137

Бай Онзи

преди 2 години

Защо тази същата прокуратура не постави същите тези въпроси на предишния здравен министър , до 11 април ??? А , каскет ??? Двоен стандарт , не вървиш на добре , ще има яйца по каскета !!!

136

Анонимен

преди 2 години

Каскетурата не отговори на нито един въпрос, интересуващ народа, но пък най-нагло пита..

135

Данко Харсъзина

преди 2 години

До ПроСоТо,...... Тарикатстването е коронният номер на радевите *** приятел. Но ти сигурно не си от тях а си честен гражданин и се бориш за "свобода, равенство и братство"?

134

Анонимен

преди 2 години

Еми, казах ви нещо, вие не слушате.....хахахаха :)) Ако бай Ставри иска компания, ще наема двама загорели пандизчии да го обладаят, белким му секне мерака......хахахахаха :)))

133

Бай Онзи

преди 2 години

Каскетурата да отговори защо няма съд за полицаите , биещи беззащитни протестиращи ??? И съд за тези , които разпоредиха този произвол ??? И да не пита което не му е работа , че пак ще се крие в миша дупка ...

132

Анонимен

преди 2 години

Мустафа е дръпнала ушенцата и е плеснала по плешивото теме гешефтурата и те веднага са се задействали .Фашизъм в действие.

131

Анонимен

преди 2 години

Как? Разместват буквите на ковид 19 и се получават 19 водки.

130

ПроСоТо

преди 2 години

До Данко Харсъзина...Мога само да те поздравя за смелостта ти да използваш името СИ,с което излизаш /или влизаш/ тук!..М/у другото,къде са твоите клонинги "Гочоолу",и "Дочоолу"?..В други форуми ли тарикатстват?

129

нон сенс

преди 2 години

Поредната изцепка на гешефтурата!

128

Анонимен

преди 2 години

От Вашингтон са дали нареждане.

127

ъъъ

преди 2 години

*** много активна стана таз нашта прокуратура, да й се ненадяваш! Така трябва - взаимен контрол между институциите. Сега очакваме МЗ да поиска сводка за предадените на съд по видове престъпления, икономически ефект и пр., че то и с престъпността много се забатачи положението.

126

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата понеже си свърши нейната работа, та затова се загледа в чуждия двор.А и от самолет се вижда, че е задействана заради това, че гладния поркурор беше привикан от народното събрание. Селски свади.

125

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че здравният министър има много добър отговор - отиват със спринцовките в прокуратурата и започват да бодат. И няма не искам.

124

Ха-ха-ха

преди 2 години

Радевите ***, понеже са неграмотни като чуят прокуратура разбират единствено Гешев, големият враг на фигуранта, който още не е изчегъртан. Именно затова са всичките плюнки и яростната защита на некадърника Кацаров.

123

ПроСоТо

преди 2 години

Е това вече е ВЪРХЪТ!!!!!!!..."Видяла жабата че коват вола и тя вдигнала крак"...Вчера НС поиска отчет за работата на "прокуратурата" ,и днеска..-ПРЕДСТАВЕТЕ СИ:..-"Прокуратурата ИСКА от служебния "информация" какви мерки са предприети"...?!?!?!?!?!..ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ ИМА?!..Защото "прокуратурата" е предназначена да повдига обвинения,НЕ ДА КЛЮКАРСТВА!..Освен това ВСИЧКИ МЕРКИ на "Здравното" СА ПУБЛИКУВАНИ И ОБЯВЕНИ,ТЕ ЗА ТОВА СА "мерки"!!!.../ептян ОТКАЧИХА ДЪРЖАНКИТЕ НА Каскетя!!!/..ама

122

Анонимен

преди 2 години

Гешeфщuнaтa се активизира, кокато главната пpoкypopcка мyтpa я извикаха в парламента!

121

Анонимен

преди 2 години

16 % от които поне 5 % с фалшиви ваксинации са малцинство голямо, да се държат като такова

120

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Анонимен...... Задействаха и прокуратурата да води война срещу народа...... Войната срещу народа я води фигуранта Радев и служебното ме правителство, бе приятел. Безработицата расте, цените на стоки за първа необходимост скочиха до тавана, цените на тока за бизнеса са двойно по-големи от Германия, защото се обслужва енергийната мафия, София се напълни с бежанци и тайно се строят нови центрове, не се взимат никакви мерки срещу четвъртата вълна. С една дума геноцид.

119

ПЛАНдемия

преди 2 години

Прокуратурата като каква се изявява, това в правомощията ли им е, гешев да не иска с бюрото по зашита да тръгнат да ваксинират

118

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата явно и пред всички показва,че е част от мафията.Народа трябва да се вдигне или ще си остане в плен на мафията.