолу енергийно.

471

Това дето:

преди 2 години

1350 години естествен подбор е създал нема да клекне пред един рус никога ....1 милион трупа 1 милион гроба и ще платите за тях - с пари дето няма да си получите обратно и с тотално поправяне всичко тук или с животите си и още трупове....

470

Анонимен

преди 2 години

Що ве Боко, аз например го харесвам Радев. Проблем?

469

ХоХо

преди 2 години

Добре де, г-н Борисов,като сте толкова готин, незаменим и прочие, защо не се кандидатирате за президент? Премиер вече няма да бъдете, това е ясно. Но пробвайте за президент срещу г-н Радев. Да видим кого ще изберем. Обаче, ми се струва, че не ви стиска.

468

Обяснявам:

преди 2 години

Ей пандемия не можа да очисти последния продукт на Третия райх!К'во ще прайм!АБЕ ЕЙ НИЩОЖЕСТВО ПАРАЗИТНО ВЕДНАГА *** ПОД ЗЕМЯТА НА ДВА МЕТРА ОТДОЛУ.....ВИЖ КВО СЕ СЛУЧВА МЕЧКАТА КАТО ЗАИГРАЕ НАВСЯКЪДЕ!И ТО МЕЧКАТА Е ПРИ СЪСЕДИТЕ ЗА КВО ДА СЕ ЗОРИМ!А КАТО ЗАИГРАЕ НАВСЯКЪДЕ????ЩЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ТАЯ СТРАНА!

467

Истукан

преди 2 години

До До чикоГЕРБ няма да управляват повече, но и ИТН също няма да управляват. Не са показали, че са по-добри от ГЕРБ. Сори, ама баста на всичките. Затова не може да се състави правителство, защото всичките са една сбирщина от травестити.

466

Обяснявам:

преди 2 години

Обяснявам - кефи ме тая дума съдържа "бяс" в себе си. Война на световете а? "И завоевателите бяха победени от най-малките организми, които бог в своята мъдрост създаде!". Обяснявам ви не само, че ще връщате пари със задна дата, но се налага "селцето" да се закрие!

465

До чико

преди 2 години

Само ,че ГЕРБ НИКОГА повече няма да управлява.

464

ПроСоТо

преди 2 години

в заключение:..-Това същество,известно като "БокоТиквата" е толковаПРИМИТИВНО,че биолозите би трябвало да го поставят в графата наприматите..Там.."павиани","капуцини","горили",..кои беха другите?,..са единствените,достойни да му правят компания..

463

Истукан

преди 2 години

Не забравйте, че като давате гласа си за накой СПАСИТЕЛ, на практика избирате поредния ТИРАН.

462

Анонимен

преди 2 години

Само като му видя муцуната и ми се ще , още сега да гласувам за Радев.

461

Анонимен

преди 2 години

Мазен,нагъл и гнусен гербераст. Ето заради това държание , на всички им се повръща от тоя.

460

Анонимен

преди 2 години

До джоСега пълним пликовете и ги носим на Радев, а?

459

--

преди 2 години

Е нема такъв ..о.с.так като тоя от снимката,пак се самопредлага.Който го разбира пак ще гласува за него,нали помните какво бе казал--аз съм пр..ост и вие сте пр..ости и затова се разбираме.Аз не го разбирам ,а Вие ?

458

джо

преди 2 години

Голямо плакане , голям вой. Няма от къде да пълним чекмеджето май.Края на света наближава, какво ще правим без нашето слънце.