180

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да има на границата на България след месец и след два и след три.Стига ми дрънкахте глупости.

179

Анонимен

преди 2 години

аре стига ми раздухвахте нова истерия .Как точно се минават пеша иран и турция по дължина за да дойдат огромните маси до българия ?Има карти и мога да видя къде е афганистан.

178

Do Miko

преди 2 години

Ти как искаш да се посреща министър ве Мико? Или вие тъпите герберасти си мислите,че само тъпанара Бойко трябва да бъде посрещан с фанфари и щпалири. Едно и също котило сте - и двамата болезнено прости.

177

българин

преди 2 години

Ами колкото и да дойдат сами ще избягат от тук.Замислете се,че и най коренясалите българи 7 месеца се подготвяме да избутаме зимата.Който не успее да избяга по добре да му помогнем да избяга защото тук зимата няма как да преживее сам!

176

въпрос

преди 2 години

А кой даде на тези хора ракети"Стингър"?Правителството на САЩ нали?Въоръжиха ги до зъби и сега гледат сеир!

175

Анонимен

преди 2 години

В края на 90-те години по границите ни още се стреляше при неподчинение на нарушителите. Сега не знам кои са тези, които и ги пазаят и как ги пазят, ама това е пълно безобразие.

174

Анонимен

преди 2 години

До Waffen SS Ето ти официална статистика: Франция - 290 ядрени глави, Великоблитания - 225, Израел има 90. Както казах Франция има третия най-голям ядрен арсенал, а САЩ и Русия са първи.

173

Анонимен

преди 2 години

Печете хляб за масите. Няма време. Трябва да ги посрещаме. Талибанко мина равнините, бързо, чедо, посрещни ги.

172

Анонимен

преди 2 години

Когато се говори за бежанци имаме предвид жени, деца, възрастни. Защо не се пропускат само такива. Какво казва за това Хелзинския комитет ? Младите мъже да се оправят. Те са млади и силни, ще оцелеят.

171

Анонимен

преди 2 години

Ще ги посрещаме като германските войски през 1941 година.

170

Анонимен

преди 2 години

Полицията и войската да приготви огромни количества хляб и сол за масите.

169

Dino

преди 2 години

The third wourld war is koming!

168

Анонимен

преди 2 години

Да, огромен поток от мигранти ще има на нашата граница. Борисов това го говори от юни. Но Рашков беше зает да уволнява и да чегърта вместо да прави организация за това, което идва. Но няма страшно, нали са по-добри, ще се справят успешно. Или ще ги видим колко могат.

167

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт и съд за ТалиБайдън!Спасете Света!

166

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, Бойко направи така, че даже гладуващите, бягащи от война, не искат да седят в България. Браво Бойко, ти ни спаси.

165

Waffen SS

преди 2 години

До Анонимен 192 Казват,че Великобритания има 350броя ядрени заряда,Франция 300 броя,за Китай се твърди,че са 240 броя,но те са загадъчни.Казват ,че до 1989 година в три обекта в България,един,от които е обект "Зеленият връх" има към двеста заряда.Къде е бил той този обект и какви по мощност са зарядите -не знам/най-вероятно оперативно-тактически/.Баща ми,беше постоянен член на комисията на СИВ,по "Използуване на атомната енергия за мирни цели" не говореше за такива неща,а и едва ли знаеше

164

Анонимен

преди 2 години

Забележително е. Всичките бежанци прокудени, заплашван и малтретиран са само млади мъже, здрави, прави. Възрастни, жени и деца няма.

163

на 100%

преди 2 години

Когато народа е разделен заради политиците,нацията е обрачана на изчезване!

162

Анонимен

преди 2 години

Мигрантска война, поръчана от кабал. Вън всички нашественици...няма нито един бежанец сред тях. Това са терористи на ал кайда и талибани. Престъпници...кого лъжат. Освободиха страната си от американците и сега искат да превземат Европа.

161

Чакам ги

преди 2 години

Винаги си ходя с нож и бокс, нека заповядат! Даже нямам търпение да отлепя някоя глава, доставя ми удоволствие като цяло, а за такива рахити направо от дясната ще му върна зъбите в Афганистан.