122

э.ф.

преди 2 години

Тези ще актуализират бюджета, ще опукат парите, пък който дойде на власт, да му мисли. Крадливи га.до.ве.

121

Нинова

преди 2 години

Трябва да задържим мандата защото, видите ли, работниците, пенсионерите, полицаите, болните, дечицата, ако не сме ние........ ох разплаках се....

120

анонимен

преди 2 години

ГЕРБ постъпиха почтено като върнаха веднага мандата, а тази крушовска никаквица, дето не я искат в собствената и партия, урежда втори мандат на метежника Радев! Този човек ни докара политическа криза, инфлация, висока цена на тока и продължава да наглее за още един мандат! По делата им ще ги познаете!

119

Анонимен

преди 2 години

КОМ-ПРОИЗВОДНОТО МИСЛЕНЕ НА БЪЛГАРИТЕ Е СЛЕДСТВИЕ ОТ КОМ-ПРОИЗВОДНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И ПОРАДИ ТОВА СА СКЛОННИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ТЕЗИ ПАРТИИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ КАТО КОМУНИСТИ и т.н. АНАЛОГИЧНО КОМУНИЗМЪТ Е САМО В РУСИЯ А ВЕРНИТЕ КОМ-БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА ПОДЧИНЕНО СВЪРЗАНИ С РУСИЯ. ВСИЧКО ТОВА Е ПРИЗНАК НА ОБИКНОВЕНИЯТ ЕЛЕМЕНТАРИЗЪМ БЪЛГАРСКИ В ПРОТИВОВЕС НА ПРОПАГАНДАТА ЗА БЪЛГАРСКАТА ГЕНИАЛНОСТ. АХ, ГОСПОД БИЛ БЪЛГАРИН!... И ТУК-ТАМЕ НЯКОЙ САМООПРЕДЕЛИЛ СЕ ПАТРИОТ...

118

Комуниста

преди 2 години

е безсмъртен!

117

Анонимен

преди 2 години

Ще опукат парите и ще хвърлят държавата Бойко да се оправя, така правят винаги.

116

Анонимен

преди 2 години

Другарката Нинова, ще държи мандата до 15-20 септември, но не казва до коя година, може би до 2022-25 година. каъв кеф да държи мандата.

115

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше как да се предложи сама за премиер и да се избере сама, миличката. Верно е като детенце с играчка. "Няма да ви я дам, тя си е моя".

114

Кака Мара

преди 2 години

Тая и тя няма насищане в комбинациите и уйдурмите , а се мисли за голям политик ?! Де да беше ?! Ами тя,простотията де, ходи по такива като нея - нищо ново под слънцето !!!

113

Вечнадружба KПСС-БКП

преди 2 години

Другарки и другари, да ваксинираме другарката Slaninova с по една кожена инжекция!Ура!

112

Анонимен

преди 2 години

От БСП то като видат власт и почват да са въргалат в калта.

111

Анонимен

преди 2 години

Кой ще духа супата умнице. И супа не оставиха фигурантите. Пиздрави от Мираджио спа.

110

Спеца

преди 2 години

Нинова действува практично , в полза на хората!Браво!Този умен ход ще донесе и по-голям ръст за самата БСП , нещата започват да се проесняват!Слави и Бойко ще духат супата и няма да видят власт , каквото и да става!

109

До 132

преди 2 години

На радеф и минова им е нужна актуализация за да окрадат втори път това което прехвърлиха от заделената сметка за автомагистрала Хемус. Освен да обират мандри друго не могат. И хвърчилков е точно фигурант. Като му отрежат повода и ще го отвее ветъра.

108

Анонимен

преди 2 години

Тая дума комунист трябва да я забранят. Измишльотина на некви ужким масони за да разделят света не само на религии, но и на убеждения. В крайна сметка разделяй и владей. И думата капитализъм е същата.

107

Анонимен

преди 2 години

И да задържите мандата депутатите ще митка, ще саботират актуализацията на бюджета. Не им дреме нито за пенсионерите, нито за здравето на народа. Актуализация няма да направят.

106

Анонимен

преди 2 години

Корнела, мандата да не е салам, че да го стискаш. Па нема да стане по твърд.

105

Анонимен

преди 2 години

Защо всички са без маски???????????????

104

Анонимен

преди 2 години

Фърли са на мандата като ссввииинняя на ппооомммииияя! Червените олигарси като и разрешат да го върне, тогава ще го върне!

103

истина

преди 2 години

Моя протест ще ви покажа на изборите - просто няма да гласувам понеже не виждам за кого, всички сте жалки. Ще разигравате хората по сто пъти да гласуват за една година - това го плащаме ние.