66

Анонимен

преди 2 години

Знам, че не е лесно, хем да си родител, хем да работиш по 10-12 часа, но хора щом сте станали родители, гледайте си децата! Това не е кученце, нито кукла, не става просто да му дадеш телефон/таблет или да включиш телевизора. Да, нас са ни възпитавали различно, най-малкото защото нямаше тик ток, но всичко се променя и ние като родители сме длъжни да сме адекватни на света и да знаем какво и как се случва с детето ни, както в реалния живот, така и онлайн. Иначе социалните мрежи ще учат.

65

Анонимен

преди 2 години

А жур/на/лята къде са? А, да, наблюдават гащите на на някоя фолк певачка и пишат копи-пейст-гугъл транслейт за Мегън и нам кое си друго такова, дето няма нищо общо с нашата действителност! За политиканите и ковидмошениците да не отваряме приказка - по тяхна вина децата година и половина са извън обществените институции. Това от древността никое племе и народ не си е позволявал - да остави децата си, бъдещето си на произвола и извън организираните социални обществени структури! Наг*леци!

64

Анонимен

преди 2 години

За улеснение на родителите най-добре ще бъде учебната година да е цяла година. Така учителите ще са дежурните виновни.

63

Анонимен

преди 2 години

Къде са родителите - по работните си места. Нямат нито ден платен отпуск за цялото лято на децата. Изхарчиха ги още януари да седят вкъщи със здравите си върнати от училищата с месеци деца! Не ви е срам да задавате такива *** въпроси и да правите *** внушения! А вие къде сте, жур**наля? Вие, престъпни политици, които въведохте една мярка, която изяде бъдещето на държавата за години напред, лишавайки децата от най-естественото и задължително нещо - училище и нормална социална среда?!

62

//

преди 2 години

Как къде са родителите? Ваксинират се!

61

Анонимен

преди 2 години

Добре че, се случва по време на лятната ваканция. Иначе заглавието щеше да е "къде са учителите", а мисирчестите щяха да са обсадили училищата и детските градини на тия мозъчни корифейчета, да искат обяснение "ама вие така ли ги възпитавате".

60

Анонимен

преди 2 години

Стари, но златни: "Цяло село трябва, за да се отгледа едно дете." - родители, медии, училище, управляващи - всички по местата си. У нас нито един не е там, където е нужно. А ,чилището и държавата обдикираха изцяло от възпитанието вече година и половина. Че е най-лесно и евтино. Не търсете бъдеще - светло капиталистическо. Това са химери. Не искайте от тоя, дето изкарва приходите в бюджета с 12 часов работен ден 6 дни в седмицата И да поеме изцяло отговорността за държавата и бъдещето й. Нагло е.

59

Анонимен

преди 2 години

До темата на новаПонекога требва поправителен, мен ме заточиха 3 месеца в една стая, щото не се бех весвал в училище 3 години.....хахахаха :))) Научих каквото требва за 3 месеца, взех средно.....хахахаха :)))

58

да бе

преди 2 години

Никакво пънкарство не е това, а крещяща нужда от родителско внимание, което очевидно липсва. Говорим за малки деца, а не за тийнове все пак.

57

ГРОБАР

преди 2 години

Добре са се опростачили

56

Анонимен

преди 2 години

Родителите бачкат - да има за депутатите, министрите и за плащането на 70+ млрд. огромни държавни заеми. И си използваха отпуските по време на нескончаемите "мокдауни" за няма нищо - за да си гледат децата вкъщи. Не можете да очаквате робът да бачка постоянно и да стои 24 часа до децата. Изберете едното. Това е бъдещето - очертано от прекрасните политици на държавата и света! Свиквайте и не винете тия, дето без друго ги яздят денонощно.

55

Taню

преди 2 години

В тиндър, свалка, гепиме, чалготеките...

54

темата на нова

преди 2 години

Учителя е длъжен да е лидер и пример да възпитава,а не да мрънка,Родитела е длъжен да се кара на детето,Когато прави мизерия в училище.Не може 25 деца да предявяват претенции към даскала +50 родитела.Не учи поправителен,да остава и.т.н. А не скандал за 6 да се чувства умен.И завратници(шамари) какво ги жалите тиа деца,от шамари и единно мислене баща маика учител,става човек.

53

И това

преди 2 години

ще мине... И който оцелял - оцелял! Избора си е на всеки поотделно ))

52

До Християна

преди 2 години

Като ти гледам правописа, не се чудя на великите ти умотворения и заключения. И теб даскалиците на нищо не са те научили. Да ти го кажа така: Отглеждай в къщи го.веееедо и го пращай в училище да го направят човек. Само че учителите не са го.ве...дари. А по всичко личи, че и твоите не са били.

51

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбАз съм пушач, вреден навик наистина...хахахахаха :))) не можаха да ме убият мутрите, дрогата, пиячката и цигарите.....дето се вика - "Това което не ме убива, ме прави по силен.....хахахахаха " :)))

50

аз

преди 2 години

Не е проблемът в ниската раждаемост. Едно дете да имаш, ама качествено възпитано и изучено. Не десетина к опелтии о лигофрени, чиито бъдеще е в затвора.

49

майките-работнички

преди 2 години

родителите са на работните си места - хляба да вадят на децата!Нали Партията е майката на всички деца???????????????

48

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам родителите по нашата площадка (на малки деца, хора с възможности), стоят си пият бира, вино, чоплят семки, ядат снакс, пушат яко (всички слушат чалга) и стоят по пет часа на тея дървени пейки. В това време не ги интересува децата с какво се занимават, стига да не ги закачат (някои дори не могат да говорят, защото явно с тях никой не води разговор). Това е често срещана "грижа", все едно отглеждаш куче, храниш го, разкърваш го и го прибираш за до измиеш. После се чудим, че са ***!

47

Aнонимен

преди 2 години

Явно тук сме за диктатура, а не за демокрация. Демокрацията е за образованите и мислещите. ;(