10

Анонимен

преди 2 години

тази говори все едно плячка ще разделят. Оставка

9

Анонимен

преди 2 години

Комунистите ще бавят мандата много време. Тарикатлъка им е ясен. От по-ясно е, че при трето раздаване са на опашката. Стопяват се бавно, но със сигурност заедно с електората си. Светлото бъдеще скоро ще залезе.

8

Анонимен

преди 2 години

КорНи знае , че чорапогащника и разреши да тупа топката до следващия петък, когато ще върне мандата без славно както при първия път. След което резидента ще назначи ново/старо служебно правителство и ще определи 14 ноември за дата на новите избори. Просто тупат топката за да актуализират бюджета. Крещяха през април защо ГЕРБ не е представил плана за възстановяване в ЕС, а те вече 4 месеца нищо не са направили с него, защото и там искат да окрадат парите за София и да ги дадат на свои фирми.

7

Анонимен

преди 2 години

И Корни била политик. Славуня колко пъти заяви, че с комунистите ортак няма да става. Но позитанковците кога ли са проумяли нещо в името на мазния кокал. С Герб и ДПС си пасват и са болшинство. Но комунистът станал социалист вече и е променен. Смях...

6

Анонимен

преди 2 години

Целта е да се подпише и изпапка всичко дето може. За това е бавенето. А и да покрият лъжите и факта че за 3 месеца се оказахме с изяден бюджет ще бавят до дупка, че да намерим доказателствата колкото се може по-късно или направо никога. Ей това е целта на бавенето

5

Длъжна е да го каже

преди 2 години

Нинова прекрасно знае, че няма шанс за кабинет, но иска да се изкара пред хората отговорна и стабилна, каквато не е!

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аз...вервам въф Слафчу,той е...непредсказуем.Сега,когато всичко чакат...нови избори,той на...пук,ще подкрепи мандата на БСП и ще се излъчи...надпартиен кабинет.Боко ша гледа кат...треснът,а Карадаъъ,хептен ша...запецне.Ха...дано,ама...надали.

3

ФАКТ

преди 2 години

В момента ОПГ бсп-дпс чрез военната хyнта гра6ят България както и турчин не гра6ил!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Тия не разбраха ли че народа не ги ще. 30 год се забатачваме заради тия и техните наследници. Абе за 30 г не успяха да създадат една нормална модерна соц партия, а все със старите 100 год номера, сега седнала да ме убеждават. Не й вярвам, нито на нея, нито на уж новите издънки на същата 100 годишна бабишкера. Единствено чакам да ме осведомят коя точно банка ще иде зян и кога точно ще изпаднем в тотална криза. Само това чакам от тия.

1

Анонимен

преди 2 години

Защо бавят всичко и говорят все едно и също след като е ясно че няма да има правителство? Каква е целта с това бавене ?Да свърши временното нещо ли ?